neděle 28. března 2010

Marodím

Je to celkem typické. Venku hezky, tak co být zdravý, že jo. Od neděle mne proháněla střevní chřipka. Dokonce jsem zůstal 2 dny doma, jak mi bylo zle. Zlepšení se dostavilo až v úterý k večeru no a protože svítilo sluníčko, nevěnoval jsem vůbec pozornost nastupující rýmě a vyrazil ve středu do práce na kole. Zopakoval jsem to i ve čtvrtek, kdy jsem se pěkně nažral protivětru cestou domů. V pátek jsem měl objednané auto na garančku, takže byl bez kola, ale rýmu jsem měl ráno šílenou, trochu mě i škrábalo v krku, nijak jsme se tím tedy netrápil. Večer jsem běh nezařadil, protože jsme řešili navážku věcí na oslavu tchánových narozenin. V sobotu už mi bylo ouvej, takže ranní běh s Pavlem jsem odpískal a na oslavu šel s oprávněnými obavami. Přestože jsem se téměř úplně vystříhal konzumace (až asi na 3 přípitky s oslavencem), krk se stále zhoršoval a moc mu asi neprospělo ani to, že mi jak nejstřízlivějšímu účastníku na konci večera zůstal na krku nejožralelší účastník, pochopitelně z dědiny vzdálené 15km od místa akce a ve stavu, kdy prostě padal kolmo dolů i ze sedu. Tahal jsem se s ním v kose skoro hodinu, než se mi ho podařilo "udat" na nocleh.
Neděle je v pytli. V krku plameny, jím drcenej česnek s medem a modlím se v pozitivní vývoj do zítřka, abych mohl do práce. Takže asi tolik k minulému týdnu, přičemž očekávání od tohoto, obávám se, jsou rovněž pesimistická.
Snad se pletu.

neděle 21. března 2010

Sezóna 2010 týden 16. (15.-21.3.) začátek špatný, konec špatný, mezitím ušlo

Milošův plán vypadal takto:

o 22.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 C-ZDV 2:00




ut 23.03. Volno 0:00




st 24.03. B-ZDV 1:00




fáze 2 C-ZDV 1:30 C-SVK: 0x(5(5+5)+0) C-RVK: 0x(1(5+0)+0)


ct 25.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 B-ZDV 1:20




pa 26.03. C-Komp 1:00

nebo volno


so 27.03. C-ZDV 2:30 C-SVR: 0x(3(15+15)+0) C-RVR: 0x(2(4+4)+0)


