neděle 28. března 2010

Marodím

Je to celkem typické. Venku hezky, tak co být zdravý, že jo. Od neděle mne proháněla střevní chřipka. Dokonce jsem zůstal 2 dny doma, jak mi bylo zle. Zlepšení se dostavilo až v úterý k večeru no a protože svítilo sluníčko, nevěnoval jsem vůbec pozornost nastupující rýmě a vyrazil ve středu do práce na kole. Zopakoval jsem to i ve čtvrtek, kdy jsem se pěkně nažral protivětru cestou domů. V pátek jsem měl objednané auto na garančku, takže byl bez kola, ale rýmu jsem měl ráno šílenou, trochu mě i škrábalo v krku, nijak jsme se tím tedy netrápil. Večer jsem běh nezařadil, protože jsme řešili navážku věcí na oslavu tchánových narozenin. V sobotu už mi bylo ouvej, takže ranní běh s Pavlem jsem odpískal a na oslavu šel s oprávněnými obavami. Přestože jsem se téměř úplně vystříhal konzumace (až asi na 3 přípitky s oslavencem), krk se stále zhoršoval a moc mu asi neprospělo ani to, že mi jak nejstřízlivějšímu účastníku na konci večera zůstal na krku nejožralelší účastník, pochopitelně z dědiny vzdálené 15km od místa akce a ve stavu, kdy prostě padal kolmo dolů i ze sedu. Tahal jsem se s ním v kose skoro hodinu, než se mi ho podařilo "udat" na nocleh.
Neděle je v pytli. V krku plameny, jím drcenej česnek s medem a modlím se v pozitivní vývoj do zítřka, abych mohl do práce. Takže asi tolik k minulému týdnu, přičemž očekávání od tohoto, obávám se, jsou rovněž pesimistická.
Snad se pletu.

7 komentářů:

  1. Čoveče myslel jsem, že už jsi dost starej na to, aby ses pořádně vyléčil a až poté začal něco dělat. Tak se dej brzo dohromady.

    OdpovědětVymazat
  2. Nepříjemná komplikace, ale pořád bude dost času najezdit kilometry. Tři tisíce do konce června stihneš a to ti bude stačit.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pech :( Brzké uzdravení přeju! Jirka

    OdpovědětVymazat
  4. Žiadny strach. Choroba prejde a ty začneš zase bušiť.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky preji brzke uzdraveni. Jinak diky za clanek "Da se ubehnout pulmaraton se 107kg". Musim se ti pochlubit da se ubehnout i se 111kg/183cm a to v Praze za 1:53:58. Doufam ze se taky brzo dostanu do kategorie pod 100kg mezi hubeny kluky tak pak muzeme souperit:)vtt

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jak ? Stále nemocný ?

    OdpovědětVymazat
  7. už né, ale nějak nemám chuť do psaní :-)

    OdpovědětVymazat