pondělí 5. listopadu 2007

Sportovní dotazník

Vyplnil to kdekdo, tak se taky přidám.

otazníkNejoblíbenější sportovci: Vladimir Salnikov, Miguel Indurian, Arnold Schwarzennegger, Tomáš Dvořák. Nejhezčí sportovkyně Kristyna Egerszegyova.

otazníkNejméně oblíbení sportovci: Yveta Hlaváčová, Jakub Janda, převážná většina amerických sprinterů poslední doby

otazníkNejvětší sportovní úspěchy: doposud žádný zaznamenáníhodný nebyl


otazníkNejvětší sportovní zklamání: někdy v roce 1993 zjištění, že kulturista ze mne fakt nebude

otazníkNejvětší sportovní zážitky (na vlastní oči): nic až tak zajímavého jsem asi neviděl


otazníkNejvětší sportovní zážitek (v TV): 1500m kraul na OH v Soulu 1988 kdy vyhrál zcela odepisovaný Salnikov

otazníkNejoblíbenější televizní pořad o sportu: Sestřihy TdF


otazníkNejoblíbenější sportovní časopisy: nečtu takové časopisy


otazníkNejoblíbenější filmy o sportu: série Rocky, Stay Hungry


otazníkNejoblíbenější píseň o sportu: nemám


otazníkPrvní knížka o sportu: Klapzubova jedenáctka


otazníkPoslední (zatím) knížka o sportu: Harald Hudák "Běžecká Kuchařka"


otazníkNejcennější sportovní artefakty: nevedu artefakty, žena mi všechno vyhodí:-)


otazníkNejtěžší sportovní zranění: akromioklavikulární luxace se zlomeninou levého akromia (vykloubení ramene a zlomenina klíčku), nabral jsem hlavou okénko dodávky a ramenem sloupek při jízdě na kole. Operativní zákrok se nějakým železem.

otazníkNejvětší sportovní omyl: těch bylo.....


otazníkNejvětší sportovní hřích: že jsem si nedupl dřív, že mne vodní pólo vlastně nebaví a nešel dělat něco jiného. Tak jsem juniorské roky přetrpěl a odtrucoval, 2 roky nedělal kloudně nic a trochu sportovat pro zábavu začal až v dospělosti.

otazníkNejbizardnější sportovní zážitek: Nic bizardního jsem zatím při sportu nezažil


otazníkNejvětší sportovní sny (kdysi): obvod ruky přes biceps 45cm:-)


otazníkNejvětší sportovní sny (dnes): ironman pod 11. Z kategorie taky nesplnitelných dát si dneska hoďku tělocviku s všemi, kteří se mi kdy v těláku smáli:-D

otazníkNejvětší sportovní sny (v budoucnu): čert ví, o čem budu snít v budoucnu, třeba o tom, abych ve zdraví vyšel do druhého patra......

7 komentářů:

  1. Uz sem tech dotazniku precet nekolik, ale teda tys mi kapnul s tema prvnima dvema polozkama do noty. Jo Krisztina nejenze byla ukrutne rychla ale taky moc pekna :) Reklama na nejaky ty sumivy vitaminy byla moje nejoblibenejsi :)) U sebe bych mozna misto guvernera napsal Pankratova..

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem váhal spíš nad Mattem Biondim, ten mi byl hrozně sympatický a protože tíhnu k těm delším tratím, byl můj oblíbenec samozřejmě taky Perkins a Evansová, ta navíc plavala stejným stylem jako moje sestra:-) Vůbec Olympiáda v Soulu mi plavecky nějak hrozně utkvěla v paměti.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední odpověď je fakt nejlepší. :D Trocha vtipu a trocha filozofie.

    to Zombice: Několik. Kolik? :o) Já vím jen o čtyřech. To není ještě pořádná řetězovka. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. to JM: jo Matta Biondiho jeste taky pamatuju, byl to on s walkmanem a sluchatkama na usich pred rozplavbama ne? :) Ale holt sem preci jen trochu mladsi a Soul je pro me prvni 1/3 zivota :)) Ale Perkinse taky pamatuju, ty jeho solozavody jen s casem..

    to Koyama: vidis, myslel sem ze uz jich bylo vic, ale fakt jsou asi jen ty 4..

    OdpovědětVymazat
  5. jj, Biondy se sluchátkama... a celkem silový typ, obrovský chlap i na plavce, to mi vždycky imponovalo a taky měl zvláštní styl, ruce mu šly levá-pravá, pauza, levá pravá, pauza. Vypadal, jakoby se ve vodě houpal. Po ukončení plavecké kariéry šel hrát vodní pólo:-).
    Mně bylo v roce 88 17 let, sport jsem ani nějak extra nesledoval, ale to plavání mě tak uchvátilo, že jsem si dokonce koupil o Soulu velkou výpravnou publikaci na oslavu socialistického sportu, jak je komunisti po Olympiádách rádi vydávali.

    OdpovědětVymazat
  6. pockej, jestli myslis takovou tu velkou knihu Soul 88 s Jozkou Pribilincem na obalce tak tu mam doma taky :) je to jeden z mych nejcennejscih sportovnich artefaktu neb sem ji vyhral jako nejmladsi ucastnik jednoho (dnes uz pro me kultovniho) triatlonu.. BTW myslim ze podobny knihy po OH vychazeji i dnes..

    OdpovědětVymazat
  7. tak přesně tu myslím;-). Máš pravdu, že podobné knížky stále vycházejí, ale jejich úroveň je obecně bídná a obvykle se prakticky výhradně zabývají českými sportovci...

    OdpovědětVymazat