fáze 2 B-ZDV 0:30




ne 28.03. C-ZDV 4:00




nicméně dočkal se tento týden celkem zásadních modifikací. Tou první byla naprostá absence plavání. V oku se mi vyrazilo tzv. "ječmení zrno" (nemá nic společného s nickem, u nás se tomu tak říká:-)), se kterým do vody raději nelezu, protože už se mi z něj párkrát rozjel pěkný zánět oka, což není zrovna moje oblíbená kratochvíle.
Druhou věcí je, že Miloš asi očekává začátek ježdění venku, ale fakt nevím, kdy to mám v normálním pracovním dni zatím jezdit, protože do práce odjíždím před sedmou, světlo až tak před šestou a zatím se stále většinou vracím po tmě.
Takže v pondělí jsem neplaval a večer sedl na válce. Hodina byla ovšem maximem, do kterého jsem se dokopal. Na víc morálka nestačila.
V úterý mám pravidelně plánované volno kvůli pražským kratochvílím, které se ovšem tento týden, snad první letos, nekonaly a já si mohl večer chvíli sednout na trenažér.
Středa vypadala od rána velmi dobře. Ráno jsem vstal, proběhl se hezky a těšil se na večerní úseky na trenažéru. Jénže. V průběhu dne se ukázalo, že jsem opět nucen oprášit schopnosti IT experta a přes noc řešit problém, který není možno odstranit za provozu (ten nás končí ve 21:00). No nic, tak rychlá cesta domů, že to odvrtím a vrátím se. Windows 7 na soukromém notebooku byly ovšem jiného názoru, a při noční instalaci patchů se prostě rozbily. Bez řídícího software můj trenažér nefunguje, takže jsem místo tréninku totálně nasr...j přeinstalovával wokna, fujtajxl.
S ohledem na návrat z noční akce v časných ranních jsem se rozhodl, že si zasloužím volno a trochu se vyspím.
Bohužel, někteří kolegové byli jiného názoru a proto mě první telefonát vzbudil ve čtvrtek už 8:15 po necelých 3 hodinách spánku, ach jo. Kolem deváté jsem válení definivně vzdal, protože před barákem na parkovišti si cigoš udělal z parkoviště autodílnu a ladil dieslový motor asi 180 let staréha passatu s vervou vylučující spánek i za 3 vrstvými okny. No nic, počasí vypadalo dobře, já sám doma, tože vyrazíme po obědě na kolo ne? Pln optimismu jsem se pustil do doinstalace Acera a to byla chyba. Jejich šmejdský wizzard pro nastavení fingerprinteru (přihlášení do notebooku pomocí otisku prstu) neuloží nastavení, dokud člověk nenastaví heslo do biosu. Jelikož heslo v biosu nemám rád, po restartu notebooku jsem se do něj přihlásil a heslo v biosu zrušil. Jaké bylo mé překvapení, když po dalším restartu bylo heslo vyžadováno znovu a tentokrát jsem s původně zadaným těžkým heslem test neuspěl a ani s žádnou z variant. No jo no, takže odeslání do Brna do značkového servisu a nebude-li závada uznána jako reklamovatelná (s čímž moc nepočítám, přestože dle svého nejlepšího svědomí jsem neudělal chybu), zaplatím 1500kč. To jsou radosti.
Ještěže aspoň svítí sluníčko a já razím na kole brousit kopec z Týna do Lhotky, abych dohnal výpadek středečního tréninku. Nakonec jsou z toho celkem 3 hodiny na kole, ze kterých mám výborný pocit.
Akorát na běh jsem se už večer vykašlal.
Věděl jsem totiž, že bude pěkně i v pátek a budu moct jet letos prvně do práce na kole. Sláva i oko je už dobré, jenom cesta na kole přece jenom trvá malinko déle než autem, takže místečko na plavání se ani v pátek nenašlo. Sumasumárum jsem ale měl už v pátek odtrénováno 8,5 hodiny a při programu na víkend jsem se těšil na rekordní tréninkový týden.
Sobota byla jedním slovem bezva. Kamarád Pavel se prvně nechal ukecat k rannímu běhu a pěkně jsme zaklusali i pokecali ke Grymovskému mostu a zpět. Škoda, že Aleš byl po draku a ráno nešel, mohlo to být ještě veselejší:-).
Odpolední kolo jsme dali zase s Pavlem, Aleše asi nepustila milostivá paní:-)) Pavlik měl lehké kolo, já silovou vytrvalost na rovině. No co, tak ho budu tahat:-). Projevila se však zimní sezóna se skoro tisícovkou km na válcích a trenažéru, takže přestože mi Pavel letos dává brutálně na běhu, na kole za mnou vlál a na konci druhého úseku neuvisel. Byl z toho dost smutný, ale on se rozjezdí, jeho trenér je větší pes než můj:-)))
Mám tak už ve 3 odpoledne splněno a můžu vyrazit na oslavu narozenin švagrové. Přestože dodržuju všechna dobrá předsevzetí (kolene opravdu jenom kousíček libového, žádné cukroví, chlebíčky a tak, celkem asi 2 - 3 piva), domů odcházím v naprostém pořádku, zaslouženě unaven si jdu lehnout už kolem půl desáté (v 6:15 máme sraz s Alešem u prioru na delší kolo), abych byl ráno čilý, budím se poprvé chvíli před půlnocí. Je mi blbě od žaludku, zvracet nejde, potím se chvíli jak dveře od chlíva, chvíli zmrzám a tak to jde až do rána. V mezičase se na 3-10 minut ztratím a usnu, ale za chvíli zase bdím. No noc za všechny drobné. Kolem třetí posílám SMS Alešovi, že je mi líto, ale kolo nebude.
V průběhu neděle se už nic pozitivního nejspíš neodehraje, čímž končí i tento tréninkový týden. Ach jo.
Snad to příští týden bude lepší, byť tam mám dvoudenní Prahu. Váha se furt drží kolem 97, nějak jsem se zastavil a budu muset přitlačit. Třeba pomůže i to dnešní bolavé břicho:-)

