středa 9. června 2010

Pozvánka na 3. ročník Oseckého tritlonu

Oficiální pozvánka:
Dovolte nám pozvat vás na třetí ročník tradiční sportovní akce na Oseckém Jadranu, a to Oseckého triatlonu.
Co na závodníky čeká letos? Tradiční plavání v Jadranu v délce 650m (voda zatím vypadá nádherně, teplota navzdory počasí velmi příjemná:-)), stejné kolo jako loni, tedy 25km s natolik zvlněným terénem, aby bylo dost férové, stejný běh v délce 5,8km i totéž zázemí  restaurace „U splavu“, kde bude cíl. Bližší detaily jsou k nalezení v propozicích závodu.
Zásadní změnou je letos zařazení závodu do Českého poháru. Tato změna sebou nese jednu důležitou věc pro závodníky: kola musí odpovídat pravidlům ČSTT. Bližší informace o parametrech nástavců či rohů jsou k nalezení na webu závodu.
Startovné je letos stanoveno ve výši 200,-Kč jak předem tak i na místě, pro držitele platné licence ČSTT pak činí 150,-Kč. Pro závodníky, kteří uhradí startovné do 19.6.2010 jsou připravený jako bonus běžecké ponožky Moose zdarma!! Na místě je pro závodníky připraveno kromě občerstvení na trati i pivečko nebo nealko spolu s tradičním guláškem v cíli. Po vyhlášení vítězů bude celá akce zakončena tombolou o zajímavé ceny :-).
Na vaši hojnou účast se těší členové oddílu TTS Osek.



Ode mne: klasický závod, navzdory nemožnosti použít hrazdu a nechuti letos závodit určitě nevynechám. Navíc u splavu se točí i Maestro, mňam:-)

7 komentářů:

  1. Loni jsem se triatlonu v Oseku zúčastnil a líbilo se mi tam. Letos mi to nevyjde, ale určitě Ječmínka potkáme v Pelhřimově na Titanmanu, když už je přihlášený a zaplacený. Můžeš to potvrdit ať vím koho mám zkusit na kole či v běhu dohnat, když mi na začátku uplaveš? Díky a drž se. Tom

    OdpovědětVymazat
  2. jo, do Pejru přijedu, byť přihlášené a zaplacené byly i Mělice či Otrokovice. Finisherské hodinky ovšem ještě nemám:-). Tak se pak nezapomeň přihlásit, ať se mám po kom ohlížet.

    OdpovědětVymazat
  3. Tím chceš říct, že do Otrokovic letos nejdeš ?

    OdpovědětVymazat
  4. Do Oseku už se také těším, dokonce dovezu i nějaké důstojnější soupeře. Akorát si prohloubím deprese, až mě IM z Přerova spráskají i na krátkém, ale bez boje vám to nenechám. Petrhal

    OdpovědětVymazat
  5. no já myslím Aldo, že neúčast v Otrokovicích je ložená už nějaký čas.

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně, žádný Otrokovice, nebudem se koukat jak si z nás Aldaman dělá trhací kalendář. :)) Letos cestou kratších závodu s rodinnou atmosférou. ;))

    OdpovědětVymazat
  7. Novy design - krása, moc hezký :)

    OdpovědětVymazat