pondělí 28. ledna 2008

Jsem nemocný

a není to tím, že bych jako koucourek Modroočko snědl něco, co by mi náramně vonělo. Mám zánět hlasivek. Signály chodily už minulý týden, v neděli to bylo fakt špatné, ale stav zlepšující se v průběhu dne vyvolával naději, že to bude ok. Nicméně v pondělí ráno prostě nemůžu mluvit. Verdikt doktorky je jasný a antibiotika na to. Jako bývalý pedagog už mám tuto chorobu za sebou čilil vím, že nějaká zkratka z toho není. Minimálně 3 dny uživání biseptolu a první sportovní aktivita nejdřív v sobotu. Ach jo, Vl001 bude mít zase lepší týden, snad aspoň moc neztloustnu;-)

23 komentářů:

  1. To hravě doženeš. Nezapomeň, že za stejný čas naplaveš dvakrát tolik:-) S tou váhou se k sobě začínáme blížit. Já přibírám, ty hubneš... No uvidíme v Prusinovicích:-)

    OdpovědětVymazat
  2. přijedeš na Rohálovskou desítku? Prima, aspoň si chvilku prohlédnu Tvoje záda, než budeš moc daleko:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, kecám, neuvědomil jsem si, že na ten týden mám přesunutou Chrudim. Letos se nějak moc kumulují termíny do jednoho dne. Třeba dilema Sudety-Grafilit netuším jak vyřeším.

    OdpovědětVymazat
  4. troufnu si tipnout, že dilema vyřešíš následovně: pojedeš sudety, nebo grafilita :-D

    OdpovědětVymazat
  5. No jo holt uz tve stare telo nevydrzi tolik porvavacich noci v hospe. Priste musis trochu ubrat :) IM

    OdpovědětVymazat
  6. Hele, tobě už trenér kecá i do pití? A je v tom vůbec dobrej? :-D

    OdpovědětVymazat
  7. To musela být ale divočina v té Praze, že jsi tím přišel o hlas. Musíš si holt uvědomit, že už to není jak za mlada, kdy jsi pařil týden v kuse a pak bylo vše v pohodě :-D.
    Stejně to doma dlouho nevydržíš a počítám, že ve čtvrtek už budeš v bazéně a doma si každý den aspoň trochu zajedeš na trenažéru.

    OdpovědětVymazat
  8. 2Vl001: snaží se do toho kecat, ale s ohledem na jeho zanedbatelné zkušenosti v tomto oboru jeho vyjádření neberu vážně.

    2Aldaman: tento týden do bazénu tutově nepolezu, možná si něco lehkého zkusím o víkendu, ale to bude záviset od momentálního stavu. BTW obě akce byly víceméně komorní, takže bez nějakého zásadního divočení.

    OdpovědětVymazat
  9. No pro mě by to byla divočina, ty to nazveš "komorní posezení" :-D. My co nejsme zvyklí to bereme jinak :-). Tak ti do toho pití taky nebudeme kecat :-).
    Ale musím uznat, že se o tebe trénér stará, i když jsi nemocnej a snaží se ti poradit i ve věcech, se kterýma nemá moc zkušeností :-). To se jen tak nevidí, neříká se tomu profesionální přístup :-).

    OdpovědětVymazat
  10. to vl001 + JM: do piti si nedovolim kecat, v tom nejsem znaly. Pouze jsem poznamenal ze jeho telesna schranka jiz leccos pamatuje a ze by mel pocet podobnych lepe planovat a jejich mnozstvi neprehanet, jak to pak dopada je zjevne :)))). IM
    PS: nerekl bych ze ti do piti kecam, nebo jo? viz. napr. minula sobota a ples ...

