neděle 23. května 2010

Sezóna 2010 týden 25. (17.5.-23.5.), méně náročný, než byl plán

Na tento týden mi Miloš připravil opravdu lahůdkový program, který měl v součtu dát za týden vice než 20 hodin. Bohužel se to nakonec úplně nepodařilo.

po 17.05. P-KrZV 1:20





fáze 2 C-Komp 1:00





fáze 3 B-ZDV 1:30 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-ZV2I: 0x(1(60+0)+0)



ut 18.05. Volno 0:00





st 19.05. P-KrZV 1:20





fáze 2 C-ZDV 2:00 C-SVR: 0x(2(20+20)+0) C-RVR: 0x(2(5+5)+0)



fáze 3 B-Komp 0:30





ct 20.05. C-Komp 1:00





fáze 2 B-ZDV 1:20 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-Temp I: 0x(2(15+5)+0) Temp až ke konc ..



pa 21.05. C-ZDV 3:00 C-LaR: 0x(3(8+8)+0) C-ZV2I: 0x(1(8+0)+0) SOBOTA-nejdříve ..



fáze 3 B-Komp 0:30





so 22.05. C-ZDV 2:00 C-RVR: 0x(2(30+30)+0)
do 260W, 160 te ..



fáze 2 B-ZDV 1:00

přechod



ne 23.05. C-ZDV 2:00





fáze 2 B-Komp 1:40 B-ZV2I: 0x(1(15+0)+0) B-Temp I: 0x(1(5+0)+0) volně jen na zá ..



fáze 3 P-KrZV 1:00





Hned pondělní 3 fáze neklaply. Sluníčko sice svítilo jak o život, ale shora na mraky nad celou Moravou. Hnus, čili jenom plavání, aspoň ovšem utěšené 4 kiláky.
V úterý volno i bez výletu do Prahy. S ohledem na stav povodňového ohrožení v Přerově a z toho plynoucí organizační komplikace doma, jsem schůzky pozrušoval a co zrušit nešlo, proběhlo formou call conference. Homeworker jak víno. Jak jsem si původně maloval nějaké náhrady za pondělí, počasí bylo zcela proti.
Středeční 3 fáze rovněž neklaply, ráno lilo, na kolo jsem se nedostal. Tak aspoň zaplavat 3 kiláčky a večer se podařilo pěkně proběhnout.
Předpověď na čtvrtek dávala naději na nezmoknutí, tak jo, zkusím odjet do práce na kole. Dobrý, ráno sice vlhko, ale nepršelo. Přes den domlouváme s Milošem, co s plánem. Milošova verze je dát ve čtvrtek středeční program a pak dál s jednodenním zpožděním. Úseky večer po práci byly na kole fakt mazec. Domů jsem dojel totálně prošitej, neměl jsem sebou totiž nic k jídlu ani pití a to není na 2,5h trvající intenzívní trénink nic optimálního. Na klus po kole nebylo ani pomyšlení. Třešínkou na dortu byla sprcha v ledové vodě, protože teplárna měla po zatopení výpadek. Já mrtvej, doma nějakých 19C a sprcha v ledové vodě. Důsledkem bylo cca půlhodinové zcela nekontrolované cvakání zubama a totální zimnice. Definivně mě zachránilo až Matýskovo zahřívací zvířátko z mikrovlnky pod dekou.
V pátek ráno prší, takže žádné kolo, ach jo. Aspoň ve vodě se s tím moc nemažu a nacpu tam 4kiláky s lahůdkovým motivem 5x400, 5x200, 2x100. Večer obrazíme nákup a než se vrátíme, zase chčije, To je fakt na palicu. Musíme to aspoň napravit vínem:-)
V sobotu předpověď slibuje ráno bez deště, tak si přivstanu a jdu na motiv LaR 3x8-8. Opravdová lahůdka. Mám držet výkon kolem 290w, kadenci 85-105 a tepy 169-175. Uff, kadence no problem, ale tepy nahoru nejdou a nejdou i když to rvu jak o život. Nohy bolí ale já se s bídou po 4-ech minutách dostávám ke 169. Snad se Miloš nebude zlobit. Třetí úsek dokonce končím o 2 minuty dřív. Proti mně se vesele předjíždějí kamiony, zůstává mi tak 30cm, do kterých se vejdu, ale jejich "kapsa" mě skoro zastaví a já už to nemám sílu roztočit. Pak už to nějak dovrtím a je z toho letošní první trénink průměrem přes 30kmph okořený slušným lijákem. Vypukl, sotva jsem doma pověsil kolo na hák:-). Běh ve druhé fázi zase nevychází, stavili se švagři, venku se honí bouřky, prostě je to spíš na carmenére, než na běh. Nejúspěšnější je dnes večer ale Růža, která, jenom jsme na chvíličku všichni poodešli z obyváku, za cca 15 sekund sežrala půl talíře uzeného lososa a to jsem na něj měl takovou chuť, potvora jedna :-).
Předpověď na neděli je ještě horší než na sobotu. Vstávám v pět, fujtajxl, abych zvládl odjet, než přijdou deště. Domluvil jsem se s Doomem, že potkáme v Olomouci a kousek popojedem spolu. Vyrazím na prvních 30 minut RVR. Nohy po včerejšku bolí jaxviňa, ale snažím se dodržovat jak kadenci tak i výkon. No žádná legrace. Navíc po dojetí do Tovačova najíždíme na rozježděné bahno a na to fakt trénovat nebudu. Úsek zkracuji asi o 2 minuty. Zpět jedeme stejnou cestou, u Olomouce to Doom otáčí a já si mrskám druhý úsek. U Grygova šraňky skoro přímo před obličejem. Jéžíš, navíc místo stop odmáčknu lap. Úsek tedy dojíždím tak nějak (pokoutně) odhadem v části určené pro kompenzaci. Pak už jenom cesta domů a běh. Ten malinko zkrátím, dyť jsem kolo natáhl:-). Překvapivě se mi i po 90-tce na kole běží dobře a osmičku na tepech 150 zvládnu v tempu 5:36 navzdory skutečně bolícím nohám. Dobrej trénink, mám dost. V mezičase manželka domluvila k nám oběd další švagry, po návratu mne tedy ještě čeká luxování. Zpotil jsem se u něj snad ještě víc než na tréninku:-).
Celkově jsem tedy docela spokojen, byť to mohlo být lepší. Největší radost mám z toho, že jsem tento týden naplaval víc než Aldaman, jenom, prosím, nikde neprozrazujte, že byl v Přerově zavřený bazén:-)))

