pátek 11. února 2011

Změna při únoru

Úplně původně jsem chtěl tento blog zcela vypnout. Blogspot to ale neumožňuje, buď lze vše smazat, nebo maximálně omezit přístupy. Dal jsem si tedy nějaký čas na rozmyšlenou a zavřel přístupy. Co mne opravdu překvapilo, bylo množství dotazů, co je s blogem, proč jsem ho zavřel a že je to škoda. Ať už proto, že sem tam někoho (i nového) zajímá nějaká z pár zdejších recenzí, nebo proto, že sem zabrousí prostě zavzpomínat na nějaký závod. Skutečností rovněž je, že jsem psaní věnoval docela dost času a asi by fakt byla škoda to všechno na dva kliky poslat do háje.
Blog tak nakonec zůstane s tím, že zatím zvažuji, jakým způsobem ho budu používat. Určitě už nezůstane ryze sportovním deníčkem, protože přístup ke sportu jsem poměrně zásadně přehodnotil a přeřadil ho na nižší prioritu. Proto jsem i ukončil spolupráci s Milošem a Endurainingem, která byla velmi zajímavou etapou, ale nakonec jsem dospěl k závěru, že to není můj šálek kávy, stejně jako jím není závodění.
Sport tedy dostane místo pouhého koníčku bez toho, aby se kolem organizace tréninku točilo veškeré moje pánování toho mála volného času, který mám. Do toho navíc přibyla velmi zajímavá nová aktivita, zatím tedy hodně v plenkách, kterou je společenský tanec. Manželka se pro původně jednou týdně konanou aktivitu nadchla, takže kromě základního kurzu docházíme ještě navíc na "tančírnu", kde mimo standardního pátku ještě ve středu večer pilujeme styl :-).
Po měsíci jsem se dostal už tak daleko, že jsem pořídil stejné taneční botky značky Supadance, jaké má Richard Gere ve filmu Shall we Dance, který jsem byl z přípravných důvodů přinucen shlédnout:-D.
Na závěr bych chtěl skutečně poděkovat všem, kteří mi napsali milé maily na téma, jak sem rádi chodí. Kvůli vám tedy budu i nadále své grafomanské záchvaty řešit zde. Díky.
JM

16 komentářů:

  1. to asi netancujes s hrudnim pasem a meridlem, vid, ach jo. nebudu vzdychat, stejne se ke svemu vratis.

    OdpovědětVymazat
  2. jo tak tanečník? :-) stejně mám, podobně jako Hana, pocit, že na jaře tě zas bude vidět na kole. o to se postarám :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tanecnik, wow. To jsou mi zmeny. Mate spolecneho konicka s manzelkou, to je hezky. At Vas to bavi :)

    OdpovědětVymazat
  4. No toto. Nerozhodil Te doufam v minule diskusi ten pseudoodbornik na karmu natolik abys na triatlon hodil bobka? Na druhou stranu si ted tancem upevnis kotnik a vztahy s manzelkou at pak muzes poradne potrenovat a vymetat TT zavody prinejmensim jako ironjozef loni...:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Proč "pseudoodborník", Majku? Ptal jsem se Gabči a všechno je v pořádku.
    Ať se ti, Ječmínku, daří v nové aktivitě.
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  6. Sice jsem nepsala milé maily, ale fakt jsem doufala, že blok zase odemkneš. Tak pěkně tancuj, tancuj, vykrůcaj a občas něco sepiš

    OdpovědětVymazat
  7. jenom abych to uvedl na pravou míru: tanec nebude a není jediná aktivita, jenom je jediné "dogma". Zbytek jak bude chuť, žádný systém, ale budu u toho Hani tahat pás a hodinky:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Martine, podobná předsevzetí jsou nesmyslná, zvláště když sis koupil tu skoro motorku, co sis koupil :). Vidím to na objemově cyklisticky velmi pěkný rok. A podobně jako je teď kloubím už pár let TT trénink s chozením na golf, vidím tanec u tebe jako skvělou kompenzaci. U mě to funguje výborně a u tebe myslím bude také.A koukej občas něco napsat, to bych ti fakt neodpustil, kdybys toho nechal. IM

    OdpovědětVymazat
  9. Jirka: To je zajimavy, Gabca rikala ze s Tebou nemluvila...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Majk: nejsem si jistej, že by ti o tom nějak zvlášť ráda vyprávěla...
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  11. jirka: jojo, ted si me jen utvrdil v tom ze sem se v tobe nemylil...

    OdpovědětVymazat
  12. O mě tady snad nejde, ne? Pokud jde o dámu, zůstávám diskrétní...

    OdpovědětVymazat
  13. šak co, tancovat se dá i závodně, že :-) ale nezačínej quickstepem či jivem, to asi na bolavé kotníky nebu to pravé :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to jsou mi noviny! Ono vetsinou nic neni tak horke, jak to na pocatku vypada.. Hmm, tanec. To me kdysi celkem dost bavilo, tak si to hezky uzij! Cekam zapisky z tanecnich maratonu:). 12:)

    OdpovědětVymazat
  15. Už jsem se lekl, že to bude na dýl to odpojení, máš štěstí, že jsi ho zase rozjel !!
    V zimě si zatancuješ a na jaře budeš prohánět svého nového krasavce :-).

    Jo a když tě nebaví závodit, přijdeš občas i kamarádům zafandit ?

    OdpovědětVymazat
  16. Martine, dělej si co chceš a na co mas chuť. Hlavně pohodičku. A když o tom něco občas pisneš, udělaš tim radost nejen mě, ale jak vidíš i spoustě ostatnich.
    Měj se, ať se daří a na brzkou shledanou, třeba při nějakem tom "šlapáku" ;-)
    Téčko
    PS: Když jsem viděl tvůj nový podklad na blogu, myslel jsem, že tvou hlavní prioritou bude someliérské harašení :-)))

    OdpovědětVymazat