neděle 3. února 2008

2008 týden 5 (28.1.-3.2.)

Týden poznamenaný nemocí. Vlastně o něm píšu jenom kvůli kompletaci, aby nechyběl:-)
Pondělí: nemůžu ani mluvit, zánět hlasivek. Jsem doma.
Úterý: trochu sípu, je to lepší, jsem taky doma.
Středa: další pokrok, přesto ještě zůstávám doma
Čtvrtek: jdu do práce, na veliké povídání to ještě není, ale některé věci z domova dělat nejdou.
Pátek: ráno si zapomenu vzít biseptol, takže se prohlašuju za zdravého:-)
Sobota: celý den prší, tak nepokouším běh, ale sednu si hoďku a tři čtvrtě na trenažér. 30km s převýšením 910m. Následují 40-tiny na Labuti, obligátní krůtička na rožni a protože o půl deváté razím na večírek rodičů a přátel školy, moc se nemažu s vínem a rovnou si dám Mikrosový vlašský ryzlink ve výběru z hroznů 2000. Bohužel, už to není ten ze Železné, ale ani láhve z Ořechovky toho roku nejsou marné:-). Před odchodem stihneme ještě s milostivou paní stáhnout jeden sedlecký rýňák v bobulovém výběru a utíkáme na večírek. Elektrárenský klub je pořád stejný, jenom úroveň baru jde zoufale dolů. K pití je veltlín katastrofální kvality (nezvládám ani ve střiku), přerovský Zubr Gold, normálně prima pivo, zde ovšem tak přesycené CO2, že je prakticky nepitné. Mezi nabídkou lihovin (rum, zelená, vodka pochybného původu.........) vyčnívá jenom whisky Jameson, kteroužto jako žádnou whisky nepiju, takže večer dojíždím na půl pivu a 6-ti matonkách, základ z Labutě se hodil. Ale aspoň jsme trochu zatančili a abych si trochu spravil náladu, dali jsme si s kamarádem po doutníčku pana Churchilla. Ne že by je v klubu měli, přinesl jsem je prozíravě už z Labutě:-)
Neděle: manželce není dobře, takže ji nechávám spát a přebírám starost o domácnost. Poslední den odpočinku a od zítřka už zase vesele trénuju. Hurrrá!
Tabulku tento týden ani nezveřejňuji, k čemu prázdné buňky....:-DDD

6 komentářů:

  1. Jak vidim tak do treninku jses nabuzeny slusne:-D asi dalsi pozitivum nuceneho odpocinku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Proč se šidíš, pěkně si do tabulky započítej trenažérek :-). Nejsou náhodou antibiotika, což Biseptol je, na 5 dní a nekladl ti doktor na srdce, vše dobrat ? A co na to manželka, neměla výhrady k tomu, že už chceš opět do toho bušit a neměl by jsi ještě být pár dní v klidu ? K doktorovi jsi šel beztak jen kvůli ní, aby jsi měl doma klid :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. Prázdné buňky se obvykle vyplňují tukem - toť má vlastní současná zkušenost ( +6 t.j. +15 s/km ):-(( .
    NNN

    OdpovědětVymazat
  4. 2Aldaman: doktorka toho napovídá, kdybych měl brát všechno vážně, tak netrénuju měsíc:-). Žena je ráda, jsem prakticky vydžel celý týden.

    2NNN: já myslel prázdné buňky v excelové tabulce:-) I když nějaký tuk se mi při nuceném odpočinku namnožil také.....

    OdpovědětVymazat
  5. Milostivá paní ráčí míti dobrý vkus a nebumbá patoky? Tak to blahopřeji k výběru správného ročníku:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Najednou, to bylo řečí, když jsem nevydržel v klidu s kolenem tak jak jsem měl :-D. To já dioma pak slyším, dělej jak myslíš, ale běda jak budeš znova nemocnej lítat kolem tebe nebudu :-D. Tuk ten vyběháš, vyjezdíš na kole a vyplaveš žádný problém.
    vl001: Ječmínek to je gurmán ten nic špatnýho do sebe nedá a podle toho si vybral i manželku :-).

    OdpovědětVymazat