pondělí 21. července 2008

Zase jednou podělanej den

Představte si den. Po třech týdnech se podaří najít v poledne chvilka, že si půjdete zaplavat. Prima, na bazéně věci do skříňky, telefon na tichý režim, vrátíte do pouzdra a hurrá do vody. Vlezete do vody, zmáčknete stopky na hodinkách a pink, hodinky stojí a zevnitř se na vás směje voda. No co, jsou 4 roky staré (timex expedition), tak si aspoň pořídím nové. Po plavání se stojícíma hodinkama sprška, skříňka a rychlý pohled na telefon. Do p****e, k***a, vyteklý displej. No myslel jsem, že omdlím. Přitom stroj normálně funguje, dotyková vrstva chodí, přes remote pocket PC plochu na monitoru vidím, hm, jsem zvědav na výsledek reklamace. Fešák v sunnysoftu totiž tvrdil, že jde o jasné mechanické poškození (já vím JISTĚ, že nikoli) a takové reklamace HTC neuznává. Uvidíme.
Jelikož jsem ale bez hodinek a prakticky i bez mobilu, který se jako ukazatel času dá použít také, stavuji se v obchodě zakoupit hodinky nové. Volím digitálky s velikými písmeny z řady Timex Ironman za cca 2000,-, WR do 100m, těm již voda jistě neublíží ani po pěti letech. Hezké. Opocený po dlouhém dni přijíždím domů a hurrá do sprchy. Při výstupu z koutu rychlý pohled na hodinky a do p****e, k***a, v hodinkách je vody jak v Balatonu. Celková bilance tedy: jedny hodinky v háji, jedny na reklamaci a zejména telefon na pravděpodobně neúspěšné reklamaci. To by se z toho jeden picl. Raději ani nejdu večer běhat, protože mám strach, aby černou středu nezakončil rozbitý Garmin.

8 komentářů:

  1. Panečku to nasere. Tak snad už je líp... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. no dnesk by měl dorazit touch diamond, tak si snad trochu spravím náladu s novou hračkou:-). Ale jinak jsem si ještě, aby toho nebylo málo, vyhodil v sobotu na cvičení pilates ve vodě pravé rameno, takže s rukou sotva hýbu. Dnes už je to naštěstí trochu lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsme už nejmladší... :-) Mě zase nějak hapruje levá kyčel. Ale hrát? Hrát, to my si zase umíme... :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Nazdar, tolik pokažených přístrojů v tak krátkém čase, to naštve.

    Ale, hodinky si do sprchy neberu i když jsou vodotěsné, je to jako s těma zápalkama ve střediskové vesničce.

    OdpovědětVymazat
  5. :-) ale já Dane s hodinkama pravidelně plavu a prakticky je nesundávám. Právě kvůli plavání pořizuji vodotěsné. Sundávat hodinky ve sprše po vylezení z bazénu by mi přišlo paranoidní :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud ti to trochu spraví náladu tak jsem taky vyteklý - HAC 4 a čekám na nový display. Něco se začíná dít - akta X ??

    NNN

    OdpovědětVymazat
  7. Chtělo by to tu proluftovat nějakým pidi článečkem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj! Hodinky si tiež nikdy nedávam z ruky dolu, pravidelne sa s nimi sprchujem a plávam. Úplne sa mi osvedčili G-shocky: nové som si kupoval vždy kvôli nejakej funkcii, ktorú som chcel; nikdy kvôli poruche! Teraz nosím PRW-1500, to sú ProTrek, vodotesnosť majú však rovnakú ako G-shock (200 m). Tie mám hlavne kvôli kompasu. Ak začnú vyrábať rádiovo riadený G-shock s kompasom, asi sa vrátim k G-shockom.
    Martin

    OdpovědětVymazat