pondělí 11. června 2007

Jedu do Otrokovic!

Po sobotním rozhodnutí že ne, nedělních silných pochybách a pondělním dopoledním lehkém váhání, jsem nakonec vyplnil přihlášku a poslal startovné. Sice jsem si říkal, že to ještě nezveřejním, kdybych se náhodou zalekl, ale ironman už to přátelsky vykecal v komentářích ke Grafilitu ;-).
Teď už tedy nemám prostor pro případnou omluvenku, protože moje jméno se vyskytuje zde.
Přepálený závod jsem si vyzkoušel teď, čili snad nastoupím poučenější a obezřetnější. Třeba i ještě zvládnu sundat nějaké kilo a nakonec se do cíle dovalím.
Těším se na ty, se kterými nám nevyšlo setkání na Grafilitovi, i na všechny ostatní!

6 komentářů:

  1. Obdivuju tve odhodlani :-) a doufam ze ti to v Otrokovicich vyjde o moc lip (i kdyz v plavani uz to ani nejde :-) ) Ja sem liny jak ... a porad vaham na zari na Becvomana. Honza P.

    OdpovědětVymazat
  2. Také obdivuji Tvoje odhodlání a přeji úspěšné absolvování premiérového IM.Evidentně Tě víkendový závod nakopl správným směrem.Nepřežeň to s treningem na poslední chvíli. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Správné rozhodnutí, a přeji úspěšné zvládnutí tvého prvního IM ať už to bude jakkkoliv :-)). V neděli 24.6 si asi zaběhat nepůjdeš co? Tak potom až na Becvomanovi.

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce! Budu na dálku fandit!

    T.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky držím palce

    OdpovědětVymazat
  6. inu občas i pár sekund má svou cenu, i když se v těch 6 hodinách s přehledem ztratí. Ještě pár kilo dolů a budou další rezervy. Držím palce jak na příště lepší čas i na lehčí postavu.
    P.S. Léto káže nezvratnou pravdu, jen běhat je v létě dost nuda... Jak nám ale dopadnou měsíční kilometráže

    OdpovědětVymazat