úterý 16. března 2010

Sezóna 2010 týden 15. (8.-14.3.) s dalším nepovedeným závodem

Program před Oseckým půlmaratonem byl následující:
po 08.03. P-Vypl 0:40





ut 09.03. Volno 0:00





st 10.03. B-Komp 0:45 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-LaR I: 0x(1(5+0)+0) po 4:50 /km



ct 11.03. Volno 0:00





pa 12.03. B-Komp 0:30

rozběhání



so 13.03. Race45-180 1:55

1/2 M a rozběhá ..



ne 14.03. C-ZDV 2:30

venku, uvnitř 1 ..



 Nijak náročný, cílem bylo být aspoň trochu odpočatý před závodem.
V pondělí jsem v poledne zaplaval a v podvečer sedl na chvíli válce. Byly navíc, ale chtěl jsem trochu vytočit nohy před strečinkem.
 V úterý jsem celkem pohodlně dodržel volno. Ona práglocesta začínající v 5:30 a končící ve 21:00 ani moc tréninku neumožňuje.
Na středu byl plánovaný běh, ale vykašlal jsem se na něj.  Protože celý zbytek rodiny měl jarní prázdniny, vzal jsem si od středy dovolenou a po poledni nevydržel vábení počasí a vytáhl kolo letos prvně ven. Pro letošní sezónu jsem ho mírně vylepšil koly Zipp404, po kterých jsem šilhal už delší dobu a je třeba říct, že Duratecovi sluší:-)
Kola venku sviští daleko lépe než na válcích a zvuk provázející jízdu je prostě bohovský. Ještě aby to tochu jezdilo, že:-)
V průběhu jízdy jsem kromě normálních údajů, které zobrazuje Edge mohl sledovat i watty, protože jsem na zadní kolo nechal zaplést náboj Powertap SL+, který díky protokolu ANT+ bezdrátově komunikuje s jak s Edgem tak i Forerunnerem, takže mám data o výkonu v obou přístrojích. Náboj je opravdu hezký:
Nebo aspoň mně se líbí:-) Pro škarohlídy strašící váhovými limity ještě doplním, že výplet je v provedení MAX, na které se váhové limity nevstahují. O měření výkonu a smyslu/nesmyslu i použitelnosti/nepoužitelnosti určitě napíšu článek. Nebude to ale dřív, než nasbírám nějaké zkušenosti.
Čtvrteční počasí mělo do včerejšího daleko, ale vykopal jsem se do hnusu venku dohnat aspoň středeční plán a večer na chvíli sedl na válce.
V pátek jsem se jenom trochu proběhl terénem.
O sobotním závodě píšu jinde, nicméně závodem sobota nekončila, protože na mne ještě čekal ples pilotů, který se nad očekávání vydařil. Tančili jsme asi do 4:00, vracečka před pátou ranní značila jediné.
V neděli volno:-)
A to je všechno, nějak mě ty týdenní přehledy přestávají bavit psát.

