pondělí 1. září 2008

Tak asi zase začínám trochu trénovat:-)

Sice jsem zrušil popisování jednotlivých týdnů, ale protože minulý týden byl po téměř třech měsících skoro tréninkový, zaslouží si aspoň kratinký článeček.
Počasí nám přálo, do Prahy jenom ve středu, dá se pěkně jezdit do práce na kole. Debilní uzavírka Kokor už je u konce, takže hromady aut přes Majetín, otravující a často znemožňující kulturní cyklojízdu, odtáhnou opět na hlavní, kam patří, díky čemuž můžu dýchat kromě olova i nějaký ten kyslíček:-).
Správně bych měl začít pořádně běhat, protože Grymovská desítka se blíží, když mě zrovna začalo bavit kolo:-).
V týdnu jsem to tedy zvládl 2x do práce a zpět, navíc ve čtvrtek jsem měl poměrně výraznou střevní indisposici, která mi znemožnila odjet do práce. Sick day jako vyšitý. Naštěstí po poledni s...a odezněla a já jsem využil volného dne k lehkému tréninku na kole. Letos bych totiž rád jel Slavkovské radary, což je celkem výživná časovka do vrchu, zejména pro borce, kteří se zatím marně snaží stlačit svůj výtlak pod 100kg. Letmý pohled do výsledků ukazuje, že skuteční závodníci do dávají pod 17 minut. Já si vyjel trať závodu 2x po sobě, jednou za 28:24 a podruhé za 28:57. Zejména druhý čas mne celkem potěšil, protože jsem jel nahoru bezprostředně po sjezdu na zpět na start. K pátku jsem tedy měl najeto téměř 200km a v sobotu jsem ráno i odběhl jeden 14-ti kilometrový běh, který se ale tento týden krčí v deníčku sám samotinký.
O nedělním výletě už psal Aldaman, já jenom doplním, že při sjezdu z Hostýna mi hned na začátku crashnul edge 705, čímž došlo k nakopnutí historických dat a vydoloval jsem je až po velmi sofistikované úpravě xml kódu souboru:-). Díky tomu můžu ke kilometráži doplnit i celkové převýšení, které na 80-ti km činilo 1100m a zejména výjezd na Hostýn z Rusavy byl zážitkem. V 17-ti procentních úsecích jsem měl Aldamanova mohutná lýtka prakticky ve výši očí a je to pohled pro bohy, kdyby tak do nich ještě přestal chytat ty křeče a mohl je normálně používat:-)))
Celkem jsem tedy nakonec tréninkem strávil minulý týden 11 hodin, což už konečně začíná k něčemu být a hlavně mě to začíná zase docela dost bavit. Kila třeste se!

11 komentářů:

  1. To jsem rád, že jsi se tak nakopl, už bylo na čase :-). Poslední dobou, mě také více baví kolo, pořád si říkám, až bude škaredé počasí bude času na běh dost.
    Navíc na kole jsem ještě křeče nedostal, což se divím, hlavně po neděli, že bych se je konečně naučil používat :-D. Nebo spíš našel disciplínu, při které mi lýtka nezavazí a jsou spíš přínosem :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. Takže jedeme už letos dlouhého Krále?

    OdpovědětVymazat
  3. nee, dlouhého Krále letos určitě nepojedu. Šumava je na můj vkus počasově příliš nevyzpytatelná, trochu z ruky a ty kopce s metrákem.... Ale třeba to příští bude aspoň něco jinak:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kopce mírné táhlé a má být babské léto. No a ty baby to počasí na příští rok určitě pokazí:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jasný, jedeme Krále. Chlapi to by bylo gut se tam takle sejít, když nám to na triatlonu nevyšlo. Večer budou baby prsatý a fernet rohatý. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si dáváš ! 11h za tejden jsem už netrénoval ani nepmatuju...
    TomX

    OdpovědětVymazat
  7. Vidím, že vl001 agituje na krále Šumavy i zde :-). Jak jsem psal u mě na blogu, mám stejné důvody jako ječmínek, proč nejet.

    OdpovědětVymazat
  8. To jsem rad, ze jsi zacal s chuti trenovat :-) Konecne se tu da docist neco normalniho a ne jen recenze tvych hracek nad kteryma tak akorat slintam :-D Peca

    OdpovědětVymazat
  9. měl jsi jet v neděli s námi, přišel jsi o dobrý výlet:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jel bych rad, ale bohuzel minulej vikend byl ve znameni svestek, takze totalni nestihacka trenovat...po radarech se mnou taky nepocitejte. Jak se znam tak nahore budu kaput a na nejaky stovecky asi nebudu mit chut:-) Dnes jsem si to se stelovanim prehazky vyjel za 21min, tak doufam, ze to v nedeli dostanu pod 20 :-P Peca

    OdpovědětVymazat
  11. hm, tak to určo nepojedu, jel jsem v tréninku 28 a moc se neflákal, takže kdybych se dostal na 26, 25, budu celkem spokojen.

    OdpovědětVymazat