úterý 27. května 2008

2008 týden 21 (19.5.- 25.5.)

Poslední týden před Grafilitem jsem původně plánoval jinak, ale člověk míní a .....
Pondělí a úterý dvoudenní školení ve Slaném u Prahy. V pondělí večer lehký klus s firemním kolegou, trochu lepším a žvanivějším ironmanem, než jsem já a následně do časných ranních bowling na asi nejpříšernější dráze, jakou jsem kdy viděl. V úterý jenom aquaplanning cestou domů.
Středa: pracovně Praha, časně ráno odjezd, pozdě večer příjezd, tedy tréninková nula. Že bych se ale po dvou "volných" dnech cítil odpočatě, to ani omylem. Nevyspanej, rozlámanej, no na pytel.
Čtvrtek: v poledne plavání, trochu jsem blbnul s motýlkem, večer pokus o úseky 5x1km ve 4:30, ale nevedlo se. Hm, jsem pěkná sračka.
Pátek: do práce a zpět na kole, bazén nestíhám.
Sobota: delší běh. Po delší době se potkáme s Aldamanem a přidal se i Ondra. Chci běžet na Jadran, tak nějak v poklidu a zpět. S delšími běhy je to letos nějak varchlaté, snad ještě pár do Moraviamana zvládnu. Jak je pěkně vidět z obrázku, na 17-tém km to se mnou začalo jít z kopce a domů jsem se vyloženě protrápil.
Odpoledne nás čekal oslava Maruščiných narozenin. Mohutnou bouři nadšení vyvolal zejména mobil, který byl očekáván, ale nebylo očekáváno, že místo starého manželčina dostane fungl nový SE W200i. Strojek za 1750 kaček mne celkem překvapil výbavou, low end jsem nedržel v ruce dobře 5 let:-)
Plánované nedělní kolo jsem nejprve přeložil z rána na odpoledne a odpoledne nakonec odpískal. Manželce bylo tak zle, že nemohla vylézt z postele, musel jsem tedy kromě dětí zaopatřit i ji.

Celkově na pytel týden (tabulka) a bude hůř. Stěhování nám ve firmě padlo do 14-ti dnů před moraviamanem, takže finální příprava bude dost na houby a hlavně nejspíš prakticky bez kola, což je dost průšvih. Váha nám taky nějak stagnuje kolem 97kg, což je u mne jasný důkaz stresu.
Přitom aktuální výkonnost není až tak špatná. Včera jsem po návratu z práce na kole (30km průměr 32,5kmph, 142bpm) zařadil běh a ten střihl 5km v tempu 5:16 na 147bpm úplně na pohodu! Dneska ráno jsem si přivstal na delší kolo a lup, sice většinou rovina, ale 95km průměrem 31,5 (138bpm) bych v Litovli bral všema deseti. Jsem fakt zvědav, jak mi to tam půjde. Tak nějak uvažuju, že bych se pokusil atakovat čas kolem 5:30, což bych asi měl, chci-li zkusit v Otrokovicích prolomit 12h. Uvidíme.

24 komentářů:

  1. To ti Martine kolo v Litovli prijde uplna rovina? Mne loni neprisla. Navic na te rozbite otocce a na namesti se prumer taky zrovna nezveda. Ja letos urcite nejedu...takze budes o misto lepsi jak vloni :o)))) Toz koukej hajit cest rodiny. zdravi Lukas

    OdpovědětVymazat
  2. kolo mi jako rovina nepříjde, ale ten průměr bych bral:-) A jelikož Dušan ohlásil účastnický rekord, tak o místo lepší asi taky nebudu, bo určitě přibyli samí bušáci.

    OdpovědětVymazat
  3. Nazdar Ječmínku, nic si z toho nedělej, taky mi to tréninkové nevychází, ale snad se nějak protrápím. Jen se chci zeptat, jestli to není tajné, kolik měříš, jen abych měl srovnání.

    OdpovědětVymazat
  4. tajné to není, měřím 186 a jsem stejně bachratej jako loni, spíš o něco víc

    OdpovědětVymazat
  5. No ja uz mel strach ze prehled z minuleho tydne nedoplnis:-) Dnes se jdu prihlasovat na Litovel, tak snad me to nebude v budoucnu mrzet. Jo a tu vahu neres. Mam sice opacny problem jako ty, ale stve me stejne. Ja si v sobotu taky dal delsi beh. V porovnani s vama jen 17km, ale po stoupnuti na vahu jsem se lekl....74,5kg to uz byla sila, takze tento tyden mam zraci, abych do soboty nabral alespon na tech 77 jinak budu po sobote na 70kg :-( Peca

    OdpovědětVymazat
  6. jak tak koukam tak dost lidi (vcetne me) ma s nadchazejici sezonou cim dal vetsi diry v treninkcich.. ja predminuly tyden dokonce 3 volna, kvuli nestihacce ve skole :-/ Ale ty tam mas aspon porad slusnou porci nabehanych kilometru. Plavco je holt takovy udrzovaci, jen to kolo by nam obema obcas neuskodilo protahnout, ale kde vzit ten cas, co? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kolo je prostě v pikách, ale letos asi bez soustředění v teple nešlo slušně najet. Snad s tím málem ňák vystačíme, resp. Ty určo jo:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Kam na ty průměry chodíš? Jak rychlostní tak srdeční. :) Málo najeto a lítáš jak stíhačka.

