neděle 25. dubna 2010

Sezóna 2010 týden 21. (19.-25.4.), solidní týden s problémem na konec.

Tento týden mi už Miloš vyšil pěkně objemový. Tedy někomu to přijde jako normálka, třeba Aldaman takových týdnů letos už několik vyšil, ale u mne šlo rekord:
po 19.04. P-KrZV 1:00





fáze 2 B-Komp 1:15 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-ZV2I: 0x(1(55+0)+0)



ut 20.04. Volno 0:00





st 21.04. C-ZDV 1:00





fáze 2 C-ZDV 1:30 C-SVR: 0x(2(20+15)+0) C-ZV2I: 0x(1(8+0)+0) začít na 280W a ..



ct 22.04. B-ZDV 1:10 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)




fáze 2 P-KrZV 1:10





pa 23.04. Volno 0:00





so 24.04. C-ZDV 2:30 C-SVK: 0x(5(6+6)+0) C-RVK: 0x(1(6+0)+0) SVK 315-320W RV ..



fáze 2 B-ZDV 1:00





ne 25.04. C-ZDV 4:00





Hned v pondělí jsem porušil, protože jsem v krásném počasí neodolal a po běhu jel ještě na kole do práce i stihl zaplavat. Vyklubal se z toho den se 4-mi odtrénovanými hodinami. Dobré, byť večer jsem toho měl cestou z práce celkem plné zuby.
Naštěstí v úterý bylo plánované volno. Musím říct, že ty úterky moc relaxační nejsou . Start po páté ráno z domova, návrat před devátou večer, moc čerstvý z toho nebývám.
Ve středu jsem vyrazil na běh opět ráno a pěkně se proběhl. Trochu jsem cítil levou achillovku, ale nijak mne to nezneklediňovalo. V poledne se mi podařilo dojít na bazén a mezitýdenně tak zvýšil plaveckou kilometráž o téměř 90%. Kdy se to povede ;-).
Ve čtvrtek se mi zkomplikoval dvoufázový trénink, protože jsem neplánovaně vyrazil služebně do Ostravy. Podařilo se mi ale vrátit neočekávaně brzo, odložil jsem tedy pracovní operativu na večer a vyrazil na kolo odjezdit si silové úseky na rovině. Byl to sice trénink středeční, ale ve středu jsem kvůli počasí zařadil trénink čtvrteční, tak to hezky vyšlo.
Páteční volno jsem opět nedodržel, bylo krásně, tak jsem jel do práce na kole. Zpět tradičně docela foukalo, což bylo asi cítit v sobotu na silových úsecích do kopce, protože jsem výkonově jel o něco hůř, než mi Miloš naplánoval. Běžeckou fázi jsem musel dát hned po kole, protože jsem potřeboval dokončit trénink do 9:30. Vycházi-li vám tím pádem začátek tréninku na 5:40, máte recht, to už jsem brázdil silnici. Běh jsem sice odtepal vysoko, ale pocitově se mi běželo výborně, jenom tu achillovku jsem cítil nějak víc, než jsem byl zvyklý.
Spěch byl dán plánovanou akcí pojídání grilovaného jehňátka na Labuti, která se vyloženě vydařila. On začátek ve 13:00 a konec ve 23:00 asi hovoří za vše. Jehně na Labuti opravdu umí, i kamarád z Řecka byl nadšen, za mne lahůdka. Vybraná společnost, vybraná krmě, vybraná vína, no běžte domů ve 4 odpoledne:-))
Na neděli bylo plánované delší kolo a plán byl opět vyrazit hodně brzy, abych nenarušoval rodinný rozvrh. Po návratu domů bylo ovšem jasné, že ráno mi bude krušno. Manželka mi naštěstí operativně schválila pozdější start a tím i pozdější návrat. Co je ovšem malér, je bolavá achillovka. Na kole mi při změnách rychlosti dělala problémy a dokonce mi v ní lehce vrže, což smrdí zánětem. Nalepil jsem capsicínku a zítra zkusím ráno raději běžed přes patu nebo střed chodidla, abych šlaše trochu odlehčil, pokud to tedy půjde a bude to dávat aspoň trochu smysl. Kdybych se měl nějak kousat, půjdu raději k doktorovi.
Až na ten závěr nakonec celkem solidní týden s 18-ti odtrénovanými hodinami, téměř 350-ti kilometry na kole a navýšeným plavání oproti minulému týdnu o 84% ;-).

8 komentářů:

  1. Pekne si tomu dal. Ja tento tyden odtrenoval cca 8hodin. 7km ve vode, 120 na kole a asi 5km behu :-D
    To tve dnesni kolo od 10h jsem si hned spojil s nejakym flamem (vcera na FB info o Labuti):-P Jen skoda, ze jsme nemohli vyrazit spolu. Snad priste (kdyz budes startovat po 10h:-) ) Peca

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny tyden, hele achilovka me taky asi tyden poboliva. Nez pujdes k doktorovi, zkus Diclofenac (Veral) on ti stejne nic extra nepovi a taky bych uplne nevysazoval klus, to achilovce dle mych (ale taky mnohem lepsich bezcu) nepomaha. IM

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný moc pěkný, hlavně to pondělí :-).
    To vědět, že pojedeš v neděli později a nepojedeš tesák, hadovnu a grapy, mohl jsem jet s tebou škoda.
    Tak snad to nebude s achilovkou nic vážného a o víkendu klapne společné kolo :-).
    A jak je to s váhou po sobotním jehňátku ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. Správně! O kolik to šlo nahoru? Jirka

    OdpovědětVymazat
  5. hoši hoši, chtěl bych mít vaše starosti. Blížím se 95-ti, ani sobota mě nezastavila. Jehně je velice dietní, musíte ho někdy zkusit ;-).

    OdpovědětVymazat
  6. Někdo tě kotrolovat musí, že :-).
    Ale to je dobrá zpráva, do Otrokovic asi těch 10kg neshodíš ale kolem 90 kg by to mohlo být. Tak se snaž :-).
    Ale ono to v sobotu určitě neskončilo jen u jehněti, že :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Teď jsem letmo kouknul na tvý téninky a ty jsi docela drak. To bude v sezóně lítat...
    Nějak tam na tý Moravě trénujete.

    TomX

    OdpovědětVymazat
  8. To víš Tomáši, my bez talentu prostě aspoň chvíli trénovat musíme, jenom na krásu stylu to neutáhnem ;-)

    OdpovědětVymazat