    OdpovědětVymazat
  11. Hm, ty příznaky jsem cítil už od začátku týdne. Je otázka, jestli je alkohol podpořil, nebo oddálil. Už jsem zažil obojí:-)
    S tím kecáním jsou to jenom takové řeči, si to tak neber ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Se taky omlouvám velkému trenérovi, že jsem si dovolil utrousit slovíčko:-)

    Btw. - a stejně si myslím, že bys měl po svých svěřencích vyžadovat dodržování životosprávy po všech stránkách:-)))

    OdpovědětVymazat
  13. že zrovna z Tebe Vláďo bude první adept na blacklist v komentářích mne fakt nenapadlo:-))

    OdpovědětVymazat
  14. Ó ano, Pravda se vždy těžce prosazuje. Netušil jsem, že patřím k jejim propagátorům:-)))

    OdpovědětVymazat
  15. Ječmínek si nenechá do ničeho kecat. Navíc on ukecá cokoliv, nechtěl bych být jeho trenérem. A nejhorší na tom je, že to tak dobře podá, že si opravdu myslíš, že je to pravda a tak jak ti to vysvětlil je jediná cesta k cíli :-). Holt kdo umí ten umí :-).

    OdpovědětVymazat
  16. aldamane, to je hrozně jednoduché. Není to tím, že bych všechno ukecal, mám prostě většinou pravdu, což může tento nesprávný ukecávací dojem vyvolávat:-)

    OdpovědětVymazat
  17. to aldaman: na to je jednoducha taktika, s JM se nehadat, pockat az dojde na ma slova a pak mu je dkladne omlatit o hlavu :)))).
    Na druhou stranu ja proti sklince vina nic nemam, nekritizoval jsem to nikdy u vl001 ani u JM, osobne vidim problem v tom, pokud se akce protahne a telo nema dostatek spanku. Cili sklinka (lahvinka) pred spanim je OK, ale poczatek spanku by nemel nastat prilis po pulnoci. IM

    OdpovědětVymazat
  18. JM: Jo ták, pán má většinou pravdu a ono to vypadá, že se jen vykrucuje:-). Jediné co neokecáš je fakt, že za mlada, se po pařbě vstávalo daleko líp než teď :-).
    IM: A když už teda JM zrovna pravdu nemá, to je určitě jen vyjmečně :-D, ponaučí se z toho a nebo to zas ukecá něčím jiným ? S tím, že
    S tím alkoholem, to jsem bral jako srandu. Přece si nebudeme hrát na abstinenty, když to stejně není pravda.
    A trochu vínečka, pivečka a nebo slivovičky neuškodí.
    Já si doma rád dám po večeři navečer pivečko, když přijde kámoš dáme si slivovičku anebo vínečko.
    Hlavně se to nesmí přehnat a člověk se nesmí ožrat jak hovado, to je potom už jedno, jestli jde spát před půlnocí, a nebo po půlnoci.
    A to tvrdí i JM, zase má pravdu :-), větší problém mi dělá nedostatek spánku, než dostat se z opice.

    OdpovědětVymazat
  19. jo, nedostatek spánku je dneska daleko větší problém, než ten samotný alkohol. Potažmo když to člověk prostě nedospí, protože dětem je fuk, že člověk ponocoval. No a taky už to není, co za mlada, kdy se dalo kalit týden v kuse:-))

    OdpovědětVymazat
  20. Vidíš na děti jsem úplně zapomněl. A o to je to horší, když manželka děti navádí, běžte dát tatínkovi pusinku, za účelem , aby mě vzbudily.
    Zase máš pravdu s tím kalením :-). Včera jsem se bavil S Davidem, Baldatlon opět bude :-). A prý chce po závodě ještě uspořádat soutěže v chlastu :-). Po závodě mizím :-D.

    OdpovědětVymazat
  21. to by bylo prima i když myslím, že důležitější bude, jak se k tomu postaví Aleš než David. Ten byl totiž loni pěkně nas... a ani se mu nedivím, za Davidem měla loni organizace a Aleš měl závodit (střídají se) a jak to probíhalo jsi viděl taky...

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych řekl, že David by spíš měl být jen čestný ředitel a organizaci by měl mít nastarosti úplně někdo jiný. Je dost nezodpovědný a já osobně, i když je to můj kámoš, bych s ním nic neorganizoval. Jedině, pokud by se nikde neobjevil alkohol. A to on ho vždy někde najde a pak už je to v pr....!
    Ale, prý už se s Alešem domluvili tak nevím, je to jejich akce, uvidíme jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat
  23. A lot of companies offer a lifetime warranty on their dumbbell sets, so you'll be able to be sure they may be made out of excellent materials.

    Also visit my web blog; bowflex dumbbells 552

    OdpovědětVymazat