pondělí 25. července 2011

Do trikombinézy část 1.

Jak jsem již avizoval v předchozím příspěvku, nedělí počínaje se pouštím do dalšího kola nějakého systematického snižování váhy.
Nejvíc práce mi asi dalo vymyslet nějaký vtipný a přitom odpovídající název. Nechal jsem se tedy inspirovat jakýmsi připitomělým seriálem "do plavek", ale odpitoměl ho nahrazením plavek trikombinézou. Ono ne že by mi nezáleželo na tom, jak vypadám, daleko víc mě ale trápí, že krásnou novou trikombinézu svého nového klubu dnes dopnu jenom s opravdu velkými potížemi a delší pobyt v ní s ohledem na životnost zipu bych si nedoporučoval:-)
Dneska se ještě nebudu pouštět do nějakého odhalování "tajností", které jsem na sebe vymyslel a uvedu jenom několik základních technikálií.
Abych byl snadno sledovatelný, budu průběžně umísťovat informace na runningfreeonline.
Vypadá to nějak takto:
Za rozhodující budu vždycky považovat pondělní ráno, které bude měřítkem úspěšnosti předchozího týdne.
No a to by tak nějak stačilo, teda ještě jsem zapomněl, ta dnešní váha byla s trochou dehydratace, protože na samém konci dovolené padlo i nějaké to vínko, bez ořechů a sýra samozřejmě :-))
Tak zase za týden.


6 komentářů:

  1. A znáš ten film "Do naha" :))? Každopádně se těším, až se za pár týdnů přidám. Zatím ti dám nějaký ten náskok...;)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi bych se mela pridat - vcera mi prisla kombineza, co jsem si objednala a soukala jsem se do ni asi 5 minut, podle tabulek mi mela byt presne, ale navlect ji pres zadek a co teprve zapnout.... bojim se, ze mi nekde na kole praskne na zadku .)) Nevim, nevim, jestli by mi nemela byt volnejsi :) Taky bych do ni asi potrebovala trochu zmensit :) Tak drzim palce, at vydrzis.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to zas asociovalo nejhorší film mého života Poslední plavky, z čirého zoufalství jsme se při něm v kině opili vínem z PET lahve. Tak Tobě i Socketce přeju, ať to není Vaše poslední kombinéza. Budu zvažovat, zda bych se neměla taky přidat.

    OdpovědětVymazat
  4. Uka kombošku nebo budeš v ní někde k vidění? :)
    Ale s těma grafama ses vyřádil, to musí bejt nějmíň deko dole. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,

    zařadili jsme tvůj blog do naší rubriky Odkazy. Budeme rádi, když dáš odkaz na BB na své stránky. Pomůže to tobě i nám ke zvýšení sledovanosti.

    Díky :-) Rosťa B.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Rosťo, já bych samozřejmě link na Tvoje stránky klidně uveřejnil, byť čtenost moc neřeším, ale nějak jsi tady zapomněl nechat link...

    OdpovědětVymazat