neděle 26. dubna 2009

Tréninkový týden? No fakt, už jsem skoro nevěřil:-)

Tento týden jsem odtrénoval neuvěřitelných skoro 14 hodin a mám z toho velikou radost. Navíc dokonce navzdory dvoudennímu pobytu v Praze.
V pondělí jsem musel vynechat pracovní proces. Žena musela na brzy do práce a já řešil Maruščin zánět spojívek. Bohužel infekční, takže musel zůstat doma. Se mnou, nikdo jiný nebyl. Jetěže zvládnu pracovat i z domu. Je toho nějak moc a ten den by mi chyběl. Naštěstí jsem stihl už ráno odběhnout desítku, takže jsem celý den nepropadal panice z netréninku a odpolední kolo po ženině návratu z práce jsem bral jako benefit a hezky se projel.
V úterý jsem razil směr Praha. Naštěstí kolega TomX i tentokrát vzal sebou na běh tlouštíka a ačkoli si drtil jakési intervaly, já vesele (no moc vesele ne:-) obíhal Průhonický park. Poběženíčko je to krásné, luxusní cestičky, jenom mně to tam nějak neběhá. Po 13-ti kilákách jsem byl tak prošitý, že jsem k autu chvílemi ani nemohl klusat a musel jít.
Ve středu jsem se dokopal k rannímu vstávání a šel plavat do Axy s trisportteamem. Je to na Florenci, 300m od metra, takže z Budějovické luxus. Po dvouměsíční pauze nic moc plavčo, ale dobrá snídaně v pekárně naproti bazénu:-).
Ve čtvrtek jsem stihl jenom kratinký běh před manželčiných odchodem do divadla. Díky bohu za něj:-). Na kolo nebylo, ráno pršelo.
V pátek už do práce na kole a ještě jsem šel i plavat, šikulda ten Martin.
V sobotu jsme si dali delší běh s Aldamanem. Ke konci mi už pěkně docházelo, ale ty dvacky se přece musí časem zase podat. Večer jsme prima zapařili se všemi možnými švagry na narozeninách skorošvagrové.
Paření se naštěstí moc neprojevilo na nedělním výletě s lidmi z cyklodiskuze.cz na Hostýn, který jsem si dal z cvičných důvodů 2x. Prima projížďka. Aktivity jsem začal z dokumentárních důvodů zase posílat na motionbase, čili na mé sekci jsou k vidění.
Už to skoro vypadá jako trénink, sláva!

12 komentářů:

  1. Njn, dvakrat Hostyn... letos jeste budes litat jak nikdy :-) Peca

    OdpovědětVymazat
  2. slusny week, jen tak dal, moraviaman se blizi :) IM

    OdpovědětVymazat
  3. moraviaman ať se klidně blíží, já ho letos vypouštím:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, takové dávky, to neznám:-)

    OdpovědětVymazat
  5. No vidíš, když se chce tak to jde :-). Že jsi se nehecl o měsíc dřív :-), byl by i Moraviaman.
    P.S ještě nemáme nedělní kolo na motion :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Tak co letos plánuješ, když Moraviamana vypouštíš ?
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  7. dlouhý nepojedu žádný. Půlku v Litovli a kdyby se všechno nějak moc dařilo, tak třeba něco v září venku. Ale to moc nepředpokládám.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak nepojedes moraviamana? si rikal, ze nam odplaves stafetu :-D Mam to brat tak, ze uz mas na ten den jiny program?:-) Peca

    OdpovědětVymazat
  9. jiný program nemám, s případnou štafetou předběžně počítám. Zatím mi ovšem nikdo nic nepotvrdil, takže změnu programu nevylučuji, objeví-li se ve stejném termínu něco zajímavého:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jakou štafetu, co to plácáš? Seš moje motivace na Moraviamana, ty s váhou přes 100kg a já s váhou pod 80kg navíc bez tréninku... :-D Jo a proč chodíš ke konkurenci do pekárny, když máš přímo u výlezu z metra vlastním pekařství Ječmínek? :-)

    OdpovědětVymazat
  11. než bych došel k metru, tak už bych asi padl. Byl jsem rád, že jsem zvládl přejít koleje:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Vždycky si rád přečtu komentář o našem průhonickym běhu :-)

    TomX

    OdpovědětVymazat