neděle 13. dubna 2008

2008 týden 15 (7.4..- 13.4.)

První týden s odtrénovanými 12-ti hodinami. Celkem dost dobré:-) Jelikož Michalovy nechodily maily z mé gmailí schránky (v poslední době s tím trochu bojuju, mám pocit, že seznam.cz i centrum.cz čas od času prostě maily od gmailu ztrácejí), měl pocit, že nereaguji na jeho dotazy k tréninku a žádný jsem tedy neměl. To značí týden plný improvizace:-)
V pondělí jsem si dal pokempové lehké plavání a protože jsem měl černé běžecké svědomí, vyrazil jsem ještě večer po manželčině návratu z pilates na noční devítku. Nechtělo se mi, potmě mne to nebavilo, ale co už.
V úterý Prágl. V pět ráno odjezd, v deset večer návrat. Klasický den na prd.
Ve středu jsem zase nevstal. Kurnik, mám s tím nějaké problémy, zejména když po pozdních návratech domů špatně spím. V poledne jsem si dal výživné plavání s celkem 400m delfína a taky jsem si mákl s novými packami speedo. Jsou velké, pohodlné a ruce z nich bolí fest:-)
Běh tedy zase večer. To se žena vrací ze cvičení o hoďku dříve, takže vybíhám ještě za lehkého šera, jež však nemá dlouhého trvání. Stejně ale zvládnu svižnou 12-tku v tempu 5:19 na 154-ech bpm. Dobrý.
Predpověď na čtvrtek dává tušit, že se letos prvně vypravím do práce na kole. Bezva jsem se projel do práce, zato z práce se pěkně nažral větru. Moravská brána je holt moravská brána.
V pátek jsem vstal, hurrá. Je z toho prima patnáctka kolem Bečvy. Přes poledne plavání, taky fajn.
Na sobotu jsme zase po dlouhé době domluvení s Aldamanem na delší běh. Leč v šest ráno chčije a chčije. V devět to začíná vypadat nadějně, ale protože je v plánu výlet do aquaparku v Hranicích přes poledne, je to na mne už pozdě. Zvládnu tedy jenom svižnou osmičku těsně před odjezdem. V hranickém aquaparku jsem prvně, ale rozhodně ne naposledy. Proti Přerovu v atrakcích pro děti nebe a dudy. Odpoledne razí choť na dámskou jízdu, takže jsem otec na full time a žádné pokračování sportovní přípravy se nekoná.
V neděli se blbě vstává. Udělali jsme si s dětmi spací pelech v obýváku a spali pohromadě, což značí, že se ráno před definitivní likvidací spaní musí odehrát spousta kravin a intenzívní rozhovor, proč takový binec nemůže zůstat v obýváku celý den:-)
Hnán čímsi se přes domluvené popolední kolo vydávám na běh a vida: už při rozbíhání mám nějak lehké nohy. Je z toho pětka v tempu 5:10 a pořád se cítím nějak dobře, tak přidám na 4:50 a zase to jde. U vědomí, že mne za chvíli čeká kolo to nehrotím, po třech km proto zpomaluji a vyklusávám domů.
Ve 12:30 razí z parkoviště před naším domem poměrně silná výprava. Připojil se Ondra, Aldaman a jeho kamarád, v Oseku navíc oddílový prezident Peca, jeho bratr Tomáš a další oddílový člen Milan. Foukalo trochu do zad, tak se do Lipníka pěkně valilo. Výsledkem toho bylo, že se Tomáš odpojil a jel si svoje. První kopeček z Týna "pole" řádně roztrhal a při čekání na kopci pronesl Aldamanův kolega osudnou větu "myslel jsem, že se jede jezdit a ne kecat", která nějak rozhodila zejména mladé a začalo se pěkně divočit. Do Bystřice je to z kopce do kopce, přesto průměr neklesal pod 30kmph. V Blazicích zjišťujeme, že už jsme bez Aldamana a jeho kolegy. Z Bystřice do Holešova se regulérně prasí. Furt přes 40kmph až v Holešově zastavíme na pivo. Zejména Milan po včerejší Chřibské padesátce předvádí pěkný výkon (tedy při jízdě, pivo si dáme s Ondrou sami dva:-)). Osečáci už s námi nechtěji jet na Troubky, takže počkají na vypití rychlého piva a valíme dál, od Staré Vsi už jenom ve dvou. Nefouká nám do zad, ale zboku, což není ono, nicméně domů už to dotlačíme s finálním průměrem 29,8 na 87-mi kilometrech. Na letošní třetí vyjížďku bych řekl dost dobrý, navíc jsem po ranním běhu furt čekal, kdy mi dojde a nic:-D.
Upřímně, jen těžko se bráním uspokojení s tímto týdnem:-). Pouze doufám, že počasí už konečně dovolí trochu více jezdit na kole. Toho mám totiž proti loňsku najeto fakt málo.