sobota 13. března 2010

Osecký půlmaraton 2010

Prakticky přesně po roce jsem se opět postavil na start půlmaratonu v Oseku a proti loňsku, kdy jsem nastupoval o 10 kilo těžší proti dnešku a prakticky bez tréninku, jsem očekával poměrně zásadní zlepšení. V ideálním případě čas aspoň malinko podobný času listopadových Otrokovic. Už počasí se ovšem rozhodlo, že sluníčka bylo dost  v Prusínovicích a loni v Oseku, proto letos připravilo zajímavý mix větru (v závěru téměř vichru), sněhu a deštíčku.
Přípravu jsem pojal nesmírně zodpovědně. V pátek večer jsem si dal půl litiřík vína Nachtgold výběr s bobulí (aktuálně v Globusu za 99 korun, vřele doporučuji milovníkům sladkých vín. I za původní cenu 150 kč bylo víno podezřele levné, za aktuální je pro mne láce nepochopitelná) pro doplnění cukrů a vůbec poprvné jsem se rovněž odhodlal vzít na závod iPoda s připravenou kompilací muziky, které jsem se věnoval velmi zodpovědně, aby údernost songů gradovala s předpokládanou rostoucí únavou.
Po příjezdu na místo činu se ukázalo, že jsem nebyl jediný, kdo přípravu pojal zodpovědně. Michal, provozovatel restaurace "u Splavu", který velkoryse poskytl zázemí závodu, jako známý příznivce zdravé a přírodní stravy připravil pro závodníky několik kousků ze své makrobiotické kuchyně: jitrničky, tlačenka, cibulka, chlebíček...., jako zkušený běžec dobře ví, co nabídnout soupeřům:-)).
Navzdory pitomému počasí se na start postavilo více závodníků než loni, celkem asi 65 běžců a běžkyň, no protože fouká a je kosa, tak šup na start, ať nezmrznem.
Mám v plánu rozběhnout to kolem tempa 5:00 a zkusit to vydržet co nejdéle. Z Oseka do Lipníka to po cyklostezce celkem jde. Cesta se sice trošku zvedá, ale fouká trochu do zad, tak tempo ujde. Špatné počasí obvykle znamená, že chybí závodníci mé výkonnostní kategorie, takže i při tempu lehce pod pět držím pevně v rukou závěr startovního pole. Na mostě v Lipníku (cca po dvou km) mi povoluje tkanička. Kurnik šopa, zrovna běžím ve skupince s oddílovým kolegou Frantou a dalšími třemi běžci, ve které bych rád vydržel. Co už, tak zastavím a zavážu pořádně obě botky, čímž mi skupinka odskočí asi o 100m a předběhne mě i slečna, kterou jsem předběhl na mostě. No nic botka zavázaná (blbec jsem si nevypl autopauzu na hodinkách, zastavily se mi tedy stopky, ale to budu řešit až v cíli) a šup dotahovat skupinu. Není to ale žádná legrace. Za mostem se trasa otáčí a vítr fouká "do držky" a není nikterak slabý. Znova předběhnu slečnu, ale mezera za skupinou se nikterak nezmenšuje. Průměrné tempo se stabilizuje na 5:08, což jde, ale na stahování skupinky nestačí. Krátce před 6-tým km je občerstvovačka, kde skupinka na chvilinku zastavuje, já ne a kousek na ně stáhnu. Snažím se něco ukrojit, ale tepy nebezpečně lezou na 170. Na rovince k mostu, kde se trať opět otáčí zvyšuji úsilí a tepy netepy dotahuji skupinku. Průměrné tempo se zvedlo na 5:07, ale tepy jdou vysoko. Na konci skupiny si trošku orazím a zdá se mi, že se běží nějak pomalu. Velká chyba! To jsem měl ovšem zjistit až několik kilometrů později, teď, jak mi otrnulo, jdu na čelo skupiny a ve výběhu na most přidám