pondělí 26. ledna 2009

Pozvánka: půlmaraton Alberta Einsteina v Oseku 14.3. 2009

Můj mateřský TT oddíl pořádá 14.3. první ročník silničního půlmaratonu. Jako termín jsme vybrali 14. březen, protože to letos není v zásadě kolizní termín s jinou významější akcí a jelikož 14.3. by oslavil 130-té narozeniny jeden z největších géniů 20-tého století Albert Einstein, poběží se pod jeho záštitou:-).
Detailní informace jsou disposici na webu TTS Osek, já doufám, že kotník už dovolí běžet. V opačném případě budu asi vydávat párky:-)
Každopádně se tam těším na viděnou!

10 komentářů:

  1. To jsi nemsuel ani psát, když nesportuješ člověk tě vždycky najde v bufetu :-D

    OdpovědětVymazat
  2. No, nějaké kolize tam přece jen jsou. Třeba s moc hezkou akcí zimního plavání:-) Uvidíme. Doufám, že se v cíli čepuje jiné pivo než Litovel:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cerna Litovel je moje nejoblibenejsi pivo. Mozna to vysvetluje, proc ztracite :D IM

    OdpovědětVymazat
  4. Ječmínku toto nie je bezkolízny termím. Ja, IM aj Zombice sme v Lorete. Inak by som si prišiel zabehnúť - aspoň dúfam už budem behať.

    OdpovědětVymazat
  5. chlapi, najděte termín, který nebude těsně před nebo po nějakém delším závodě, nebude kolidovat se závody liga100, dálkovým plavání, zimním plaváním a ani soustředěním nikoho z behej.com a bude v době, kdy jsou lidi ochotni závodit a já vám garantuju, že tam něco uspořádáme:-)

    OdpovědětVymazat
  6. JM: tak to je nesplnitelné a ještě jsi zapomněl, že někdo může být i s rodinou na dovolené :-D.

    Jestli bude pivo Přerov 11 (Zubr Gold), tak to nemá chybu, to může jít černá Litovel do kytek :-). Zubr Gold je to vítěz soutěže České Pivo 2008, porota byla složená z pivovarských odborníků, sládků i vědeckých pracovníků a vítěz soutěže ZLATÝ POHÁR PIVEX - PIVO 2008 kategorie světlé výčepní pivo.
    Takže pijte jen Zubr Gold tak jako já :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sice jsem se narodil v Přerově, ale že bych musel zrovna Přerovské ?! No uvidím. Třeba najdu nějaké jiné plus body pro účast :-). Třeba vidět Ječmínka mastnáho od párků a upatlaného od hořčice ?
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  8. U nás je ten den docela populární Běh Drahanskou vrchovinou za Bolkem do Olšan. Ale je jasné, že vždycky nějaký překryv termínů bude.

    OdpovědětVymazat
  9. přesně tak, dneska už nejde vybrat ani termín tak, aby nekolidoval s ničím na Olomoucku, natož všude:-)

    OdpovědětVymazat