pátek 8. srpna 2008

Že bych po nějaké době zase trošku potrénoval?

Včera jsem se vrátil z dovolené, rameno už bolí jenom snesitelně (byť na kole je to dost protivné), tak třeba něco půjde. Od olympijského Grafilita jsem "odtrénoval" cca 10 hodin, něco pochodil po skalách, něco pojezdil se ženou a dětmi v Českém Ráji a úspěšně opět překročil hranici 100kg tělesné hmotnosti.
Asi už by to chtělo se trochu pohnout, přece jenom je tady za necelé 3 měsíce Grymovská desítka, a tam bych rád aspoň zopakoval loňský výkon, to tedy v nejhorším případě:-).
Je ovšem otázkou, zda to bude možné. Odpozoroval jsem totiž, že neumím trénovat (ale neplatí to jenom pro trénink) tak nějak na půl plynu. Buď mám systém, plán a potom jedu. Ve chvíli, kdy tento objektivní okolnosti začnou nabourávat, velmi snadno strácím motivaci. Na tom budu muset trošku zapracovat, protože je určitě lepší 2x v týdnu vyběhnout, než nedělat nic se zdůvodněním, že tak málo beztak nemá cenu.
Navíc už teď vím, že druhá polovina srpna a září bude opět pracovní maso, takže se s tím budu muset nějak popasovat. Snad se podaří morál aspoň trošku zmobilizovat.

4 komentáře:

  1. Zdravím Tě, tak to jsme byli v Českém ráji oba, já přijel dneska. A taky jsme celý týden nic nedělal jen něco mál pochodil:))) Ale bylo tam nádherně! A na váhu jsem ještě neměl odvahu se ani podívát:)))

    Juraman

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tou motivací jsme na tom stejně, také musím mít pevně stanovený tréninkový plán a pak jedu, pokud nic takového nemám jen se flákám :-(.
    Aspoň, že nejsem jedinej :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Kluci, přece nejste robocop (ové)... Trošku intuitivního "tréninku" a chodí vám radostněji..Kila neřeště, to je jen důsledek treninkových plánů pro vystresované. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. trochu opožděně, ale přece. pro dovolená právě skončila, tak doháním "resty" na webu.

    já bych se přidal k "intuitivnímu treninku" v mé úpravě. dle chuti a času, jeden až dva dny běhu, den pauza, objem dle nálady a času, když se chce tak rachlých jedenáct k mostu a zpět, když je čas tak 15 volně, když se nechce tak 10 volně,...
    teď to začínám kombinovat s kolem a v časem i plavání.

    ale jasně , každý jsme nějaký.

    OdpovědětVymazat