pátek 1. června 2007

Měsíční bilance květen 2007

Týdenní bilanci dělají mnozí, jejichž blogy mne inpirovali, nicméně měsíčních jsem zatím moc neviděl, takže ji sem fouknu a zároveň poprvé použiji s laskavým svolením Vl001 tabulku okopírovanou z jeho blogu ;-).
Tréninkově to byl, myslím, až na plavání, celkem solidní měsíc. Co asi proti letošku příští rok změním, bude množství závodů, kterých se asi budu snažit obrazit víc. Třeba už nebudu vymetat úplné konce.
V terminologii mého vynikajícího trenéra, kterého chválím, aby nemusel sám v komentářích ;-) značí duben zasolit, květen vyladit a červen závodit, pokud jsem tedy dával pozor a pamatuji si to správně. Tak snad mám poladěno.
Celkem jsem za květen ladil takto:


Km

Čas

Plavání

13,4
4:20

Běh

213

21:26

Kolo

1100

40:00



65:46


Jsem spokojen zejména s během, protože se jedná o můj rekordní běžecký měsíc. Doposud jsem nejvíce naběhal v březnu, kdy to dalo 201km, ale prakticky jsem nejezdil na kole.
Musím se trochu dokopat do plavání. Bohužel zde ovšem velmi vázne motivace. Jako bývalý vodní pólista plavu bez tréninku o třídu lépe, než jakou mám výkonnost na suchu. Zatím to vidím tak, že seriózní plaveckou přípravu začnu až přes zimu a odstartuji ji na některém z plaveckých kempů etriatlonu

2 komentáře:

  1. Ahoj, koukam ma sumar a smekam. Velmi slusny mesic, ja mam v bazene a v behu o trochu vic, ale na kole vyrazne mene. Musel jsem se trochu pousmat, kdyz jsme si vzpomel, jak jsi mi v zime vysvetloval, ze mas problem s tim, kdy trenovat, protoze nechces sidit rodinu. A ted ti to dalo 65h, coz je bomba. Vsechno jde, kdyz se chce.IM

    OdpovědětVymazat
  2. ono konec jara/leto je vzdycky jakz takz, protoze jezdim na kole do prace. A kdyz nevychazi sluzebni cestovani, da mi to denne neco pres 60km, coz da 10hod. tydne. To ty km skacou sami. Je ale pravda, ze s behem (a vlastne s celkovym pristupem) jsi me setsakra nakopl. Bez Tveho stouchance by me trenovat rano ani nenapadlo. S vyjimkou nedelniho dopoledne se z treninku vracim a doma se jeste lezi.

    OdpovědětVymazat