16 komentářů:

  1. No jo, zase prima pocteni na dobrou noc:-) Musim jeste hooodne jezdit, abych pri tom vasem vylete nebyl tak zborenej:-D Jo a nejak ti nefrci tabulka, jestli teda neni problem v mem notasu:-P Peca

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný týden, opravdu šikula. Vidíš odběhané kilometry nesou ovoce. Teda tomu se snad ani nechce věřit, že jste si po 10 km beze mě všimli, že už za vámi nejsem! A to měl být pohodový výjezd a byla z toho taková divočina. Zatím nic pro mě !

    OdpovědětVymazat
  3. Pohodovy vyjezd konci vetsinou na poctu ucastniku 4, s dvema se dohodnes, ale s vice jiz ne :). Mnohaleta cyklozkusenost. Pekny tyden, kazdopadne je treba zacit najizdet. IM

    OdpovědětVymazat
  4. potřeby najíždění jsem si vědom, snad už bude počasí trochu milosrdnější. Loni jsem mel za brezen 600, za duben 1200. To asi do moraviamana nedozenu :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad příště, když pojedeme s Ječmínkem jen samy dva se přizpůsobí :-).
    Ale zase, máš něco najeto v prosinci,lednu, únoru a to jsi loni neměl :-).
    P.S. A už konečně dej do pořádku tabulku!

    OdpovědětVymazat
  6. loni jsem na rotopedu jezdil více než letos na trenažéru. Trenažér má asi něco do sebe. A tabulka normálně funguje...

    OdpovědětVymazat
  7. Ale nešla jinak bych to nepsal.
    Pak je jasné, že se ti trenažér osvědčil více než rotoped :-). To vypadá na skvělý výsledek na Moraviamanovi !

    OdpovědětVymazat
  8. tak s tím moraviamanem jsi asi jediný, kdo si to myslí...

    OdpovědětVymazat
  9. Ja se taky hlasim :-D Na Moraviamanu ti to pofrci. Ty nas jen balamutis aby jsi mohl rict "ja to rikal" kdyz ti to nahodou nesedne :-) Kazdopadne se musis citit 100x lip nez minulej rok. Jestli nemas najezdeny objem tak budes mit urcite vetsi intenzitu;-) A nerikam to jen ze strachu, ze podelas nasi stafetu:-D Peca

    OdpovědětVymazat
  10. No vidíš a už jsme dva :-).
    Peca: taky se nepodceňujte, včera jste jeli jak s větrem o závod, ani jste se se mnou nerozloučili :-), v Hranicích na běhu také solidní časy, štafeta bude určitě v čele.

    OdpovědětVymazat
  11. hodne solidni tyden.. s tim kolem to citim uplne stejne jako ty - najizdet je ted nejvyssi cas, akorat ze me chybi to srovnani s lonskem, to sem sel PIM a na nejaky triatlony sem nemel ani pomysleni :)

    OdpovědětVymazat
  12. to aldaman: za sebe se omlouvam, ze jsem se nerozloucil bohuzel jsem se snazil drzet s vetsinou:-P apropo myslim, ze jsme se v tom fofru nestihli ani seznamit:-) Nebyt Jecminka, tak jsem ani nevedel kdo ze se nam to ztratil:-) Peca

    OdpovědětVymazat
  13. No jo, když Ječmínek byl tak natěšený na společný výjezd, že v Oseku ani nezastavil, a nad Týnem, než jsem se stačil vydýchat, už se zase jelo, co jelo, než jsem se stačil rozjet, už jsem vás viděl jen v dáli jak mi mizíte :-).
    Tak bude třeba seznamovačka příště :-).

    OdpovědětVymazat
  14. No jo Jecminek mel vcera den, jako kdyby si neceho slehl:-D Snad nenabere tolik rychlosti, ze me porazi i na kratkem TT. Zacinam z toho mit obavy jak jsem ho vcera videl:-P Peca

    OdpovědětVymazat
  15. Podle toho co jsem včera viděl, nás všechny ještě překvapí. To je pořád já nic já muzikant a pak bude atakovat čelo závodu. No holt je to posila do týmu :-D.
    To já to mám jednodušší, když už se nějakého TT zúčastním, budu rozhodně atakovat spíš konec startovní listiny :-D.

    OdpovědětVymazat
  16. Dlouho jsem na Tvym blogu nebyla, a hrozne me prekvapilo, ze tak hodne behas, hezky:) Devce

    OdpovědětVymazat