úterý 3. července 2007

Měsíční bilance červen 2007

Můj bezesporu sportovně nejpohnutější měsíc v dosavadní závodnické "kariéře". Dal jsem polovičního ironmana (zcela plánovaně) i ironmana (vlastně skoro neplánovaně;-) a mohl jsem stihnout jeden sprintík, kdyby náhodou zrovna pořadatelsky nezkolaboval.
Objemová bilance je podstatně nižší oproti květnové, nicméně závodních hodin je tam z HIMa a IMa mraky.
Vypadá to asi takto:


Km

Čas

Plavání

16,4
5:26

Běh

140

14:59

Kolo

736

26:54



47:29


Červenec se odehraje (doufám) v duchu krátkých víkendových TT a když vše půjde optimálně, vypadá kalendář takto:
14.7. olympijský Grafilit
15.7. srandovní sprint v Přerově (pořádá to kamarád 200-15-3)
22.7. Lošovský sprint (500-25-5 výživné kopce kolo i běh)
28.7. Hulmen (sprint)
29.7. Babický (sprint)
Mezitím třebas i malinko potrénuji;-)
Škoda zrušené Bečvomanské série. HIM v půlce prázdnin a IM na konci mi přišly fajn. Šikovní kluci z Oseka ale možná HIM na Jadranu udělají (rýsuje se snad 4.8.) takže kdybyste tam někdo chtěli přijet, podpořte jej, prosím, v anketě na jejich webu.
Víc k červnu není co dotat, protože jsem se vychválil už sekcích o závodech;-), takže si jen dovoluji popřát případným čtenářkám či čtenářům prima prázniny a těm méně šťastným bez prázdnin alespoň prima dovolenou, budou-li jakous v létě čerpat. No a jinak nashle v Nové Vsi 14.7. na Grafilitmanovi.

8 komentářů:

  1. Ty tvoje plánované TT jsou nějak krátké. Ještě bude i několik hezkých půlek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Nemáš náhodou změřenu vzdálenost od Laguny nebo Interlovu ke Grymovskému mostu?

    Já to typuji ne 4,5km, ale nejsem si jistý a zajímalo by mě to.

    Hodně zdraví. J.

    OdpovědětVymazat
  3. od konce panelky k mostu je to 4,65 km, kolem interlovu neběhám. Odhadls to dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Od lávky U Tenisu po Grymovský most je to cca 5 km. Pokud poběžíš po jedné straně a po druhé zpět je to cca 10,3 km.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám, pánové, za info. Vybíhávám od parkoviště u Laguny a po stejné straně i nazpátek. Běhal jsem dosud na tartanu, protože je měkký a bez nerovností. Teď, v posledních pár dnech jsem běžel 3x ke Grymovu, ale délku tratě jsem jenom odhadoval. Chci oba terény prokombinovat. Mimochodem, s vámi (a vašimi výkony) se nemohu měřit. Hodně zdraví. J.

    OdpovědětVymazat
  6. S našema výkonama? Když budu mluvit jen za sebe tak je jedno jaký jsou výkony, klidně můžeme někdy vyběhnout o víkendu společně. Já ale většinu běhů jdu po asfaltu, jednak je rovny a když poprší nejsem jak čuně :-)). Kup kvalitní boty a uvidiš, že i po asfaltu se to dá vydržet. Plánuješ i nějaký závod?

    OdpovědětVymazat
  7. Já se teprve rozkoukávám z 2D ve 3D. Ještě 5. dubna jsem vážil při svých 176 cm rovných 103kg. Polehčující okolností bylo, že s kostí. A teprve 5.června jsem se poprvé dostal na 81kg. Takže, jak říkám, s Tvými a Ječmínkovými výkony se měřit nemohu. Běhání po asfaltce znám a nevadí mi. Dříve jsem to využíval hlavně v zimě a při blátě na trase od zemědělky přes žebračku k Prosenicím a zpět. Ale teď, při shazování toho, co jsem šest let přibíral, mi vyhovoval tartan na PSP. Je měkký, rovný a zvláště v začátku jsem ocenil i to, že když to párkrát nešlo, tak jsem to měl blízko domů. Děkuji za nabídku k výběhu, nicméně vidím to reálně spíše někdy next year. Až dám do hoďky 12km. Teď bychom si prohodili pár slov na startu a potom až zase v cíli. A to bys ještě stihl i sprchu s fénem. :-))

    OdpovědětVymazat
  8. S Aldamanem běháme ty delší běhy tempem tak 5:50 - 6:00 na km, tak že bys s námi v pohodě stíhal. Asi Ti nejsme dost dobří;-)

    OdpovědětVymazat