pondělí 18. ledna 2010

Sezóna 2010 týden 7. (11.-17.1.)

Plán vypadal takto:

po 11.01.
P-Vypl
0:40







fáze 2
U-POS
1:10


D




ut 12.01.
Volno
0:00







st 13.01.
B-ZDV
0:40
B-ABCI: 0x(6(0,3+1)+0)
B-Temp I: 0x(4(2+3)+0)





st 13.01.
P-KrZV
0:50







ct 14.01.
C-Komp
0:40







pa 15.01.
P-Vypl
0:40


technika




fáze 2
U-POS
1:10


B




so 16.01.
B-Komp
0:30
B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)
B-LaR I: 0x(2(2+4)+0)
rozběhání




fáze 2
Race0-45
0:50


silniční 10




ne 17.01.
U-Vyt
1:00







fáze 2
C-ZDV
1:00







Pondělí jsem dodržel, přes poledne trochu plavání, večer poska. Ostatně plný dojmů jsem o pondělku napsal samostatný článeček
Úterý bylo ve znamení Prahy, čili i volno dodrženo.
Úseky plánované na středu jsem ráno nahradil normálním sněžným krosem, protože běhat tempo na ledu nedokážu o abecedě nemluvě. V poledne jsem zvládl zaplavat, čili plán dodržen:-)
Na čtvrtek byly plánované válce, nad pátkem se ale vznášel posilkový otazník, proto jsem ji zařadil raději už o den dříve. Zařadil jsem pro změnu vršek jako první a docela to šlo, bench s 80-ti kily dokonce nad očekávání:-). Po posilovně jsem se pokusil o vyklusání na páse, ale po 10-ti minutách jsem to jako marný pokus ukončil. Nožkám se těžkých sériích prostě do klusu nechtělo:-).
V pátek vyšel hezký třífázový den. Ráno jsem jsem kreativně zařadil ráno běh a to pokus o úseky do kopce. Tedy nebyl to běh, ale "běh", protože led byl skoro všude a sprinty šly do kopce běhat jenom v hlubokém sněhu, prostě paráda. Za hodinu necelých 7 kiláků na průměrných tepech 148. Přes poledne plavání, třetí v tomto týdnu, prima. Večer jsem ještě nahradil ve čtvrtek vynechané válce a byl se sebou náramně spokojený.
V sobotu mě čekala oslava švagrových padesátin, čímž se nad tréninkem v neděli vznášel otazník, tedy zase až takový otazník to nebyl:-). Proto jsem byl dost rád, že jsme na sobotu domluvili ranní běh s Alešem. Z původně plánované necelé dvacky se vyklubala pětadvacka, sice pomalá, ale díky úsekům s ledem a pár kopečkům stála dost sil a energie. No aspoň energii se podařilo na oslavě doplnit, protože jídla bylo opravdu mraky a vynikajícího, navíc mi ho furt někdo nosil až pod nos, na což je moje slabá vůle krátká.
Původně jsem si říkal, že v neděli zařadím aspoň hoďku a půl trenažér, až se odpoledne trochu vzpamatuji, ale nakonec jsem dal přednost odpočinku.
I tak to dalo celkem skoro 10 hodin, čili to nebyl úplně marný týden, byť se jistě najdou experti, kteří spočítají, jak jsem odtrénoval s bídou 20 minut:-) Navíc navzdory sobotnímu obžerství váha v neděli ráno ukázal 100,5. Velmi pozitivní do týdne následujícího, jenom škoda, že tam nevydrželo sobotních 99, aby to bylo pod 100 oficiálně. Teď už to musí klapnout!

5 komentářů:

  1. Pěkný strýcu moc pěkný, hlavně posilovna, já bych nezvedl ani 40 kg :-). Sobotní běh byl super, v tomto počasí ideál.
    A jsem rád, že jsi mě v tom nenechal a pořádně jsi se na oslavě najedl :-). Já do sebe ládoval vařené koleno s křenem a hořčicí a zapíjel do pivem a slivovicí v pátek, asi také ne zrovna ideální strava, ale když je to tak dobrý :-).
    A na blbečky se vykašli :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ach tie vaše už takmer legendárne dlhé behy s Aldamanom. Ako to dokážete? Takmer 3 hodiny sa likvidovať na behu, na to by som nemal morálku. My s Demim sa dohadujeme o dlhom behu už asi 2 mesiace a ešte ani raz to neklaplo :( O týždeň vitaj v klube vychrtlých športovcov s váhou pod metrák :)))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Pepo, ty dáš 4 hodiny na trenažéru a 3 hodinový běh ve dvou Ti přijde na morál? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A Pepo kdyby jsi věděl, jak se na společný běh těším, teda aspoň já :-D.
    Ale my to běžíme tak, aby jsme mohli zároveň u toho mluvit :-).
    A to po 3 hodinách se loučíme s tím, že zbytek si dopovíme příště, kdyby byl čas, běžíme i déle :-).
    Musíš si ten trénink občas i vychutnat a ne jen do toho bušit pořád naplno :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné, moc pěkné. Hlavně ten dlouhý běh po hrbolatém ledu je maso.

    OdpovědětVymazat