a utrhnu ji. Za mostem se trasa otáčí a vítr jde zase do zad. Daří se mi trochu uvolnit krok a přede mnou vidím 2 běžce. Zkouším je stáhnout a opravdu se jim blížím. Už je tu brána a konec 1. okruhu. Průměrné tempo stále 5:07 a cítím se prostě báječně. Jedinou patálií je, že 2 závodníci, které doháním, zůstali stát u stolku s pitím tak, že se k němu nešlo dostat. Musel jsem zastavit a stolek obejít, abych si mohl vzít pití. Bylo třeba na zapití půlky endurosnacku, který jsem si před bránou dal. Pozn. na občerstvovačkách byl ionťák a byl studený jaxviňa, což je asi tak jediná věc, která šla v organizaci zlepšit. Za branou vidím kousek přede mnou paní v modrém, kterou jsem nedoběhl ani Prusínovicích, ani v Grymově, ale tady to vypadá, že ji seběhnu. Podařilo se na konci cyklostezky před vběhem do Lipníka, kde se cesta mírně zvedá. Pořád držím průměrné tempo 5:07 a za mostem vidím kus přede mnou Tonbara. Už to není daleko (jaký omyl!)peču na tepy a valím co to jde. Bohužel, zhruba na 14-tém km mi, letos tradičně, dochází. Paní v modrém se pomalu blíží, za ní další závodník, jeden ze skupinky, které jsem utekl.v 1. kole. Před občerstvovačkou dojím gel, na občerstvovačce potom shlehu, která už to ale moc nevytrhla. Zapil jsem to ledovým ionťákem (fuj) a vydal se na posledních 5km závodu. Oj oj, kousek za občerstvovačkou mě předbíhá paní i chlapík ze skupinky a já prvně přecházím do chůze. Průměrné tempo jde dolů a mně je čím dál hůř. Plán na čas pod 1:50 se pomalu, ale jistě, hrne do kopru. Na sedmnáctém kilometru přemýšlím o zrušení blogu, na osmnáctém přemýšlím, za jakou cenu by šlo prodat kolo, na devatenáctém zvažuji dohodu s endurainingem na ukončení spolupráce a převod nevyužitých peněz na manželčin účet. Za mostem se vítr opět otočí do zad, ale už to nejsem schopen ocenit. Tma před očima a jenom soustřední na doběhnutí do cíle. Empty walls od Serje Tankiana jsou na tmu v očích adekvátní, taky jsem je zařadil, kdyby šlo do tuhého, za normálních okolností by na ně nedošlo:-).
 Cíl! Jéžiš, jak já se do něj těšil! A jak bych se těšil, kdybych neřídil a mohl si dát jedno točené. Aspoň, že spolujezdec Pavel pěkně zaběhl, když už nevzal auto:-). Až na svůj výkon hodnotím závod velmi pozitivně. Trať je rychlá, pořadatelé ochotní, na příští ročník jistě navaří i čajíček, bude-li podobné počasí. Občerstvení "u Splavu" je navíc prostě luxusní jak přístupem (majitel rovněž běžel a vůbec ne špatně!), tak i nabídkou: zabíjačka, cukroví, gulášek, točené pivečko no paráda!.
Teď teda ke mně, to už tak optimistické nebude. Přestože letos byla trasa malinko prodloužena, aby bylo vyhověno reklamacím závodníků bažících po regulérních osobácích na rychlém profilu, nejsem s dosaženým časem 1:53:21 spokojen. Loni, o 10kg těžší a po zlomenině kotníku s naběhanými cca 20-ti kilometry, jsem běžel za 1:57. Upřímně řečeno, loňský výkon hodnotím výrazně výše než ten letošní, přestože jsem se vydal ze všeho. Doufám, že Miloš ví, co mi ordinuje a slabá běžecká forma není předzvěstí slabých výkonů v triatlonu. Tož teď už snad vstříc lepšímu počasí, ať se můžu pro změnu pořádně trápit na kole:-)

