neděle 7. června 2009

1.-7.6. 2009 tréninkový týden s endurainingem

Plána na odpočinkový týden s testy vypadal asi takto:
po 01.06. U-POS 0:20






fáze 2 C-Komp 0:30

i třeba trenaže ..



ut 02.06. Volno 0:00

Praha



st 03.06. C-Komp 1:00






ct 04.06. C-ZDV 0:30

Testy Mohelnice



pa 05.06. Volno 0:00






so 06.06. C-ZDV 3:00 C-RVR: 0x(1(4+0)+0)
test Kozlov pře ..



ne 07.06. U-Reg 1:00

prostě se jen c ..




Pracovně poměrně na pytel, 2x v týdnu Praha (úterý a pátek), kdy se prostě trénovat nedá, protože při návratu v osm už večer nemám morál cokoli dělat.
Na pondělí jsem měl plánované posilování. To jsem ale nedoržel, protože v poledne jsem stihl plavání a to venku, kde měla voda pěkných 19 stupňů. Nešlo se tedy moc flákat a já si dal za 40minut pěkných 2,3km. No a když večer vykouklo sluníčko, vyrazil jsem na chvíli na kolo. Něco málo přes hoďku a domů jsem dojížděl s deštěm za patami, než jsem vynesl kolo nahoru domů, byla mokrá cesta.
Úterý: volno
Středa: plánované volno, chtěl se jít večer trošku projet před testy v Mohelnici, déšť mi v tom ale zabránil.
Čtvrtek: ráno testy v Mohelnici, v poledne bazén. Po chvíli přemlouvání nás plavčík pustil ven a voda byla fakt studená. V 17-ti stupních jsem zvládl 1800 a raději lezl ven.
V pátek další volno vylepšené Prahou.
Na sobotu ukazoval plán delší kolo, od 11-ti dopoledne platila výstraha hydrometeorologů pro kroupy a přívalové deště, takže jsem si přivstal a před šestou razil na trénink. Kosa, vítr na rozhraní vichrem a mne čekal test na Kozlov. Vytrápil jsem se tam hezky, jak je možno se přesvědčit třeba na runsaturday, naštěstí za Kozlovem jsem si hezky sjel na Potštát a Hranice, což je luxusní sjezd, kde ani protivítr nevadí a z Hranic mi hezky fouklo do zad. To už jsem ale ujížděl před deštěm, takže jsem si pěkně mrskal, ale stihl nezmoknout:-). Tepy jsem ale skoro udržel v mezích. Večer mne čekal sraz z vysoké, ale moc jsem tam nepobyl. Cítil jsem se utahaný a původně se rozhodl, že tam ani nepojedu, nakonec jsem tam ale vypravil autem, čímž jsem se nepil a tudíž se ani neopil:-)
V neděli byla jenom plánovaná regenerační aktivita formy vycházky či kýho čerta. Protože jsou děti konečně chvíli obě bez zánětu v očích, rýmy a dalších radostí, vyrazili jsme po dlouhé době do aquaparku v Hranicích. Skoro 2 hodiny se dětičky vydržely louhovat, tobogánovat, honit se, plavat v protiproudu a tak. Nebyl jsem si jist, jestli se to počítá a hlavně jsem dostal k narozeninám funglo nové běžecké trenky a triko:-), vyrazil jsem v podvečer na kratší klus a jelikož kotník už potřebuje pořádně zocelovat, dal jsem si po drahně dlouhé době lehčí terén. Prima.
Celkem slušný odpočinkový týden, byť jsem toho moc nenaspal a upřímně řečeno, ani moc nedodržoval předepsaný jídelníček. Od příštího týdne už ho ale má i manželka, dneska večer už pěkně vyvařovala, takže to beru tak, že e-jídelníček naplno začnu provozovat až od zítřka:-) A bude to třeba, protože příští týden podle plánu pěkně přituhne. Prima!

1 komentář:

  1. Tak už máš snad všechno změřený, tak hurá do tréninku :-). V sobotu jsem měl běh a vítr byl opravdu hnus :-(.

    OdpovědětVymazat