úterý 3. července 2007

Týden 25.6. - 1.7.

Opět objemově i intenzitově slabší týden. Snad se z toho nestává pravidlo;-). Objektivní důvody byly dva: odpočinek po moraviamanovi a odpočinek před Bečvomanem. Ten druhý z odpočinků se nakonec ukázal jako zcela zbytečný, což jsem ale nemohl tušit.
Pondělí: překvapivě mě ani dnes nezačaly bolet nohy, nicméně polední půlhodinka v bazénu byla vyložená koupačka. 1300 za půl hodiny se ani nedá nazvat jinak. Je ale pravda, že převážně prsíčka a znak mi udělaly velice dobře a po vylezení z vody jsem se cítil výrazně lépe před ním.
Úterý: služebka, takže volný den.
Středa: zkusil jsem to do práce na kole. Kvůlivá pitomcům silničářům, kterým nestačí, že 1500m silnice mezi Dubem a Brodkem zavřeli již na 3 měsíce (převážně tam nikdo nic nedělá), ale aby nebylo možno tento úsek kloudně objet, zavřeli i průjezd Rokytnicí. Musím tedy jezdit druhou stranou, což značí kopečky. Malinké, ale ve středu mrzely;-). Zpočátku jsem se totiž cítil v pohodě, ale stačilo malinko přišlápnout do kopce a docházelo brutální rychlostí. Polední plavání již bylo lepší a páč ruce jsou jediné, co mám v pohodě už od úterý, zařadil jsem i svižnější čtyřstovečku s packama a navzdory prsíčkům i nohám stihl za 35 minut 1500m. Domů jsem už kolo ňák ušmrdlal.
Čtvrtek: ranní desítka běhu mi udělala móc dobře. Vyloženě jsem se na ni těšil. Těšení mi v podstatě vynechalo jenom těch zhruba 10 minut mezi zazvoněním budíku a vylezením z postele;-). Zkusil jsem zařadit i dva svižnější úseky 2 a 1 km kolem 4:35 na km (na mne pekelná rychlost) a zjistil, že letos jistojistě desítku pod čtyřicet nedám:-D.
Pátek: volno před plánovaným bečvomanem.
Sobota: když už jsem večer volal Aldamanovi, že se závod nekoná, domluvili jsme si ranní výběh. Těšil jsem se skoro stejně jako na závod, neběželi jsme totiž spolu ani nepamatuju. Taky to tak ráno vypadalo a z plánované patnáctky bylo 27, jinak bychom totiž nestihli všechno probrat. Doběhli jsme navíc i do Oseku, abych zkontrolovali atmosféru, která tam panuje. Ta se ukázala jako velice konstruktivní a vyvrcholila uspořádáním závodu závodníky TTS Osek. Vypadá to, že Bečvoman (možná s malinkou úpravu názvu) má o budoucnost postaráno.
Neděle: odjezd na dovolenou, příjezd na dovolenou, plzeň a nějaká ta kořalička s hoteliérem, takže taky volno.
Tabulka tedy nakonec vypadá následovně:


Km

Čas

Plavání

2,8
1:05

Běh

36

3:35

Kolo

62

2:20



7:00


S odřenýma ušima v průměru hoďka denně.
Tento týden díky dovolené bude asi také slabší. Chtěl bych ale aspoň jednou vyběhnout Lysou a ještě nějaké kratší výběhy v Beskydech (ten včerejší měl jenom 7 km, zahnala mě bouřka). Kolo jsem kvůli klidu v rodině ani nezkoušel navrhnout;-) Hm, když nad tím tak přemýšlím, počkám až vstane Matýsek a dám tu Lysou ještě dnes, ať ji třeba nevypustím...

1 komentář: