neděle 19. prosince 2010

Pauzička:-(

Vypadalo to na hezký trénikový týden. Něco jsem odběhal, trochu pocvičil, pojezdil na trenažéru, skoro to vypadalo, že tám tento týden 12 tréninkových hodin.
Dneska ráno při výběhu mi do kýženého čísla zbývaly už jenom hodiny 2. Venku krásně, vylezlo sluníčko, k pomalému klusu mi zahrál Mike Oldfield, no paráda.
Hezky si tak přebíhám Čekyňák a říkám si hele, tady jsem si předloni 30.12. zlomil kotník, to by byla sranda, kdyby zase co?
Haha, no uběhnu 300 metrů, špatný došlap a lup, už se válím na zemi. První moment slzy v očích, ale jde to rozhýbat. Chvíli přemýšlím, že to otočím domů, ale seběhnu ještě na konec Čekyně a zdá se, že je to ok. Kopec ve Lhotce jenom tak popocházím, abych držel tepy na uzdě a nahoře na rovince to vypadá, že už je to v pohodě. Asi tak po půl kiláku cítím, že noha začíná otíkat a bolet. Dál to asi běžet nepůjde.
Tak co už včil. Na naléhání manželky běhám od úrazu s mobilem, volám tedy tatínka, jestli by pro mě nedojel. Pošmajdám mu naproti, začíná totiž foukat a nerad bych krom hnáty ochořel i jinak.
Před Čekyní se dočkám. To už jsem musel 2x povolit botku a celkem se děsím, co uvidím až sundám ponožku.
Do výtahu dojdu v klidu, kotník je jenom tuhý od otoku, jinak žádná bolest při došlapu, žádné vystřelování bolesti nebo tak něco. Sundám ponožku a moc hezké, boule má tak litr a už začíná hezky modrat.
Rezult: skutečně apartní výron, počítám minimálně týden pauza od všeho, od běhu těžko říct, to se uvidí. Ach jo.

8 komentářů:

  1. Snad veral gel a stáhnutí pomůže. Máš to ale smůlu :-( Tak ať se dáš brzo zase do pořádku!.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdarec a to jsem ti chtěl dneska volat jestli nepůjdeš okolo oběda běhat, nakonec jsem ještě ráno nevěděl pevnou hodinu tak jsem šel sám. Tak přeji brzké uzdravení, snad budeš moct aspoň jít plavat nebo na kolo. Juraman

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ojoj, tak ledovat, nenamahat... a at je to brzo zase pryc!

    OdpovědětVymazat
  5. ... zdravím, na mazání použijte co nejvíce voltarenu, ať máte co nejsilnější krvácení do střev. Ne. Pokud máte zájem, sehnal jsem někde mast kostival, konopí a další, když tak napište. Mějte se kolobka

    OdpovědětVymazat
  6. kolobko, klidně mi tykej:-) a díky za péči. Kostival dokonce znám a kostivalovou mast i mám, protože když se něco jmenuje kostival, tak to prostě musí fungovat.
    I bych Ti napsal, ale nevim kam...

    OdpovědětVymazat
  7. Ječmínku, tyhle myšlenky jsou nebezpečný, snažím se je potlačovat. Mám vícero zkušeností. Vrchol byl, když jsem si cestou ke koním říkala, že je bezva, že jsem po letech u koní neschytala ani jeden kopanec, ani si nic nezlomila. O tři hodiny později mě odváželo áro s komplikovanou zlomeninou po kopanci. Takové drobnosti, jako že přemýšlení o výměně přilby kvůli designu zatím vždy vedlo k tomu, že jsem do tří týdnů starou přilbu při pádu rozbila, ani nemluvě. :-) Tak bacha. Přeju brzké uzdravení.
    kámen úrazu

    OdpovědětVymazat
  8. Že by se přeci jen projevily zákony karmy? :)
    Brzké uzdravení. Jiří

    OdpovědětVymazat