pondělí 12. listopadu 2007

Týden 45. (5.11.-11.11.)

Tak jsem si konečně střihl týden s devíti tréninkovými jednotkami. Pravda, hlavně díky tomu, že podařilo přitlačit zkraje týdne:-)
Taky jsem si konečně zkusil při manželčině nepřítomnosti zajet na trenažéru s videem. 2 okruhy ve Veroně stály za to, ale kravál při rychlostech nad 40kmph je opravdu snesitelný jenom pro jedoucího. Děti za dvěmi dveřmi naštěstí spí bez problémů.
V závěru týdne na nás čekal rodinný víkendový pobyt na Karlově v Jeseníkách, kde došlo na kalamitní sněžení, stresovou jízdu v chumelenici domů, klasickou Jirkovu vykrmovačku a hlavně na delší výběh, první letošní na sněhu. Sice jsem nedoběhl až do Velkého kotle, protože po pár kilometrech už bylo na cestě tolik sněhu, že jsem to musel otočit, seběhnout, vyběhnout nahoru v jiném místě, s nástupem hlubokého sněhu to ještě jednou po seběhu zopakovat a s celkem zmrzlýma nohama valit zpět. Výborně se osvědčily krosové NB 872, na sněhu i ledu drží jako přibité a na přemrzlých hrudkách se hodila i moje vyšší váha, díky jíž jsem na cestě hrudky drtil, místo abych na nich pajdal. Aspoň někdy se tloušťka hodí:-).
Jo a tabulka je tentokrát docela solidní. V nadcházejícím týdnu mám bohužel tak nabitý pracovní program, že po něm asi tak hezký přehled nebude.

6 komentářů:

  1. Hlavní je, že se nepovolil stojan a nevjel jsi zavřenými dveřmi do chodby :-). Trochu oprav odkaz na tabulku, pěkně nás nalákáš, a pak se pod odkazem nic nenajde.
    V tom sněhu jsi si aspon pěkně umyl boty ne, musí být jak nové. Jen vykrmovačka? A na točenou Plzeň jsi náhodou nezapomněl? Prý do tebe padal jeden škopek za druhým :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. tak máš ten link opravenej, kontolóre. A plzeň do mne nepadala, protože jsem se šetřil, jenom sobota se nějak zvrhla. K snídani dorazili švagři a přinesli mi k svátku dvě baňky šampusu, které jsme hned lupli, následně ještě 2 sedmičky svařili, když venku tak hezky sněžilo, takže jsem do večera raději abstinoval, abych mohl v neděli ráno vyběhnout. Dopoledne bylo tedy vyloženě veselé, ale ten Tvůj zdroj o škopkách pěkně kecal :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak velekj a pořád tě musím kontrolovat :-).
    No, ale moc odpravdy nebyl, jen si spletl pivo s vínem :-). A to jsi ještě nepsal co jsi vyváděl v pátek večer, sousedi prý celou noc nemohli spát, jak slyšeli vrzání postele, ty kanče :-D.

    OdpovědětVymazat
  4. není jak ve státní správě, tam se smí v pracovní době hulit tráva a referenti pak píšou z cesty:-) Pokoj jsme měli s dětma a na chatě až na švagry o dvě patra a celé křídlo dál nikdo nebyl. Nevím jak u vás, u nás děti na pokoji znamenají platonické noci.

    OdpovědětVymazat
  5. Njn, Martin stale vali. Myslim, ze pristi sezonu budes nabuseny jako nikdo.
    No vlastne uz ted jses hvezda, kdyz se o tebe zajima bulvar :-D Nocni vyvadeni na pokoji apod. jen davej bacha aby jsi nedopadl jako nase fotbalova repre :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Já ani kouřit neumím, natož trávu. Tak to asi byla mylná informace, s tou vrzající postelí. U nás je to to samé, pokud jsou děti na blízku je velmi klidná noc :-D.

    OdpovědětVymazat