pondělí 10. září 2007

Duratec už je zase doma!

Dneska mi po obědě zavolal Jarda Konečný, že kolo je konečně hotovo. Což o to, rám byl z opravy zpět v den mého návratu z dovolené, nicméně až při kompletaci zjistili kluci ze servisu, že jak jsem ten nešťastný přesmyk namotal na velkou placku, praskl velmi jemně u kladky, což se zjistilo až při pokusu seřídit ho. Takže jsem ještě čekal, než dorazí nový přesmyk. Za těchto okolností mi špatné počasí až tak nevadí ;-) a 22.9. svatováclavskou časovku dvojic v Hulíně stihnu, pokud mne tedy trenér nevyžene do Litovle na 15-tku běhu;-)
Cyklistickou sezónu už stejně považuji prakticky za ukončenou. Čas se stále krátí, takže možnost ježdění do práce se velmi rychle ztrácí a uvidíme, jestli se ještě letos povede najet po x letech zase 5000km, chybí mi jenom usmolených 523km ;-). Navíc teď potřebuju běhat na Grymovskou desítku a Michal mě nijak extra nešetří navzdory mému pokročilému věku, takže ani prostoru pro ježdění aktuálně moc nemám.
Uvidíme po dvacátém září, kdy snad má na pár dní přijít babí léto...

10 komentářů:

  1. Jasan, že pojedeš do Litovle, je potřeba si zkusit i nějaký ten závod před velmi důležitou Grymovskou desítkou ne?. Nebo ještě můžeme jet do Valašského Meziříčí na 10, která je zařazena do poháru behej.com.

    OdpovědětVymazat
  2. casovku asi presuneme na jaro, souhlas s Aldamanem, Litoval ci Valmez :). IM

    OdpovědětVymazat
  3. chlapi, až takoví na mne přece být nemusíte. Vždyť jsem měsíc neseděl na kole a rád bych si zablbl i takto. Konec konců sportuju hlavně pro radost ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tradicni vymluva o radosti, tu uz ti nezeru :)))). IM

    OdpovědětVymazat
  5. Jak neseděl, máš doma rotoped ne :-)) to ti musí stačit. Raději přemýšlej, kam pojedem jestli Litovel a nebo Valmez. Ty sportuješ pro radost, odkdy :-D.

    OdpovědětVymazat
  6. navzdory vašemu odporu v případě jenom trochu příznivého počasí pojedu tu časovku ;-).
    Aleši, jde o pocit z jízdy, ne o točení nohama :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Aha tak to je jiná :-). Ale neboj bude škaredě a půjdeš se mnou na závody :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Časovka. To bude ostuda :) IM

    OdpovědětVymazat
  9. myslíš, že větší než ta patnácktka běhu :-)?

    OdpovědětVymazat
  10. Myslim ze jo :)))). IM

    OdpovědětVymazat