pondělí 8. března 2010

Sezóna 2010 týden 9. (25.-31.1.) opět docela dobrý:-).

Program na tento týden byl následující:
po 01.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 C-ZDV 1:15




ut 02.03. Volno 0:00




st 03.03. B-Komp 1:10 B-MxR: 0x(4(1,2+2)+0) B-MxR: 0x(3(2,4+3)+0) 4*400 po 4:00 / ..


fáze 2 C-Komp 1:10 C-SVK: 0x(5(5+5)+0) C-ZV2I: 0x(1(5+0)+0)


ct 04.03. C-Komp 0:40




pa 05.03. P-KrZV 1:00




fáze 2 C-ZDV 0:50 C-SpKR: 0x(4(1+3)+0) C-ZV2I: 0x(4(5+5)+0)


so 06.03. B-Komp 0:45 B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0) B-Temp I: 0x(1(15+0)+0) Temp po 4:40 na ..


fáze 2 C-ZDV 2:00

já doufám, že v ..


ne 07.03. B-ZDV 1:00




Plnění se, doufám, celkem s jistými odchylkami dařilo.
V pondělí jsem se dostal na bazén v poledne a cosi zaplaval. Netušil jsem ovšem, že to bude tento týden mé plavání jediné. Večer jsem si hoďku zavrčel na válcích. Už by to ale chtělo prohnat zippy venku:-)
V úterý jsem tradičně prágloval, čili dodržet volno mi nečinilo problém.
To už se ovšem nedá říci o dvou středečních fázích. Dát si totiž po ránu 3x400 a pak 3x800 celkem naplno není žádný med, nemluvě o tom, že udržet předepsané tempo se mi nepodařilo a zejména osmistovky byly skutečným očistcem. Nohy po běhu opravdu bolely a silové úseky večer na trenažéru byly celkem očekávatelnou třešínkou na dortu. Do postele jsem se opravdu těšil.
Ve čtvrtek jsem měl po náročném pracovním dni spíš chuť vyrazit někam na panáka, místo čehož jsem ale sedl na kolo a 40 minut se vrtěl na válcích. Sedmičku jsme si ale otevřeli:-)
Páteční plavání jsem bulnul. Prostě v práci nestíhám pošéfovat polední pauzy, příští týden by se to mělo aspoň trochu zlepšit. Večer jsem ale na kolo sedl.
 V sobotu jsem si střihl prima přepálenou Grymovskou osmičku, a večer sedl na válce. Jelikož jim ale předcházelo celé odpoledne s dětma (kromě našich jsme nafasovali 5-ti letou neteř) v Lešné, byl jsem utahaný jako kůň a pokrátil jsem jízdu na hoďku. I tak jsem šel ulehnout se zaslouženým pocitem zadostiučinění.
Na neděli jsem byl na domluven s Aldamanem na delší běh ráno, ale protože jsem lezl z válců večer, ráno jsem odvolal, když byla milostivá paní tak laskavá a dala mi vycházku na odpoledne. Po obědě na mě ale dorazil kopr jak druhohorní přeslička. Měli jsme koule z mletého masa pečené na kyselém zelí s kuskusem, po obědě pivečko a morál v čoudu. Zachránilo mne ale počasí, sluníčko mi vzalo výmluvu na počasí:-). Prvních 20 minut jsem se vyloženě trápil a když mi nad Žernovou prvně zabouřilo ve střevech, uvažoval jsem o návratu. Po odlehčení se mi ovšem běželo daleko lépe:-), vzal jsem to tedy Lhotku (pěkný kopec), Lipovou (další kopeček), do Penčic, za kterými zabouřilo a zastavovalo se znovu:-) a Sobíšek (taky pěkný hebl) a přes Vinary domů. Nakonec v tempu 6:09 pěkných skoro 22km, navíc jsem se cítil vyloženě výborně i po doběhu. Snad příslib na sobotní půlmaraton:-)
Celkově bych řekl docela dobrý týden, jenom doufám, že nezapomenu do června plavat. Tento týden zregeneruju, vyšiju parádní půlmaraton a jdu se učit jezdit na kole.

sobota 6. března 2010

Grymovská osmička, vyšší škola přepalování:-)

