neděle 14. prosince 2008

2008 týden 8.-14.12. pěkný vrcholný týden v mezocyklu

S tímto týdnem i navzdory dvěma plně odpočinkovým dnům jsem docela spokojen. Slušný objem a vůbec, jenom hubnout jaxi nestíhám:-)
V pondělí jsem vstal, to se mi podařilo v týdnu několikrát! a vyběhnout. Klaplo i polední plavání okořeněné setkáním s předním olomouckým triatletem MartinemK, se kterým jsem fajn pokecal, ale kvůlivá kecům zkrátil trénink:-)
Úterý skoro jako přes kopírák, ráno jsem vstal, odběhl a přes poledne zaplaval. Gut.
Středopráglovolno.
Ve čtvrtek jsem normálně zase vstal na běh, tento týden počtvrté v pořadí, protože do Prahy startím málokdy později, než v 5:20. Pro pracovní vytížení nestíhám plavat, ale zato odkroutím večer hoďku a půl na trenažéru. Jsem fakt makáč, jak v práci, tak v tréninku:-)
V pátek nevstávám a zaplať pánbůh za to, protože manželka ve čtvrtek zapařila, vrátila se dost pozdě a tak plná dojmů, že jsme žvanili asi do 2 do rána, čímž byl pátek krutý i při vstávání v 7:15. V poledne jsem zaplaval docela svižné osmistovky. První 12:15, druhá ruce s packama za 12:45 a třetí, až moc rozvážně rozjetá, nakonec za 12:30, přičemž druhou čtyřstovku jsem zvládl za 6:04! Mám pocit, že konečně začínám v plavání cítit absolvovaný plavecký kemp. Večerní posilka s Ondrou vypadá na pravidelnou akci a dali jsme si pěkně do těla.
Na sobotu jsme domluveni s Aldamanem. Sláva, protože jinak bych nevstal. Delší běh ve dvou celkem utíká, jenom vědomí, že když já držím kloudné tepy kolem 145bpm, je Aleš na 123, kdy já sotva rychle jdu, mě trochu drtí. Odpoledne zvládnu vyčerpávající odpoledne v přecpaném obchodním centru Olympia a i navzdory tomu ještě večer usedám na hoďku na trenažér. Odměnou je mi vědomí, že mám tento týden splněno a proto v neděli nevstávám, neběžím a večer místo trenažéru otevírám lahvinku vlašského ryzlinku a při příjemném popíjení píšu blog:-). Při té příležitosti musím konstatovat, že úroveň darovaných vín při příležitosti konce roku se i u servisních IT organizací výrazně zvýšila a vlašák je vyloženě chutný, mladý, jiskrný s výrazným buketem. Zkrátka dobrá náhražka tréninku:-) Týden hodnotím pozitivně. 12 odtrénovaných hodin se mi dlouho nepovedlo, takže tabulkou se spíše pochlubím:-D

3 komentáře:

  1. No vidíš jak jsi se pěkně nakopl.
    U mě je to to samé, když vidím to plavání, co máš z toho :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Jen tise zavidim jak busis :-) Snad se dam dohromady aspon do Silvestrovskeho behu. Peca

    OdpovědětVymazat
  3. No a tady se taky kouří od podrážek. :-)

    OdpovědětVymazat