neděle 13. září 2009

Týden 7.-13.9., prý odpočinkový týden

plán vypadal takto:
po 07.09.Volno0:00



0:000Detail
ut 08.09.B-Komp0:40



0:000Detail
st 09.09.P-KrZV0:40



0:000Detail
ct 10.09.Volno0:00



0:000Detail
pa 11.09.B-Komp1:10B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)B-LaR I: 0x(1(45+0)+0)

0:000Detail
so 12.09.U-Reg1:00



0:000Detail
ne 13.09.B-ZDV1:20



0:000Detail
Celkem volnější týden, který by měl sloužit k odpočinku, bohužel to ale zapomněl pan Krejčí říct i u mne v práci, takže tam na to zapomněli:-)
Pondělní volno jsem dodržel, ale úplně nezajímavé nebylo, protože dorazily kompresní podkolenky od moose, které vyhrály test v časopise behej.com. Pořídil jsem je, protože SLS3 jsou drahé a jeden pár, který mám, nestačí. A když si můžu za cenu jedněch SLS3 koupit dvoje od moose, není moc o čem přemýšlet. Musím říct, že mne příjemně překvapilo několik věcí, jedna ovšem nepříjemně. Po vybalení jsem totiž zjistil, že v jednom páru jede na podkolence oko. Acho jo, reklamace. Zkusil jsem do moose napsat, jestli by jim nestačila fotka, aby mi poslali novou podkolenku. Stačila a dokonce mi poslali celý nový pár, mám tedy 3 a ten s jedoucím okem můžu nechat na nošení doma v rámci regenerace. Srovnám-li výrobky SLS3 a moose, musím říct, že český výrobce nabízí za méně peněz výrazně více muziky. Kompresní efekt je srovnatelný, přičemž moose je možná ještě pevnější, takže se malinko hůře nasazuje. Navíc má zesílenou i šlapku a kotníky, takže v botě jsou výrazně pohodlnější a tolik nekloužou i na noze lépe sedí, díky odlišnému střihu levé a pravé podkolenky. Jsem tedy velice spokojen a přístup firmy moose k reklamaci navíc považuji za vyloženě příkladný. V pondělí dorazily podkolenky, v úterý odpoledne jsem poslal reklamační foto a v pátek ráno už nový pár čekal na poště. Kdyby takto fungovali všichni.....
V úterý mi odpadla původně plánovaná dvoudenní Praha, nahradil jsem tedy klus kolem do práce a zpět. Cyklistická sezóna pomalu končí, škoda.
Ve středu tedy Praha a jelikož jsem nenocoval, padlo i plavání. Únavný den, sice bez tréninku ale s časným startem, pozdním návratem, no prostě odpočinek jak víno, které jsme si ale ještě večer s milostivou otevřeli:-)
Plánované volno ve čtvrtek jsem s panem Krejčím usmlouval na kolo do práce. No usmlouval, on mi ho nedoporučil a já to nerespektoval. Taky nemůžu být pořád vzorný chovanec, že jo:-D. Práce se nějak natáhla, zkomplikovala a já se večer vrátil dost utahaný.
Asi to mělo vliv na páteční běžecký trénink. Tento typ tréninku mám zařazený zatím v každém týdnu a jak jsem se prvně bál a dařilo se, tak ty následující dva jsem očekával vždy zlepšení a přitom je to stále horší. Možná se trochu podepsala únava z kola ale pssst, trenérovi to neříkejte, já se tím taky moc nechlubil.
V sobotu jsem měl jakousi U-reg. V deníku to ani není, vycházku se psem na kukuřici pro morče nikam zadávat nebudu:-). Daleko větší rege efekt měla určitě sedmička utěšeného rakouského zweigeltrebe, udělala mi vyloženě dobře na těle i na duchu.
Na nedělní běh jsem se vyloženě těšil. Trošku škoda, že Aldamanovi zrovna vyndavali železe z ruky (teda ne, že mu je vyndali, ale že zrovna teď) a je ve stavu běhuneschopných. Takto jsem zase po delší době využil přehrávače mp3 v mobilu a běžel v rytmu poslední desky Judas Priest "Nostradamus". Svítilo sluníčko, bylo krásně, Rob Halfordů k tomu zazpíval, prostě paráda. A po běhu tak vynikající kuskus od milostivé paní, že si zaslouží zmínku: falešná svíčková pečená na kořenové zelenině jako základu na svíčkovou na smetaně. Jenom ta smetana se nepřidá a zelenina se nechá tak ve výpeku z masa. K tomu kuskus zalitý horkou vodou s česnekem s česnekem. Naprostá lahůdka, jen škoda, že "cvajgla" jsme vypili už včera, šel by k tomu luxusně. Večer jsem původně plánoval blbnutí s činkama, ale raději jsem si dal červeného burčáku. Organismus není třeba jen sílit, je nutno i trochu pročistit:-)

6 komentářů:

  1. V podkolenkách od Moose jsem strávil letošní sezómu a můžu subjektivně říct, že paráda. Jen jak píšeš jsou těsnější a navlékání na mokré nohy, no super :-)
    Tak ať ti oka jedou ;-)
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě to mrzí, společný výběh má vždy něco do sebe, ale vše se lepší a teď o víkendu už bych mohl být k dispozici :-).
    Podkolenky budu muset asi taky pořídit, tak je pořádně otestuj ať vyberu správně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně "zatápíš" naší triatlonový špičce, protože já si podkolenky objednám taky od Moose.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brďo, toto mi príde skôr ako tréning začínajúceho alkoholika ako pokročilého triatlonistu. Ty si dokázal za týždeň vypiť moju celoročnú dávku :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Pepo ono je to spíš tak, že pokročilý alkoholik je stále začínajícím triatlonistou:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pepo a to nepíše všechno :-).
    Já nemůžu psát ani tu trochu, to by jsi mě posílal na léčení :-).

    OdpovědětVymazat