neděle 16. září 2007

Skoro běžecký týden

Když jsem začal chodit na fórum behej.com, zíral jsem, mimo jiné, na kilometráže některých členů a zrak mi nad nimi přecházel.
400km měsíčně? To si tady dělají mužové srandu? To je přece naprosto vyloučené!!!
Teď běhám 4 týdny podle tréninku od Michala a najednou mi byl vyšit trénink na 80km týdně a já ho dokonce zvládl. Pane jo, to by skoro na těch měsíčních 400 kiláků vyšlo.
Jenže teď se má malinko zlepšit počasí a zdá se, že půjde vyjet na kole, což samozřejmě tyto (pro mne) extrémní kilometry zkomplikuje.
Co s tím, Grymovský běh se blíží a přitom se hystám rozptylovat od Michalovy systematičnosti. Snad to půjde nějak skloubit ke spokojenosti chovance i trenéra:-D.
Běhat 6x týdně přes deset km každý trénink mi ještě v červnu přišlo zcela mimo mísu a teď to jaxi prošlo i když bez kombinace s čímkoli jiným. Když se dneska mrknu do zrcadla, vzpomenu si hodnocení Hanky Demlové, která mne viděla po pár letech a bez mrknutí oka povídá: "co je s Tebou, máš ramena jak obranej losos". Žádnou velkou radost mi tím pochopitelně neudělala. Celkem se těším na zimní posilovnu, páč tak jak letos jsem to ještě nikdy neflákal (ale zase jsem nikdy tolik nejezdil ani neběhal), akorát ta původně uvažovaná anabolika letos zase nenasadím:-).
No nic, nechám se překvapit, co přinese dalších pár týdnů....

6 komentářů:

  1. A ty jsi viděl někdy, kulturistu uběhnout 10 km? Já jsem rád, že jsem běháním něco zhodil, a citím to na sobě, že se mi běhá i závodí líp.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem viděl kulturistu uběhnout půlmaraton - za cca 1:45. Byl dobrej:-)

    Jo, 80km za týden jsem ještě neuběhl...

    OdpovědětVymazat
  3. Vloni na P2M bežel hodně svižně kulturista nebo zápasník.Malý,široký jak almara,ruce jako moje nohy.Běžel oba maratony kolem 3:30 hodin.Takže to jde,ale musí to být strašná dřina.

    OdpovědětVymazat
  4. Cos to tady Aleši pustil za blud?;-) Jakej kulturista, akorát zase trochu zpevnit vršek, aby záda vydržela další rok...

    OdpovědětVymazat
  5. No tak jsme to trochu přikrášlil no :-D. Ale řekl bych, že jsou to jen výjimky, většina rozodně běh nevyhledává.
    Milan nic proti, ale když jsem viděl tvou subtilní atletickou postavu, to nemohl být moc našlapanej jestli měl ruce jak ty nohy :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Vrátím se k těm kulturistům. Znám jednoho skoro kulturistu, bývalého boxera, který dokončil Slovakmana za 11:51 a letos Jungfrau M těsně nad 4,5 hodiny. Na svaly, které s sebou musí tahat si ale dost stěžuje.

    OdpovědětVymazat