neděle 31. ledna 2010

Sezóna 2010 týden 9. (25.-31.1.) opět docela dobrý:-).

Plán vypadal následovně:

po 25.01. P-Vypl 0:40




fáze 2 U-POS 1:10

D


ut 26.01. Volno 0:00




st 27.01. B-ZDV 0:40 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-Temp I: 0x(2(6+6)+0)


fáze 2 P-KrZV 0:50




ct 28.01. C-Komp 0:40




pa 29.01. P-KrZV 0:40




fáze 2 U-POS 1:10

B


so 30.01. B-Komp 1:00 B-ABCI: 0x(6(0,3+1)+0) B-MxK: 0x(5(3+5)+0)


fáze 2 C-ZDV 1:00 C-ZV2I: 0x(3(6+6)+0)



ne 31.01. U-Vyt 2:00




fáze 2 C-ZDV 1:00





již při letmém pohledu celkem výživný týden s pěti! dvoufázovými dny. Nakonec to ale celkem šlo.
Přestože hned pondělí dopadlo špatně: neplánovaně jsem vyrazil do Práglu, vrátil se pozdě a byl z toho volný den.
Úterý bylo plánovaně prakticky celé proběhané po fakultce v Olomouci s Matýskovými vyšetřeními. Katastrofické předběžné diagnózy se nakonec naštěstí nepotvrdily, takže jsme se mírně uklidnili, ale definitivní verdikt bude trvat ještě nějaký čas. Z původně plánovaného volného dne jsem nakonec udělal nevolný, protože jsem večer ještě zvládl na D trénink do posilky. Původně jsem myslel, že nebude nálada, což se naštěstí nepotvrdilo.
Ve středu vyšlo polední plavání i večerní propustka na běh. Sníh tedy tempům a hlavně abecedě moc nepřeje, tak jsem si dal jenom trošku vytrvalost. Kolem Bečvy, s čelovkou, botky s hřebíkama, prostě paráda před spaním:-)
Na čtvrtek byla plánovaná cyklistika, realita byla ovšem v poledne plavecká a večer bulací, protože Maruška donesla samé jedničky a trošku jsme je s ní hezkou večeří oslavili.
Až tak to ale nevadilo, protože v pátek jsem si vzal dovolenou, když už všichni ostatní doma měli prázdniny.... Ráno jsem se dokopal vstát a vyrazil na 6:15 do Přerova na bazén a ouha, zavřeno. Jsou prázdniny a podle vedení bazénu zřejmě netrénující plavecké třídy znamenají smolíčka i pro sportuchtivou veřejnost. Výjimka v provozním řádu na netu není, je uvedena jenom drobňoučkým písmem na plakátě před bazénem. Aspoň jsem se ráno půl hoďky prošel a nasbíral body za čerstvé pečivo donesené domů i návrat do pelíšku ještě před rozedněním:-)). I tak jsem byl pěkně naštvaný. Aldaman dal tento týden jenom 8 kiláků, stačilo mi tedy odplavat cokoli přes 3 a měl byl po dloooouhé době plavecky lepší týden než on. Před obědem jsem sedl na válce a zvládl skoro hodinu a půl, jsem šikovnej:-). Večer posilka, kde mi to docela šlo, tak jsem se totálně zrušil. Navíc běžecký pás, kam si chodím tak na 20 minut vytřepat nohy, byl obsazen a já si přidal navíc 12 sérií na břicho. Super nápad, přetažené svaly cítím ještě dneska.
Na sobotní ráno mi Miloš připravil chuťovku v podobě svižných tříminutových úseků do kopce. Móc bezva trénink. Už po druhém úseku se mi chtělo blinkat, nakonec jsem ovšem snídani udržel a trénink dokončil. Odpoledne jsme na nákupu potkali kamarádku, kterou jsme neviděli léta a přijali pozvání zkontrolovat zbrusu nový domeček. Já byl nervózní, jestli ještě stihnu po návratu kolo, děti blbnoucí s domácím kocourem Mikešem to ale moc nezajímalo, válce tedy přišly na řadu později než jsem chtěl a trošku jsem je i pokrátil.
Nedělní delší běh jsem absolvoval sám. V sobotu večer se měl ozvat Aldaman, neozval se (asi jsem pro něj už neseriózní:-)). Na druhou stranu jsem mohl neodolat manželčině přesvědčování, že po tmě o víkendu tento týden běhají jenom magoři a vyrazit později. Pěkně jsem se proběhl s X Factorem od Iron Maiden ve sluchátkách, následně ještě sedl na hoďku na trenažér. Dobrý, šlo to, byť výkon RealAxiom neukazoval nic moc. To ale budu řešit, až dorazí kola s powertapem, snad už někdy začátkem března:-).
Celkem vydal týden na 12,5 hodiny tréninku a celý leden na necelých 51 hodin (plavání 15km 6:15 hod, kolo 325km 13,5hod, běh 178km 20:45 hod a posilka 10:30 hod.). Docela spokojenost s týdnem i lednem. Navíc příští týden mám odpočinkový, čili pohodička, klídek, prima.
A váha už je, doufám, definitivně pod 100! Oficiální neděle 99,5kg, tak to nesmím moc pošpatit. Nebude to ovšem snadné, plesová sezóna začíná!

