neděle 4. listopadu 2007

Týden 44. (29.10.-4.11.)

Tento týden jsem měl v plánu se pomalu přestat flákat, což se nepovedlo zcela, ale z části snad ano. Dal jsem pár kopečků na kole v teple obýváku (no teda přesně 2:-), 3x vyběhl, jednou zaplaval a jednou zacvičil. O prvním vytažení činky píšu tady. Následkem tohoto prvního zacvičení je taková bolest vršku, že už jsem se do konce týdne raději do ničeho podobného nepuštěl, protože ruce bolely fakt brutálně.
Příští bych to rád ještě vylepšil a okořenil o víkendu nějakým výběhem v Jeseníkách, bude-li aspoň trochu počasí.
Jo tabulka, tak ta je tady.

3 komentáře:

  1. Tabulka tam fakt je, ale datumy říkají, že z týdne 42:-). No, ať je to tak nebo jinak, asi poprvé v životě mám naplaváno za týden víc než ty. Ještě kdybych taky uměl plavat tak efektivně jako ty:-)

    OdpovědětVymazat
  2. blbě byla jenom data, zapomněl jsem zaškrtnout automatické publikování provedených změn:-). A určitě jsi už mockrát za týden naplaval víc než já, protože normálně skoro neplavu, prakticky třeba celou loňskou zimu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pár kopečku v klidu v obýváku a ještě u toho sledovat televizi to je ale rozežranost :-D. Už bylo taky na čase se přestat poflakovat a začít konečně něco dělat, Silvestrovský běh se blíží :-).

    OdpovědětVymazat