21 komentářů:

  1. Naplaval jsi víc než Aldaman? Tak to jsi dobrej. Za všech okolností:-)

    OdpovědětVymazat
  2. A šlo vůbec naplavat míň než Aldaman? Petrhal

    OdpovědětVymazat
  3. Kurňa, tak to já mám asi taky víc. Já byl čirou náhodou jednou v bazénu:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Na to co tady u nás bylo jsi pěkně potrénoval. To bude v Mělicích osobák co !!

    OdpovědětVymazat
  5. Chlapci a Ječmínek i více naběháno :-).
    A takových co více než já naplavali a naběhali bude tentokrát hodně :-D

    OdpovědětVymazat
  6. a kolo mohlo být Aldo taky na pytel, kdyby ses nezašíval na "školení" :-)) Ale zase jsi na svoje poměry odpočatej a počítám, že Michal to zohlední, když dokonce i on dal více než Ty :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Michal ma jednak rozum a jednak uz zacina Aldamana ladit na vrcholny vykon ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný týden. Chválím Tě za tvé otužování a přípravu na studenou vodu v Mělicích a o něco teplejší v Otrokovicích.. pokud i letos bojkotuješ neopren, tak nezapomeň přibalit medvídka ( jestli ti ho mates půjčí).. no a mikrovlnku :)

    OdpovědětVymazat
  9. zahřívací zvířátko byl dinosaurus, Maruška má ještě lachtana. Medvídka nemáme, nějak nezaujal:-)

    OdpovědětVymazat
  10. jo a neopren nebojkotuju, jenom jsem si ho zatím nezasloužil :-)

    OdpovědětVymazat
  11. No vida, kolika lidem udělám radost, že natrénují více než já :-D.
    Michale, to měl určitě také Martin na mysli :-). Nebo, že by nechtěl, abych po lehčím týdnu to v dalším všechno dohnal :-).
    No nevím, ale v Mělicích to bude bez neoprenu spíš závod v zimním plavání :-(.

    OdpovědětVymazat
  12. máš být tlustej a jsi v klidu. Do Mělic bys ještě 3-5 kilo v pohodě zvládl :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Hmm při plavání by to bylo asi dobrý, ale kdo to má tahat na kole a hlavně při běhu ?
    Řekl bych, že je lepší vzít na plavání neopren :-D.

    OdpovědětVymazat
  14. Chlapi bez neoprenu budou Mělice utrpení. Loni jen 16°C a letos to nebude lepší. ( V neoprenu to byla paráda, jen prsty u nohou mrzly)

    OdpovědětVymazat
  15. aspoň bude motivace se s tím plaváním moc nebabrat a rychle z vody :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Chlapi opatrně s tím zimním plaváním. Uvědomte si, že:
    - Ledová voda (sněhová) 4°C a níže
    - Studená voda 4,1 – 8°C

    Všechno ostatní je normální letní voda, jen někdy teplejší, jindy chladnější. Nefňukat, plavat :-)

    OdpovědětVymazat
  17. No ale hlavně při tom bušení nezapomeňme jít volit, chlapi!!!
    http://www.ods.cz/volby2010/

    OdpovědětVymazat
  18. supr info o treninku a jak to jdes tim hubnutim do neoprenu? vtt

    OdpovědětVymazat