20 komentářů:

  1. Pěkně tomu dáváš strýcu :-). Ještě, že nevíš, pokud jsou prázdniny ( jakékoliv), bazén je vždy otevřen od 10:00 :-).
    Neboj, neozýval jsem se, protože jsem vůbec nešel, musím se dát zdravotně do pořádku a pak se opět ozvu neboj :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Správne Ječmínku, plesová sezóna je svinstvo. V noci zo soboty na nedeľu som pribral 3kilá a navyše v nedeľu som si o tréningu mohol nechať iba zdať. Najhoršie je, že tento výždeň sa to má zopakovať. Ale musím manželku poriadne vyzvŕtať, aby ma pustila na 3 týždne z domu :))). Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty voe to je hodin. To co ty máš za týden, já mám za celej leden.

    OdpovědětVymazat
  4. šewy: A co si myslíš, u nás v Přerově se pořádně maká, žádný flákání :-). To potom uvidíš v závodě, Ječmínek poletí jak střela a pak ho uvidíš až v cíli :-).

    OdpovědětVymazat
  5. a od Tebe už tam budou natočená piva. Prostě už se těším:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Šewy: Na té avatarové fotce to na první pohled vypadá, že máš strašně velkej bicák. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ne ne Ječmínku,ode mě ne, to tam budou jiní adepti, kteří tam už s tím točeným budou stát :-).
    šewy má prostě všechno :-P.

    OdpovědětVymazat
  8. Někteří budou s točeným stát, někteří budou už na plech, někteří budou teprve vyhlížet cíl.... a není to jedno? No vlastně není, čím později v cíli tím míň na sračky. :) K mému bicáku, fakt je to jen na první pohled, prostě nemám. Já byl dycky takový chrastítko, až po 34 letech jsem se konečně dostal přes 80kg. Ječmeňu jsem na těch 85, takže čekám na tebe. Doufám, že dál naproti už ti nepůjdu. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Šewy asi máš pravdu a asi nenastane situace, že by po proběhnutí cílem v pozdějších hodinách už bylo všechno pivo vypito :-). A s tou váhou jsem na tom skoro stejně. Momentálně mám 86 kg. Já doufám, že půjdu ještě dolů, ale zatím je zima, tak se nějaký ten tuk hodí :-D.

    OdpovědětVymazat
  10. navrhuji udělat z 85-ti kil etalon. Kdo je těžší, má smůlu, nemá být tlustej:-), lehčí dovážíme do 85-ti už na plavání:-))). Co vy na to?

    OdpovědětVymazat
  11. Hmm s takovou ale budou asi první utonulí. Představ si, že Ironpepa a nebo Advid budou muset plavat s 20kg kouli na noze :-D.

    OdpovědětVymazat
  12. si to právě představuju a dobrý, je to legrace :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Já jen s 10kg. :-) Ale i tak by to asi nebyla žádná sranda. Aspoň pro mě, pro Ječmínka možná jo. :-)

    Myslel jsem, že váží Aldaman míň. Zo už mě nemusí tápit jeho časy plavání, protože je v jiné váhové kategorii. :-) Advid

    OdpovědětVymazat
  14. Koukam ze se zacinaj protezovat tlustosi a vysoky, ale nemelo by to kdyztak byt otazkou nejakyho pomeru?
    Pac tohle zavani temer skrytou formou rasismu :D

    OdpovědětVymazat
  15. To není rasisms, ale váhismus. :) Advid

    OdpovědětVymazat
  16. Řekl bych, že při plavání je vyšší váha asi výhoda ne :-).
    Navíc teď jsem týden díky nachlazení nic nedělal a to jsou hned min. 2kg nahoru :-).
    Ale abyjste neremcali mohla by se trochu výška zohlednit
    já měřím 183 a váha 86 kg
    Ječmínek určitě nějaký spravedlivý poměr vymyslí.
    I když, kdyby jste nebyli líní se najíst vůbec to neřešíme :-))

    OdpovědětVymazat
  17. autor je tlustej a vysokej, takže celkem logicky hájí své zájmy.
    Aldo, váha ve vodě žádnou velkou výhodou není, navíc v podobě dovažovací vesty plněné olověnými broky bych ji nazval přímo nevýhodou:-)
    Zohledňovat mrňouse nebudem, někteří z nich radí tlustým zhubnout, nuže tlustí radí malým vyrůst :-)))

    OdpovědětVymazat
  18. Já měl na mysli vlastní váhu, ne navýšenou 10 kg vestou :-).
    Sám si nedovedu představit, že bych měl plavat s 15 kg vestou :-).
    Máš pravdu,kromě Pepy tady žádnej mrňous není :-).
    Tak pánové buď přiberete individuálně, nebo na startu fasujete závaží :-D.

    OdpovědětVymazat
  19. To uz bude mozna snazsi vyrust :D

    OdpovědětVymazat