    OdpovědětVymazat
  9. Kolo v pikách, tak to je dobrý fór.:-)) Mám dojem, že vy všichni na severu (s Aldamanem) snad sypete, jinak to není možný.
    Musím začít trénovat, abych byl aspoň v kontaktu.
    Už se na sobotu těším, bude (po všech stránkách) sranda...

    OdpovědětVymazat
  10. Četl jsem: "Musím začít trénovat, abych byl aspoň v komatu." :)

    Advid

    OdpovědětVymazat
  11. milan: Opět si děláš srandu a nebo nám chceš napumpovat do hlavy optimismus před závodem?
    To každej píše jak je na tom špatně, a pak všechny uvídím jen na startu, a pak až po doběhu v cíle, ale to už budou zase všichni sedět spokojeně u piva :-(.
    A ječmínek to zbytečně přehání, v pohodě to dá kolem 5:30.

    OdpovědětVymazat
  12. Vidim, ze nerovzita pred zavodem stoupa :-D Ja nevim jak vy, ale ja to jedu na preziti a ne na cas :-P Peca

    OdpovědětVymazat
  13. Peca: asi tak nějak to pojedu i já - hlavně přežít. Jen s tím rozdílem, že ty jsi vyšší výkonostní kategorie :-).

    OdpovědětVymazat
  14. proč nervozita, resp. proč ne, že jo, je to závod. A čas zajímá každýho, ať si tady píše, že jede na dojetí nebo co :-D

    OdpovědětVymazat
  15. me teda rozhodne budou zajimat vase casy :))

    OdpovědětVymazat
  16. se přijeď podívat, Děvče jede všecko, Grafilita, Mělice i Otrokovice. To je výzva ne?

    OdpovědětVymazat
  17. ja uz to cetl, ze se rozhoupala a kdyz uz, tak na vsechno.. blazen :) Ja bych se rad prijel podivat, ale bohuzel uz mam dlouho plan na vikend uplne jinej, nejdriv musim dopoledne do Kolina a pak jedu na jih do CB.. Tak se uvidime az v Otrokovicich, kde na tebe budu mit specialni prosbicku ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Hele ve vode si na tom dobre, na behu jsi na sve pomery na tom skvele a kolo se nacita, cili lonsky a letosni objem = vyborny vysledek, tipuji 5:15-20h.
    Jinak v pondeli nas PetrV.chtel zabit (aspon teda me, zombice se evidentne flakal) a dal nam plavat 20x100K start 1:45´. Hrozny. IM

    OdpovědětVymazat
  19. 20x100 v 1:45 je hezkej motiv, určitě Ti udělal mooooc dobře:-). Jinak dík, že mi věříš, ale kolo kolem 2:45, což je potřeba na Tebou uváděný čas, asi nedám. Čímž neříkám, že to nezkusím:-)

    OdpovědětVymazat
  20. No jo Ironmanum se to keca, ale my co nevime do ceho jdeme to mame horsi. Takovej objem v kuse jsem nikdy nedal a jeste k tomu hlasi prijemne pocasi....no uplny hawai:-D Peca

    OdpovědětVymazat
  21. ja sem se neflakal! :) ale nerikam ze se mi to nelibilo, tak peknej trenink, resp. to jak mi to sedlo, uz dlouho nepamatuju.. ze by forma? :))
    a tu citim i u Jecminka, hlavne na kole, to bych tipnul pod 3 hodky, beh pod 2 a ten treneruv uvadeny cas tak je jak vysitej ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Čas 5:30h bych bral všemi deseti, ale nevím jak to poskládat. :-)
    Plavání snad za 40 minut (to je hodně drzý), kolečko bych bral za tři a ještě zbývá 1h 50 minut. Dvě depa (5-6 minut?) a na běh zbývá 1h 44 minut, což nebude zadarmo.
    Pokud budou další, kteří nechávají přihlášení na poslední chvíli, tak nás může být v sobotu na startu klidně 90...

    OdpovědětVymazat
  23. Já ti dám žvanivějšího kolegu....
    Tp

    OdpovědětVymazat