úterý 17. července 2007

Bečvoman, zdá se, žije!

Tak mi přišel od Martina Kupce do mailu link na stránky bečvomana. Protože je otázkou, jak dlouho tam tento text vydrží, publikuji jeho text bez dovolení zde:

Řeči se vedou a voda teče a přestože jsem letošní bečvomanskou sérii zrušil, nejspíš budu další roky v Bečvomanu pokračovat a přestože vím, že to bude hodně o hledání důvěry, tak právě v tomhle je nová výzva.
Homo Hardcoreus se nakonec letos také přece jen uskuteční, informace budou brzy na rodícím se webu www.beskyterra.cz a zde.
A co tak najednou?
Přestože pozitivní reakce hodnotící mé aktivity v organizaci závodů byly fajn a díky za ně, tak k tomuhle obratu mě nabudily reakce negativní a i za ně, vy všichni milí, zbabělí anonymové, děkuju.
Tož tak :-)
15.7.2007 Beskydy-Visalaje, Martin Kupec.

Doufám, že si Martin uchová duševní i tělesnou svěžest a příští rok se můžeme těšit na celou Bečvománií sérii!

8 komentářů:

  1. No doufam, ze znas Martina lepe nez ja, kdyz ma tvou duveru i potom co udelal. Vrazda se nepovedla tak becvoman nejakym "zahadnym" zpusobem prezil. Jen by me zajimalo jestli bude mit duveru od mnohem dulezitejsich lidi, na kterych to bude docela hodne zalezet.

    OdpovědětVymazat
  2. Bingo ! Takže přes zimu se naučím plavat a příští rok se těším na toho největšího Bečvomana.
    NNN

    OdpovědětVymazat
  3. zas až tak dobře ho neznám a jak sám píše, bude to hodně o hledání důvěry, protože nasral moc lidí, dovedu si představit, že i dohoda se zastupiteli z Oseka bude o něčem jiném, než bývala. Uvidíme. V zásadě je mi fuk, kdo bude v Oseku dělat závody, hlavně aby nějaké byly.
    Rád si zazávodím i na vašich akcích a chápu rozčarování, které musíte cítit, protože jste Martinovo selhání pokryli se ctí a myslím, že se na pořádání docela těšíte. Mně jako účastníkovi nezbývá než doufat, že na Jadranu nějaké triatlony letos i příští roky budou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja myslim, ze budou urcite. My lidi z tts uz jsme se dusevne pripravovali na poradani nejakeho triatlonu u jadranu priblizne dva roky. Ale potom co Martin vyrukoval se svoji serii jsme to zabalili, protoze ctyri triatlony na jednom miste uz by bylo opravdu moc a nejak nam nevadilo, ze to bude poradat jeden clovek. Jak rikas, taky jsme radi kdyz je kde zavodit. Uvidime tedy jestli dame s Martinem par slov v Sobacove, ale sam nevim jestli je co resit...

    OdpovědětVymazat
  5. já tomu rozumím, je mi i jasné, že cokoli domlouvat s Martinem je netriviální. Vlastně se do toho montuju jenom proto, že jezdím na Jadran rád.
    Jediné, co mne teď skutečně štve je to, že nebudu moct přijet na tu půlku. Dost jsem se těšil.

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to ze nedojedes? Vzdyt to delame skoro kvuli tobe :-D No uvidime kolik dorazi lidi. Bohuzel jsem ten termin posunuli kvuli Hulmenovi, ktery si nechceme odpustit.

    OdpovědětVymazat
  7. kamarád dostal do nájmu hotel Praděd v Karlově a ten víkend je jediný, kdy ho tam můžeme jet zkontrolovat. Bylo to naplánováno beze mne a jede tam větší parta. Na žádost o sobotní propustku se žena tvářila všelijak, páč těch závodních víkendů je nějak moc a přes týden ji s dětma moc nevidím. Takže to vypadá na sběr bodů. Ale třeba se ještě něco pokazí a přijedu;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Aha, tak to je jina. Rodinne duvody jsou vazna vec. Ja jsem zatim svobodny, takze realitu presne neznam, ale vidim to na svem bratrovi, ktery ma rocni ditko a nestiha vubec nic. Takze smekam pred tim co zvladas ;-)

    OdpovědětVymazat