To tak člověk dostane nápad. Na dnešek má trénink 15 minut v tempu 4:40 a on se zrovna v Grymově běží závod na 8km, tak to je třeba využít ne? Miloš schválil, žena taky, tož hurrá do Grymova. Celkem dost lidí, řeknu vám, odhaduju, že do stovky jich moc nechybí, dostavil se dokonce známý závodní absentér Aldaman:-D. Rychlá registrace, pozdravy s kolegy z TTS a dalšími klidně i nekolegy a šup šup rozklusat. Už rozklus je podezřelý. Cítím se výborně, navzdory tomu, že oproti předchozím dvěma letošním závodům jsem se večer nejenže neopil, ale vůbec nepožil, šel včas spát, odpočatý vstal a dobře posnídal kvalitní tvarůžkovou pomazánku milostivé paní na tortile s ledovým salátem, dokonce jsem stihl i kávičku, prostě vyloženě předzávodní nezvyk:-))
Milošův pokyn zněl rozběhnout na 4:45 a zkusit vydržet až do cíle. Tak pojďme na to. Start. Lidí je tolik a brána i navazující chodník jsou tak úzké, že než se člověk může rozběhnout, je pole natažené. Cítím se jedním slovem báječně. Předbíhám kdekoho, utíkám svým standardním soupeřů, no prostě nádhera. Hledím na hodinky, tempo 4:15 pane jo a tak lehký krok. Kdo je to proboha Krejčí, aby mi radil 4:45? 2 kiláky pořád dobrý, trošku jsem asi zpomalil, tepy 175 taky nejsou úplně ok, ále co, osmička je krátký závod ne? Po prvním kole (ze tří, to 1. je nejdelší, 2 následující kratší) a kousku se to najednou mění. Pocity furt jakoby dobré, ale tempo jaxi pořád klesá. Na 4-tém km už je mi jasné, že je konec. Ale co, 3km na 4:40 mám splněné ne? :-) Trochu mě mrzí, že tradiční soupeři, kterým jsem nejdřív utekl, jdou postupně přede mne. Pavel, kterému jsem utekl v Prusínovicích, v posledním kole i Balda no a nakonec i Franta, standardně před koncem, dnes se naštěstí neopakovaly jeho problémy z Prusínovic. V finiši potom hromada dalších lidí, kteří holt neumí přepalovat jako já. Upřímně řečeno, ten konec už jsem moc nehrotil, věděl jsem, že mě ještě odpoledne čekají 2 hodiny na kole a i radost z běhu se nějak vytratila:-). Teda trochu kecám, bych to i hrotil, ale nešlo to:-D.
V cíli to nakonec vyšlo na nějakých 39:35 a protože mi garmin naměřil 7,93, vyšlo tempo na úctyhodných 4:59 a pod pět všecko beru s radostí:-).
A to je tak asi všechno, páč po závodě jsem valil hned domů, abych zbytečně neztrácel body.

pondělí 1. března 2010

Sezóna 2010 týdny 12. a 13. (15.-28.2.)

Minulý týden jsem byl po Radíkovské 15 tak rozbitej, že se mi ani nechtělo psát týdenní report a v týdnu už mi to jaxi nevyšlo. Dvoutýdenní program tedy vypadal následovně:
po 15.02. Volno 0:00


ut 16.02. Volno 0:00


st 17.02. B-ZDV 0:50B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)B-Temp I: 0x(4(5+7)+0)prům tempo 5:50 ..
fáze 2 C-Komp 1:00C-SVK: 0x(6(4+4)+0)C-ZV2I: 0x(1(5+0)+0)
ct 18.02. P-Vypl 0:40

ale fakt lehce ..
pa 19.02. B-Komp 0:30B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)
abc a rovinka d ..
so 20.02. B-Komp 0:30B-ABCI: 0x(6(0,3+1)+0)B-LaR I: 0x(1(2+0)+0)rozběhání
fáze 2 Race45-180 1:30

kros 15km
ne 21.02. C-ZDV 2:00


po 22.02. P-KrZV 0:50


fáze 2 B-ZDV 1:00


ut 23.02. Volno 0:00


st 24.02. B-Komp 1:10B-ABCI: 0x(5(0,3+1)+0)B-MxR: 0x(8(1,2+7)+0)8*400m po 72 se ..
ct 25.02. C-Komp 0:40

nebo úplně voln ..
pa 26.02. B-Komp 0:30

rozběhání
so 27.02. B-Komp 0:30B-ABCI: 0x(6(0,3+1)+0)B-LaR I: 0x(1(2+0)+0)rozběhání
fáze 2 Race0-45 0:50

10km kopce
ne 28.02. B-ZDV 2:00

20 km pokud to ..
fáze 2 C-ZDV 1:15

lépe pokud mezi ..

Moc jsem program těchto 14 dní nedodržoval. Kvůli nachlazení se mi moc nechtělo do vody, takže jsem pendrek plaval, ostatní jsem jakž takž odšmrdlal, vytrápil se na Radíkově. Koho by zajímaly detaily, může se mrknout na runsaturday.
Ve středu u úseků jsem si natáhl stehno, které pořád trochu cítím, ale capsicínová náplast hodně pomohla, tak to snad bude dobré.
V sobotu před rohálovkou jsem navážil optimistických 98 kilo a to by tak nějak mohlo stačit. Příští týden třeba najdu sílu napsat podobnější reportík.