pondělí 8. března 2010

Sezóna 2010 týden 9. (25.-31.1.) opět docela dobrý:-).

Program na tento týden byl následující:
po 01.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 C-ZDV 1:15




ut 02.03. Volno 0:00




st 03.03. B-Komp 1:10 B-MxR: 0x(4(1,2+2)+0) B-MxR: 0x(3(2,4+3)+0) 4*400 po 4:00 / ..


fáze 2 C-Komp 1:10 C-SVK: 0x(5(5+5)+0) C-ZV2I: 0x(1(5+0)+0)


ct 04.03. C-Komp 0:40




pa 05.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 C-ZDV 0:50 C-SpKR: 0x(4(1+3)+0) C-ZV2I: 0x(4(5+5)+0)


so 06.03. B-Komp 0:45 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-Temp I: 0x(1(15+0)+0) Temp po 4:40 na ..


fáze 2 C-ZDV 2:00

já doufám, že v ..


ne 07.03. B-ZDV 1:00




Plnění se, doufám, celkem s jistými odchylkami dařilo.
V pondělí jsem se dostal na bazén v poledne a cosi zaplaval. Netušil jsem ovšem, že to bude tento týden mé plavání jediné. Večer jsem si hoďku zavrčel na válcích. Už by to ale chtělo prohnat zippy venku:-)
V úterý jsem tradičně prágloval, čili dodržet volno mi nečinilo problém.
To už se ovšem nedá říci o dvou středečních fázích. Dát si totiž po ránu 3x400 a pak 3x800 celkem naplno není žádný med, nemluvě o tom, že udržet předepsané tempo se mi nepodařilo a zejména osmistovky byly skutečným očistcem. Nohy po běhu opravdu bolely a silové úseky večer na trenažéru byly celkem očekávatelnou třešínkou na dortu. Do postele jsem se opravdu těšil.
Ve čtvrtek jsem měl po náročném pracovním dni spíš chuť vyrazit někam na panáka, místo čehož jsem ale sedl na kolo a 40 minut se vrtěl na válcích. Sedmičku jsme si ale otevřeli:-)
Páteční plavání jsem bulnul. Prostě v práci nestíhám pošéfovat polední pauzy, příští týden by se to mělo aspoň trochu zlepšit. Večer jsem ale na kolo sedl.
 V sobotu jsem si střihl prima přepálenou Grymovskou osmičku, a večer sedl na válce. Jelikož jim ale předcházelo celé odpoledne s dětma (kromě našich jsme nafasovali 5-ti letou neteř) v Lešné, byl jsem utahaný jako kůň a pokrátil jsem jízdu na hoďku. I tak jsem šel ulehnout se zaslouženým pocitem zadostiučinění.
Na neděli jsem byl na domluven s Aldamanem na delší běh ráno, ale protože jsem lezl z válců večer, ráno jsem odvolal, když byla milostivá paní tak laskavá a dala mi vycházku na odpoledne. Po obědě na mě ale dorazil kopr jak druhohorní přeslička. Měli jsme koule z mletého masa pečené na kyselém zelí s kuskusem, po obědě pivečko a morál v čoudu. Zachránilo mne ale počasí, sluníčko mi vzalo výmluvu na počasí:-). Prvních 20 minut jsem se vyloženě trápil a když mi nad Žernovou prvně zabouřilo ve střevech, uvažoval jsem o návratu. Po odlehčení se mi ovšem běželo daleko lépe:-), vzal jsem to tedy Lhotku (pěkný kopec), Lipovou (další kopeček), do Penčic, za kterými zabouřilo a zastavovalo se znovu:-) a Sobíšek (taky pěkný hebl) a přes Vinary domů. Nakonec v tempu 6:09 pěkných skoro 22km, navíc jsem se cítil vyloženě výborně i po doběhu. Snad příslib na sobotní půlmaraton:-)
Celkově bych řekl docela dobrý týden, jenom doufám, že nezapomenu do června plavat. Tento týden zregeneruju, vyšiju parádní půlmaraton a jdu se učit jezdit na kole.

5 komentářů:

  1. Moc pěkné strýců, pěkně tomu dáváš :-). Ty snad sedíš na kole více než v létě :-). Také už bych rád vyjel venku, ale to počasí je stále proti :-(.
    Osek to bude úplně něco jinýho, přece jenom jsme zvyklí na delší trasy, takže by přepálení tempa nemělo být aktuální :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Jecminku a jak to vypada s vahou, bude recenze na neopren? ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. no jo váhu jsem uvedl u závodu. Celkem optimistických 97,5, ovšem tímto tempem to na 85 do sezóny nejspíš nestihnu.
    Ale neboj, pár hraček na recenzi se najde:-)

    OdpovědětVymazat
  4. právě jsem to chtěl napsat, že chybí údaj o váze :-).
    A nejsi jediný kdo bojuje s váhou a nemůže shodit, já se pořád pohybuji kolem 86 a ne a ne jít dolů.
    Ale včera v rádiu říkali, že je to v zimě normální, že si tělo dělá tukové zásoby, jak se oteplí už to nebude potřeba a váha jde dolů rychleji, tak na to spoléhám :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jak vidim, tak vsichni bojujeme s vahou. Ja take na podzim kalkuloval, ze pres zimu naberu aspon 5kg a ono nic. Pomohlo mi az nachlazeni kdy jsem se na tyden prestal hybat, ale zaroven me nepresla chut k jidlu :-P Ted si to setrim na jaro at mam co sundavat :-) Peca

    OdpovědětVymazat