pondělí 30. listopadu 2009

Tak za jedem, tentokrát do poslední sezóny v kategorii do 40-ti let

Včera večer mi skončilo odpočinkové období a dneska už zas jedu podle plánu. No teda né úplně, protože dneska tam byla jenom posilka a já byl přes poledne chvilku plavat:-)
Jak už jsem psal někde níže, budu trénovat pod vedením pana inženýra Miloše Krejčího (kterého tímto srdečně zdravím:-)) z endurainingu. Letos jsem s nimi spolupracoval od jara, ze začátků jsem měl smíšené pocity, ale v závěru sezóny se povedla desítka i půlmaraton, tak třeba příští rok letošní práci na kadenci a další novinky, které spolupráce přinesla, zúročíme.
Odpočíval jsem 3 týdny, tedy úplně jsem se neválel, byť ten poslední týden skoro jo, osvěžil tělo i ducha svatomartinským i beaujolais nouveau a upravil váhu směrem nahoru:-) Protože už ale nebudu pokračovat v jídelníčku, je z váhy ryze můj problém, tak mi, prosím, držte palce, ať si můžu na jaře koupit neopren. Ten mám totiž jako cílovou odměnu dostanu-li se pod 85kg.
Takže sportu zdar a někdy začátkem příštího týdne se zahlásím s 1. tréninkovým týdnem sezóny 2010!

15 komentářů:

  1. tak do zimni pripravy preju hlavne pevne zdravi. Jo a sem zvedav na tu vahu, moc tomu neverim ;) IM

    OdpovědětVymazat
  2. nevěř, pochyby jsou historicky oprávněné, ale já se budu fakt snažit. Dokonce zveřejním link, kde to bude možno téměr online sledovat, abych byl pod tlakem, za který Ti předem děkuji:-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ječmínku neboj sa. Ide to, ja som toho živím dôkazom. Ale aby si teda cítil tlak, tam makaj a chudni, lebo už si vykonal prvú vetu vedúcu k úspechu a to :
    Let it be written. teraz už iba zostáva : Let it be done!!!
    Držím palce, nech si na jar zaplávaš v neopréne.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak tomu říkám rázné nakročení do nové sezóny. Tak teď snad už jen popřát ať se ti nemoci, zranění a tlačenka vyhýbají velkým obloukem. A ono to nakonec půjde. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Neoprén až na konci jako odměnu? Já si kupuju něco na sebe skoro za každé shozené deko :-))) Je pravda, že teď šatník hodně obměňuji, protože po pěti kilech dole je mi všechno velké. Takže nečekej na 85, ale udělej si radost něčím už dřív, když to půjde dobře. Jak tě znám nebudete do oblečení, ale nějaká hračička :-)))Peggy

    OdpovědětVymazat
  6. Před během banán, po běhu banán, a máš to doma ;o)

    OdpovědětVymazat
  7. A nebylo by lepsi si ten neopren koupit rovnou ted at je motivace jeste vetsi? :-P Tomu bych rikal poradny tlak, takhle to vidim tak akorat na bud a nebo :-) Jinak jestli budeme opravdu sousedit, tak si te pohlidam :-P:-D Peca

    OdpovědětVymazat
  8. A taky by sis měl ve své aktuální váze udělat jednu zamračenou fotku, abys pak vedle ní mohl dát tu vysmátou. Zapojuju se na konec řady zvědavých ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně jak píše Peca, ale ne že si koupíš takový do kterého vlezeš s 95 kg. Pěkně malej, aby jsi do něho musel shubnout :-).
    A do tréninku hlavně pevné zdraví, pozor na nerovné cesty nad Čekyňákem :-). A už se těším na nějaký ten společný výběh :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ječmene já ti věřím , že to zvládneš. Téměř shodné proporce jsem letos na jaře při přípravě dal dolů ( v rámci nabírání na další sezónu mám zase něco nazpět :))Začátkem roku , když jsem jen plaval a běhal, tak to šlo po dekách , ale jen co přišlo kolo a sem tam tříhodinová vyjížďka, tak to nabralo přímo závratnou rychlost( a to se hlady netrápím, to mi přijde pod úroveň. I když drobná úprava večeře se též hned projeví).

    OdpovědětVymazat
  11. Jecminku drzim palce. A taky sem na tu vahu zvedavej. Je to presne jak rikas, kupa pochybujicich pozorovatelu je nejlepsi motivace, znam z vlastni zkusenosti...;)

    OdpovědětVymazat
  12. děkuji za slova důvěry i nedůvěry, obojí motivuje :-D

    2Pulec: před během banán a po běhu banán u mne značí dlouho si nezajít na "velkou", proto banány nejim:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Lenže, keď to potom príde, tak máš naraz 2-3kilá dole. Tomu sa hovorí chudnie závratnou rýchlosťou :))).

    OdpovědětVymazat
  14. :-) to sice jo, ale ona i pravidelnost má své výhody před takovými "malými porody" :-)))

    OdpovědětVymazat
  15. Makej, makej, jdu ti s váhou pomalinku naproti. Tak ať se brzo na těch 85 potkáme. :-)

    OdpovědětVymazat