neděle 14. února 2010

Sezóna 2010 týden11. (8.-14.2.) neplánovaně dost sportovně proflákaný

Tento týden byl zdeformován jednak dvoudenní Prahou, druhak souhrou osobních a společenských záležitostí. Praha, předem plánovaná, byla postižena v plánu, ovšem ta druhá část již méně. Plán tedy vypadal takto:
po 08.02. Volno 0:00




ut 09.02. Volno 0:00




st 10.02. B-ZDV 0:50 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-Temp I: 0x(4(5+7)+0) výběhy táhlého ..


fáze 2 P-KrZV 0:40




ct 11.02. C-Komp 0:30




pa 12.02. U-POS 1:00

B


fáze 2 C-Komp 1:00 C-SVK: 0x(5(4+4)+0) C-ZV2I: 0x(1(5+0)+0)


so 13.02. B-Komp 1:10 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-MxK: 2x(3(3+5)+10)


ne 14.02. B-ZDV 1:40




fáze 2 C-ZDV 1:30

lépe pokud mezi ..




Pondělí a úterý nebyl problém dodržet. Nabitý pracovní program nedal sportu místo, navíc se v Praze v úterý ani nikde neplave od šesti, jenom od sedmi, ale to už bylo tentokrát pozdě.
Ve středu jsem jenom přehodil fáze. Přes poledne jsem si odplaval výživný motiv 10x200 ve 3:30, na večer si nechal běh. Čekyňský kopec vychází tak skoro akorát na těch 5 minut, pěkně jsem si dával. Do toho lehce sněžilo, méně lehce byly zhoršené rozptylové podmínky a zcela nelehce fučelo. No ale přežil jsem to, světlo na čele, blikačka na týle a bunda od Illuminite naštěstí dostatečně informovaly auta o pohybu člověka na silnici.
Ve čtvrtek jsem v poledne zařadil plavání, ale spíš se jenom tak čvachtal, kopal si kraulové nohy a při rukou prováděl technická cvičení. Večer jsem sedl na válce, ale nějak mě to nebavilo, asi i proto jsem předepsanou půlhodinu nenatahoval.
Na pátek jsem dostal naplánovány posilovnu a silové úseky na kolo. Protože posku nemám kde ráno nebo přes den kloudně odjet, zredukoval mi to Miloš na jenom posilovnu večer, aby se při výbězích kopců mohlo kumulovat:-). Jénže, 12.února je den, kdy jsem seznámil s manželkou a já měl v plánu cestou domů koupit nějaký dáreček. Manželka mi ale plán nabourala, protože dojela autobusem na nákup do Olympie s tím, že je tam mám vyzvednout. Na dáreček tedy nedošlo, resp. pro mne dáreček byl, protože mi v pátek dorazila nová kola s powertapem a futrál s nimi jsem tahal celou dobu v nákupním vozíku. Nechávat nové Zippy 404-ky ve značkovém obalu v autě na parkovišti mi totiž nepřišlo jako optimální. Když tedy žena projevila přání, abych se na posku vykašlal a raději s ní otevřel bublinky, neochotně:-)))) jsem vyhověl. Diplomaticky jsem si ale vyloudil svolení ke dvěma fázím v sobotu.
Sobota se nakonec vyklubala velice náročně. Dopoledne jsem odjel silové úseky na trenažéru, původně plánované jako jednu páteční fázi. Simulace stoupání s více podloženým předním kolem má něco do sebe stejně jako silové šlapání s kadencí kolem 70-ti rpm. Pěkně jsem si mákl. Nebylo to ovšem nic proti tříminutovým úsekům do kopce po obědě. Sněžilo i foukalo sice méně než ve středu, navíc nebyla tma, ale tlusté nožky bolely jak čert a do kopce se jim vůbec nechtělo. Nakonec to ale zvládly a třásly se únavou i strachy ze třetí fáze, kterou byl ples. Ten se nakonec nad očekávání vyvedl, pěkně jsme zapařili, návratka někdy kolem 4:00.
Tím se samozřejmě poměrně výrazně přehodnocuje neděle:-) Ranní běh? Hahahahahá, jakože bych šel rovnou ve čtverku jo? Nebo třeba kolem desáté? Kdepak, není mi nic moc, navíc musím vyzvednout děti u našich a sehnat někde pořádný hrnec na prasečí hlavu. Švagr ji totiž vyhrál v tombole a odpoledne se konají vepřohlavové hody, které nakonec dostaly přednost před trénováním. Tím tedy vychází neděle jako 4-tý volný den, kdy je organismus zatěžovaný naprosto jiným způsobem: pojídáním jazýčku, líček a mozečku spojeným s pitím přerovské jedenáctky. Neříkám, že to tělu dělá vyloženě dobře, ale tolik křenu do těla člověk jindy nedostane:-)))
Navzdory velice neoptimální životosprávě, konzumaci alkolu a doprovodných potravin, se podařilo udržet váhu na úrovni minulého týdne (tedy v neděli ráno, večer na váhu nemám odvahu)
Příští týden se prostě musím polepšit, byť mne v pátek čeká ochutnávka svatovavřineckého, v sobotu ráno závod a večer další poměrně náročný společenský program. Bude to morda, ale nějak si s tím poradím:-)

5 komentářů:

  1. No vida, pěkně jsi zatrénoval, ale spíše se společensky bavil, ale to je také potřeba. Neboj mě to čeká další víkend, manželka má narozeniny a pátek sobota jsou pozvaní hosté, takže sobotní závod asi nevidím reálně :-).

    OdpovědětVymazat
  2. co blbneš, já po ochutnávce můžu a Ty po manželčiných narozeninách né? Co na to trenér? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se znám, pořád nic a pak se to večer zvrhne a nebudu schopen ráno vstát :-). A v sobotu nanovo :-). Ale třeba bude vše v pohodě a v sobotu se na start podívám :-).

    OdpovědětVymazat
  4. No pred plesem si dat dve faze, tak to bych asi nedal. Ja pred sibrinkama nedelal radeji nic :-) Sli jsme tam az na 8 a zpet v prerove jsme byli az v 5 rano, takze jsem ulehal v 5:30 :-) Na kolik hodin je vlastne ten Radikov? zacinam premyslet, ze bych si to treninkove dal s vama, ale v patek jdeme do mestaku na ples. Peca

    OdpovědětVymazat
  5. mrkni na liga100.cz, jsou tam propozice. Mám pocit, že je start v 10

    OdpovědětVymazat