neděle 18. října 2009

Týden 12.-18.10 první podzimní s počasím na houby

Tento týden budu velice stručný, protože díky šerednému počasí jsem toho opravdu moc nedělal.
Pondělí až středa jedna velká nula. Jednak odpočívám po závodě, ale hlavně prší, když přestane, tak leje a když neleje, tak aspoň sviní a do toho fouká vítr. Navíc jak už to po ochlazení bývá, v ložnici začala být zase zima velmi vhodná ke spánku, nicméně zcela nemotivující k tomu, aby člověk po tmě vstával a šel se trápit do deště. Fuj.
Takže ani ve čtvrtek jsem ráno nevstal. Tím mi běh padl až na večer. Hrůza! Fičelo, poprchalo a ještě mi asi po 10-ti minutách došly baterky v čelovce. Předepsanou hodinu jsem tedy zkrátil asi o 10 minut, protože mě to fakt nebavilo. Jediným pozitivem byly nové botky Mizuno Wave Ultima, ze kterým jsem měl hned při prvním běhu dobrý pocit. Uvidíme, jestli svršek vydrží déle, než na Riderech, byť tedy vypadá hodně podobně.
V pátek jsem si zvládl jenom zaplavat, nebylo moc času, takže jenom 1,7km. Po pauze plavání moc nejde, nebaví a ani necítím motivaci. Jako kompenzace k běhu ale stále vynikající, úplně bulat je tedy nemůžu.
Na sobotu jsem měl trochu delší běh na hodinu a půl. Manželka chodí jednou v měsíci na celý víkend do školy, musel jsem se tedy objednat k rodičům na oběd a ještě vymámit hlídání po dobu běhu. Naštěstí mám hodné rodiče, nemusel jsem tedy mámit příliš intenzívně:-). Vybíhal jsem do deště, hnus odpovídající tomuto týdnu. Neběžet 7.11. půlmaraton a nepotřebovat tedy delší běhy, nešel bych. Podle plánu to měl být kros v kopcích, nejsa ovšem milovník bahna, vykašlal jsem se na kros a kopců v dosahu při startu od rodičů také moc není, pár vlnek se ale našlo. Pršelo mi celou cestu, fučelo, nicméně i přesto se mi trénink líbil a čím víc si řidiči, které jsem potkával, klepali na čelo, tím pyšnější jsem na sebe byl:-).
V neděli jsem si dal půlhodinový kompenzační klus, garmin mi ale vygeneroval úplně zvrácená data. Doufám, že to nebude trvalý stav, uvidíme.
Objemově velmi slabý týden, ještě trochu uberu a budu máslo jak Aldaman:-D

5 komentářů:

  1. Tak tu poslední větu jsem neviděl !!!!
    Na jaký čas si troufáš v Otrokovicích?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak také jedeš do Otrokovic? Vem s sebou i kdysi nadějného (aktuálně spíš statujícího) triatlonistu.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, Přerovské máslo. Ogaři, ještě chvilu a můžete požádat o udělení titulu "tradiční značka". Tož brchajte sa !!!
    :-)))
    Vidím a čtu, že v Otrokovicích to bude saný elitní běžec. Asi se taky vypravím, na pokec ;-)
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  4. Do Otrokovic bych se taky rád vydal, ale nevím jestli to mám dvakrát cenu jezdit, když jsem celý měsíc nic nedělal :-(. Ale na vyprdění to taky nemusí být špatný :-).

    OdpovědětVymazat
  5. původně se mi do Otrokovic moc nechtělo, ale jak to tak sleduju, půjde o událost vysoké společenské hodnoty:-). To si nemůžu nechat ujít.

    OdpovědětVymazat