neděle 19. října 2008

2008 týden 13.-19.10

Tak už se pomaličku rozjíždím. Zatím sice opravdu hodně opatrně, ale příští týden to bude zase kousíček více, pak zase víc atp.:-).
V pondělí jsem nedělal nic, bylo mi ještě blbě od soboty.
V úterý nestihnuté plavání, až večer jsem se vykopal aspoň na chvilku klusnout. Mrholilo, ale byl jsem tvrdej:-)
Ve středu Prágl od rána do večera, takže nic.
Rána se mi nějak v poslední době nedaří, protože dost ponucuji a ani ve čtvrtek tomu nebylo jinak. Aspoň, že jsem v poledne odplaval dva kiláky, protože večer lilo jak o život (upřímně řečeno, zas tak mi to nevadilo, otevřeli jsme si Chardonnay z Augustiniánských sklepů a nebylo nám nejhůř:-)
Pátek měl identický průběh, tedy pouze plavání. Ráno kvůli zacvaklému budíku, večer kvůli totálnímu kopru, bylo mi totiž jasné, že o víkendu už se tak vlákat nebudu moci.
V sobotu jsem si poležel plánovaně, protože jsem dostal vycházku po obědě. Dal jsem si pěkných 12km v kopcích a po delší mne to bavilo, byť mi to vůbec neběželo. Do kopců jsem se zkoušel trochu odrážet, lýtka bolí ještě dnes. Po běhu jsem šel vyzvednout manželku s dětma z návštěvy u švagrů a nějak se to zamotalo tak, že se u nás po návratu domů zjevili nejen tito švagři, ale i druzí švagři, neteř s přítelem a jeden přítel bez neteře, která hrála kuželky v Praze. Moudře jsem si s Ondrou domluvil na ráno běh, takže po odpoledním burčáku jsem už večer pokračoval na jemně perlivé vodě (k naprostému úžasu společnosti:-)) a na půl osmou ráno v neděli byl připraveno ok.
V plánu jsem měl jít kolem 18-ti km v klidu. Celkem jsme to dodrželi, jenom jsem po hodině běhu dost utahaný a domů jsem dobíhal s nohama každou těžkou kolem 80-ti kilo. S tak těžkýma nohama jsem se raději ani nevážil:-).
Sice týden celkem slabší, ale je to rozjezd, že, a ten je potřeba nehrotit. V tabulce to vypadá třeba takto. Jo a oproti 103kg z minulé neděle mám tuto neděli už jenom 101 :-D

9 komentářů:

  1. Pěkný rozjezd. Teď ještě to kilčo. :-D

    Advid

    OdpovědětVymazat
  2. A ja si myslel, ze uz mas rozjezd za sebou :-D A co te vedlo k uprave grafiky blogu? Peca

    OdpovědětVymazat
  3. no vedla mne k tomu snaha o to, aby nebyl text v jednom úzkém sloupci, ale ještě to má mušky, až bude chvilka, budu se tomu věnovat podrobněji:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný rozjezd i váha jde dolů super. A objemově to také stačí, přece jsi se nechtěl zničit hned v prvním tréninkovém týdnu.
    Ale hned na začátku jsem se trochu lekl, že jsem na jiným blogu, proč ta změna?

    OdpovědětVymazat
  5. no, tak je tam původní vzhled zpět. V novém nebylo vidět komentáře, bo byly černé na černém pozadí a písmo komentářů nejde v použité šabloně měnit:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak ty to děláš, že Last Month, jsi dal 396,9 km a bylo to 31.12.1899 ale za 2:16:44 :-).
    Neskutečné :-).

    OdpovědětVymazat
  7. celá legrace je způsobená tím, že čas 26:16:46 nebo tak nějak si google spreadsheet vyložil jako datum a čas. Jelikož jsem si řekl, že se s tabulkou nebudu babrat, nechal jsem to tak:-D

    OdpovědětVymazat
  8. zdar, dobry ze tomu sam rikas zacatek, protoze po nem by mela prijit nejaka hlavni napln (zimni priprava) a pak konec (vyladeni a zavod). Jelikoz uz ste prestehovany (my prej taky :)) tak konci obdobi vymluv a zacina obdobi tvrde driny :)
    IM

    OdpovědětVymazat
  9. je to přesně, jak píšeš. Mám letos v plánu postupovat přes zimu velice systematicky včetně týdenních cyklů se stupňováním zátěže, 4. volnějším a tak. Když sem občas zabrousíš a poradíš, budu rád.
    Někdy v půlce listopadu bych chtěl mít hotový takový středně detailní plán, který sem pověsím k diskusi.

    OdpovědětVymazat