neděle 16. prosince 2007

Týden 50. (10.12.- 16.12.)

Po týdnu vydávaném za volnější, jsem plánoval týden trochu vydatnější. Věru, moc to tak zpočátku nevypadalo.
V pondělí jsem nevstal na běh, páč pršelo, ale aspoň jsem zaplaval a trochu potrápil trenažér.
V úterý jsem razil na dva dny do Práglu a optimisticky plánoval běh i plavání. Bohužel, v úterý večer pršelo jako o život, takže jsem nevyběhl a místo toho už pěkně po deváté chrupkal na hotelu v postýlce.
Navzdory časnému ulehnutí a dvěma nataženým budíkům, jsem ve středu nezvládl vstát na ranní plavání s etriatlonem v 6:00 a založil tak na druhý odpočinkový den v řadě. Když jsem večer dojel domů a místo trenažéru si dal čerstvou štičku v kombinaci s Cuvée Charmante, začal jsem uvažovat, že za odpočinkový budu vydávat tento týden.
Toto přesvědčení ještě umocnil čtvrtek, kdy jsem opět nevstal na běh a sice odplaval testíček na 1500m za 24:19min, což mne docela potěšilo, protože jsem bouchal až posledních 300, ale jelikož ženu bolela hlava, na trenažér večer opět nedošlo. Zato ovšem došlo na nějaké nezdravé potraviny a vínko.
V pátek jsem už prostě musel vstát, odběhl jsem oblíbený motiv 10x100-100 a dokonce přes poledne zaplaval. Gut.
V sobotu jsem opět vyběhl ráno, tentokrát s Ondrou, se kterým jsme potřebovali něco složitějšího probrat. Nějak se mi kousl tepák (zamáčkla se klávesa lap, čímž se garmin nedal ovládat a ani pustit hodiny) a z tohoto běhu nemám data. Protože je Ondra hoňák, při kecání jsme nějak pořád zrychlovali a při rozdělení tras jsem už běžel na 165-ti tepech. Dobré, navíc fučelo jako o život, možná ještě trochu více, než v pátek.
Večer šla žena na jakousi akcičku s bývalými kolegyněmi a já si tedy po uložení dětí vytáhl trenažér a trochu se projel.
Na neděli jsem byl domluven s Aldamanem. V 5:15 ráno jsem se probudil a zjistil, že jsem totálně tuhý a poslal sms, že běh ruším. Kvůlivá malé straně jsem ale musel stejnak z postele vylézt a hele, nohy se jaxi rozešly. Takže jsem zrušení zrušil a vyrazil. Na místo srazu jsem dorazil 5-ti minutovým zpožděním a Aldaman i s Juramanem již čekali. Bylo mi jich v té kose a větru docela líto. Kolem Bečvy nám fučelo do xichtu přímo brutálně, včerejšek byl rázem zapomenut. Horší vítr jsem letos ještě asi nezažil. Cestou proti větru jsme toho ani moc nenakecali, což o jeho síle vypovídá asi nejlépe. Cesta zpět už byla výrazně lepší. Jedna se lépe běželo a i společenská stránka výklusu získala na síle:-).
Celkem tedy ve finále solidní týden zakončený nedělní konzumací čerstvě vyuzených klobásek, mňam. To budu raději tlustý:-)
Tabulka je zde hier

6 komentářů:

  1. Ty taky celý týden nic a pak to chceš nahonit ke konci :-). Ale máš plus, že jsi se v neděli donutil a vyběhl jsi. A určitě jsi nelitoval co :-).
    Příště vemeš sebou klobásku místo musli tyčinky :-).

    OdpovědětVymazat
  2. na klobásu bych asi daleko nedoběhl, ty včerejší brkám ještě teď:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo taky říkal že je musíš jíst
    ? Ty si klidně dej tyčinku klobása by byla pro mě :-). KDo grgá a prdí život si tvrdí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. teda dobrej finis na konci tydne :) u me to taky vetsinou byva ze o vikendu toho zvladnu nejvic nebo ty nejhezci treninky.. chtel sem se ale zeptat jestli jezdis na takovehle sluzebky do Prahy casteji? jestli jo a mel bys zajem muzes se dopredu ozvat bud na foru nebo mail (flexibilni jsem dost jeliokz studuju) a muzem se probehnout nebo zaplavat spolecne..

    OdpovědětVymazat
  5. vicedennim sluzebkam se snazim vyhybat, jak to jenom jde, bohuzel, to uplne nevychazi. Zaplavat klidne nekdy muzem i zabehat, jenom nevim, jestli beh se mnou pro Tebe muze byt prinos ;-) Kdyby mi to nejak inteligentne vychazelo, tak se ozvu a diky za nabidku.

    OdpovědětVymazat
  6. kazdej beh je prinos, protoze se vykopu ze svy lenosti a rad pokecam s nekym dalsim z naseho tymu ;-)

    OdpovědětVymazat