neděle 27. dubna 2008

2008 týden 17 (21.4..- 27.4.)

Trenér pro mne vyprodukoval následující:

Pon- klus 10km na 145
Ute- kolo
Str- 3R, 2x4km po 5:10/pauza 4´, V2
Ctv- volno
Pat- klus 12km na 155
Sob- kolo
Ned- souvisle 25km, na ubehnuti dle pocitu vystupnovat

Řekl bych, že jsem s tím popasoval celkem se ctí, byť jsem měl tréninkové úsilí komplikované relativně bohatým doprovodným programem spojeným převážně s nějakou konzumací:-))
V pondělí jsem už skoro tradičně ráno totální lemra. Nevstanu, nicméně dokopu se v poledne cosi zaplavat a klusat jdu večer. Úplně na pohodu, tepy vypadají vysoké, protože mi už slábla baterka v pásu, takže jsem prvních 10minut bojoval s hodnotami kolem 200:-).
Ani úterek, stejně jako den předchozí, nedával příliš nadějí na cestu do práce na kole. Dokonce jsem se ráno vzbudil, vstal a kurnik, venku prší. Co už, šup zpět do pelechu. V poledne zaplavat a běh opět až večer. A asi se opět potvrdilo, že forma (jestli o něčem takovém při mé výkonnosti může být řeč) asi je. Chtěl jsem odběhnou ty 4km úseky původně plánované na středu. Už při rozklusu jsem tušil, že to dneska pude. První 4km jsou proti větru, přesto relativně v klidu držím tempo 5:06, průměrný tep úseku 159. Zpět mi foukne do zad a vida, při stejném tepu tempo 4:57. Pravda, konec už jsem docela tlačil na pilu, abych se s tempem pod 5:00 dostal;-). Dobré, patnáctka za 1:19:17 (je v tom rozklus i výklus) na průměrném tepu 154.
Ve středu konečně do práce na kole!
Na čtvrteční služebku jsem se dokonce celkem těšil, protože už jsem byl utahaný jako kůň.
V pátek opět kolečko do práce a taky opět funí. Ale dnes slavíme narozeniny skorošvagrové, musím domů pořádně tumlovat, takže neřeším nějaké tepy. Na oslavě se celkem šetřím s pitím teda, protože Jitka připravila naprosté žrací orgie. Počítám, že jí připravené potraviny by nasytily hladovějící Afriku na několik dní.
V sobotu totiž celý den hlídám děti a protože žena jede už v 8 ráno, musím pětadvacku odběhnout brzo ráno. A opravdu se mi podařilo vstát ve 4:50 a trénink zvládnout. Zejména vystuňované tempo cestou zpět mne celkem bavilo. Večer jsem se vypravil zocelit organismus na rožnění prasátka. 2 panáky slivovice ještě před prvním pivem dávaly tušit, že dneska to s kontrolou a ovládáním nebude nic moc. No co budu vyprávět, vožral jsem se jako to prase ( které se naštěstí začalo rožnit pozdě, takže jsem se zvádl moc nepřejíst:-)), slivovici ovšem brkám ještě teď, nicméně díky její kvalitě je kocovina dost milosrdná. A jelikož opékajícím oslavencem byl kolega z TTS Osek, rovnou jsem si domluvil nedělní vyjížďku s prezidentem klubu.
V neděli se mi vstávalo fakt blbě a to mne moje milosrdná žena nechala ležet až do 9:30. Posnídal jsem 1,5 litru čerstvé žinčice, zapil ji kvasnicovým ležákem a začal se cítit skoro normálně. Po obědě startuju na kolo a je mi jasné, že dneska to žádná extra divočina nebude, takže lehce vypustíme několik plánovaných kopců:-)) V zásadě jsem překvapen, že mi není nijak zle, takže po 80-ti km příjemné společné vyjížďky nechávám Petra v Oseku a jedu domů, fouká do zad, pohodka. Asi půl kiláku za Osekem, co by kamenem dohodil domů, mi najednou totálně dochází, na 7-mi zbývajících km domů třikrát zastavuju a rozdýchávám blinkací návaly. Domů dojíždím totálně prošitý. Trvá skoro hodinu, než se jakž takž vzpamatuju. Vinu příkládám tomu, že jsme se nestavili na pivo, tím jsem se spravil až doma;-)
Tabulečka je tady a co se týče hubnutí v přímém přenosu, tak dneska to píše 97,5kg což mi příjde bezva zejména s ohledem na absolvovaný program:-))
Jako důležitou skutečnost vidím ještě to, že díky dnešní vyjížďce jsem počtem najetých km (se započtením trenažéru) překonal o pár km kilometry naběhané. Kónečně, doufejme, že počasí už půjde jenom k lepšímu.

6 komentářů:

  1. Teeeda cely tyden se tak drzis a ono ti dojde 7km pred domovem. To uz by me fakt nenapadlo, ze by ti mohlo dojit...nevypadal jsi zase tak spatne:-P Snad pri dalsi vyjizdce nebudes podcenovat potrebu stavit se na pivko:-D Peca

    OdpovědětVymazat
  2. Slušný týden po všech stránkách:-). A se snížením váhy mi děláš radost:-). Pokud to tak bude každý týden, tak to vychází, že do Moraviamana zhubneš o mých předpovídaných 5kg. Jen tak dál :-).
    Ale stejně jsi borec, já se ožrat jak prase, tak jsem další den úplně marnej a ty si vyjedeš na pěknou 80 km vyjížďku :-).
    TY nejsi člověk ty jsi zvíře :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ve 4:50 bych v sobotu rozhodně nevstal. To bych musel mít nějaký fakt silný motiv. Třeba slíbenou čokoládu. Velkou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pobavím Tě nedělníma hláškama z časovky,které pasují i na Tebe.
    "Vidíš ty nohy? Jo. Tak ty jsou dneska plný dynamitu" :-D
    "Ta atomová spermie se kolem mě prohnala,že jsem se ani nemohl pořádně nadechnout!" :-D

    OdpovědětVymazat
  5. :-D, nohy plný dynamitu určitě nemám, včera byly akorát ještě dost plné slivovice.

    OdpovědětVymazat
  6. JM: jestli ty nezkoušíš novou metodu, někdo jezdí na ionťák někdo na slivovici. Jednoho znám, ty taky, a ten to jezdí na pivo :-D, nechal jsi se inspirovat ?

    OdpovědětVymazat